Napicam yardim :(

Niye onlarin kararina göre? Ilk evliligini nasil ailen istiyor diye yaptin ki? Bence senin de gönlün varmis da ya nasip demissin. Ya da kendi kararini alip sorumluluk almak istemiyorsun. Böylesi daha kolayina geliyor.
Canim gonlum yoktu bes yilimi verdim cunku esya bakioduk ev bakioduk ama cok sert tepki verdiler benimle gorusmeyeceklerini soylediler bu yuzden evlendim

Genelde hep aileyi seçme taraftarıyımdır ama ailenizin verdiği insandan dayak yemişsiniz, ihanet görmüşsünüz ailenizin verdiği karardan bir cacık olmamış. Kendi kararını kendin ver canım. Seviyorsan evlen.

10 aay evli kaldın ama adam 5 yıl sonra mı tekrar döndü? Olgun bir insanın yapması gereken ailesiyle konuşup iZin vermeselerde istediğini yapmaktır. Karşı tarafa güveneniliyorsan tabi

10 yıllık mesele bilemedim inandırıcı değil bi kere. Adam evlenmedi mi yıllardır?

Her insan bosanabilir bu bir suc degildir kimse bosanmak icin evlenmio ama cnm eski sevgilimin yerinde bir baskasi olsa tekrar beni kabul etmezdi belki cunku baskasiyla evlendim

Ailen yüzünden mutsuz bir evlilik yapmışsın sonra binbir türlü şiddet aldatma vs boşanmışsın ve hala ailem mi diyiyorsun.Seni yıllardır beklemiş ve gerçekten sevmiş bir adamla illa evlen demiyorum ama bence artık ailen fikirlerini kendine saklasın.Onları dinledin ve sonucunu gördün dinleme derim artık

10 aay evli kaldın ama adam 5 yıl sonra mı tekrar döndü? Olgun bir insanın yapması gereken ailesiyle konuşup iZin vermeselerde istediğini yapmaktır. Karşı tarafa güveneniliyorsan tabi
Canim ailemin yanina donup boşanma davasi acinca duymus ulasmaya calisti erkek kardesime ulasti bes yildir gorusmek istiodu hep reddediodum gorusmeye baslayali daha uc ay oldu yada olmadi

Canim gonlum yoktu bes yilimi verdim cunku esya bakioduk ev bakioduk ama cok sert tepki verdiler benimle gorusmeyeceklerini soylediler bu yuzden evlendim

Iyi de ikisiyle de evlenmeseydiniz. Biri sizin istedmediginiz biri onlarin istemedigi. Yazi tura mi cektiniz anlamadim ki? Bekar kalsaydiniz biraz olmuyor muydu?

Son kullanma tarihiniz mi geciyordu?

Evet cnm sevgisinden suphem yok bir kere bile neden birakip baskasiyla evlendin demedi kizkardesleri bile herkesin basina gelebilir herkes bosanabilir ama abim cok seviyo seni kac defa evlenmesi icin birileriyle tanisti ama istemedi dedi

Her insan bosanabilir bu bir suc degildir kimse bosanmak icin evlenmio ama cnm eski sevgilimin yerinde bir baskasi olsa tekrar beni kabul etmezdi belki cunku baskasiyla evlendim

ben boşanmana bir şey demiyorum canım suç işlemişssin demedim zaten ama ailenin istediğimiz biriyle evlendirdik ama hayırlı olmadı belki hayırlısı bu çocuktur ne kadar istemesekte diyebilmeliler artık.

Valla hayatın ne getireceğini bilemeyiz. Ailenin rızası olmadan evlenme sakın. Kimse dışarıdan göründüğü gibi değildir. Eski sevgilin ve ailesi kötüdür demiyorum ama tanımadığın birçok yönleri olduğunada eminim. Allah vermesin rıza olmadan evlenir ve yine anlaşamayıp boşanmaya kalkarsan arkanda duracak ailende olmaz. Ya ikna et ya da bilmiyorum....

Eski esimde sormustu benden once biriyle gorustunmu diye evet demistim simdi tekrar bu kisiyle evlenirsem cevremde demekki buyuzden bosandi derler cunku akrabalarim cevrem herkes onu biliodu ailemin vermediginide

Siz de ne kadar korkaksıniz ya. En fazla ailenizle aranz açılır o zaman da sizi seven bir es sizi bekliyor olur. Yani bu kadar da olmaz.

Oturmussunuz bir koseye yapamam da edemem de diyip duruyorsunuz. Oturdugunuz yerden kimse sizin önünüze mutlu bir yuva getirmez.

Ne yaşarsanz mustehak size. Sizi birakmayan sevgilinizi hakedin biraz!

Canim se

Kb cnm yanlis bir cumle sarfetmisim az once aradi gel annem sevdigin yemegi yapio seni cagiriyo dedi gelemem dedim cunku bugun tatil ve evden cikamam
Tmm :)
Aileside seviyor cocuk zaten cok seviyor bence ikinizde sizin ailenizi biraz idare edin ve evlenin inanin insan kendini bu kadar seven birini zor buluyor yumusatmya calisin ailenizi ne inatlarmis yaa

Ark
Arkalarini donerler diye korkuyorum kaybetmek istemiyorum ama sevdigim adamda artik bunaldi bu durumdan

Tmm :)
Aileside seviyor cocuk zaten cok seviyor bence ikinizde sizin ailenizi biraz idare edin ve evlenin inanin insan kendini bu kadar seven birini zor buluyor yumusatmya calisin ailenizi ne inatlarmis yaa
İkna edemezsem sevdigim adamida kaybedicem biliyorum seven adam bulmak cok zor biliorum cunku karsima cikan bircok kisinin tek derdi yatmakti

Ailenize duygu somurusu yapın ne kadar mutsuz oldugunuzu onu hala cok sevdiginizi . Yanlis evlilik yapip hayatinizin mahvoldugunu falan surekli belli edin o kadar katı olduklarini dusunmuyorum . Mezhep farkinında bu kadar sorun olmasi bana saçma geliyor önemli olan saygı, sevgi, guven.. Herkes mutlu olmayı hakeder siz bi kere ailenizin sozunu dinlemissiniz malesef kotu sonuclanmis bu sefer kendi kararinizi kendiniz verin ama ailenizin rizasini alarak .Kolay gelsin

Böyle bu kadar çok sevecek biri asla vazgecmezdimmm bunu bil...

Calisan bir kadin olarak kimseye bagli olmadan kendi kararlarini kendin verebilirsin bence
Ayrica da kapali olmanin modernitesi nasildir bilemedim carsafli olunca modern degilsin ama sıkmabasli olunca mi modernsin? tesetturun her turlusu de aynidir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…