Napicam yardim :(

Pandufminnak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
121
31
13
39
Kizlar merhaba

Yeni uyeyim ama kadinlar kulubunu uye olmasamda takip eden bir bayanim yaptiginiz destekleyici ve yapici yorumlardan dolayi bende sizden akil almak istiyorum simdiden herkese cok tsk ederim...

Ben bosanmis bir bayanın cocugum yok bosanali bes yil olucak nerdeyse ailemle yasiyorum eski esimden sonra karsima cok kisi cikti ama hepsinin tek derdi vardi yatmak ...

Eski esimden once tam bes yil gorustugum biri vardi birbirimizi cok seviyorduk aileside beni cok seviyordu ailesiylede cok sik gorusuyordum... Ben aleviyim ve dogu kokenliyim cocukta doguluydu ama alevi degildi ve ailesi tesetturlu acik yok ama hepsi modern kapali oyle peceli kara carsafli degiller... İki kere beni istemeye geldiler ben cok istedim ama ailem hem mezhep farkindan dolayi hemde kapali olduklari ve benim onlara ayak uyduramayacagimi dusunerek istemediler ve vermediler

Cok mucadele ettim her seferinde bana eger onunla evlenirsen arkanda biz yokuz bizi silip gidebilirsin dediler istemeye gelen her talibimi reddettim cunku onu seviyordum ayni sirkette calisiyorduk isi biraktim bana cok ulasti ama konusmadim tlf kapattim numarami degistirdim sonra istemeyerekte olsa cunku ailem beni secim yapmaya zorlamıştı

Sonra bir akraba vasitasiyla gorucu geldi ayni mezhepten ailemde istedigi icin evet dedim icim aglaya aglaya nisanlandim...eski sevdigim cocuk duymus bunu babasini gondermis babamla konustular babam kizim nisanli artik dedi

Ve evlendim bes alti ay icerisinde gelinligi giydigime gun kuzenime kimin icin giymeyi hayal ederken baskasi icin giydim dedim sonra baska bir sehire gelin gittim esim aldatti dovdu kaynana deseniz ayri dert 10 ay icinde baba evine dondum ihanetini siddetini belgeledim ve bosandim sagolsunlar ailem arkamda durdu ve bosanali bes yil olucak nerdeyse eski sevgilim bosandigimi duymus defalarca evimizin oraya geldi erkek kardesime ulasmis ablani cok seviyorum bosanmista olsa kabulumdur seviyorum diye ailem tersledi sakin arama rahatsiz etme dava acariz diye haber gönderdiler...

Ama pes etmedi isyerimin kapisina geldi defalarca konusmadim sonra on dk ayir lutfen soz bidaha rahatsiz etmiycem dedi...ve konustuk karsimda agladi ailenin zoruyla evlendigini biliyorum nolur sans ver dedi hayir dedim...defalarca geldi isyerime ve gorusmeye basladik biliyorum gene hata yapiyorum cunku ailem gene istemiycek ailesi beni gormek istedi gittim gorustuk cok sicak davrandilar sanki bosanmamisim eskisi gibiydiler evlenme teklifi etti bisey diyemedim aileside artik kizim ailenle konus artik evlenin diyolar ama ailemin tepkisinden cok korkuyorum

Esya bakmaya baslamis bana koltuk modelleri atiyor napicam kizlarr nolurrr akil verin

Ailenizi bir şekilde ikna edeceksiniz. Duygularına hitap edin.Sizin seçtiğiniz kişiyle evlendim, denedim. Yaşadıklarımı biliyorsunuz. Bu kez saygı duyun, eşimi kendim seçeyim diyeceksiniz. Önemli olanın mezhep değil insanlık, aşk olduğunu kabul etmeleri gerektiğini vurgulayacaksınız.

Hala ikna olmuyorlarsa... Ben olsam siz bilirsiniz der bana bu kadar değer veren biri için resti çekerdim.

Size carsaf yorumunuzdan dolayi biraz kizdim esasen ben kadinlari severim acik kapali diye ayirmam insanlarida oyle carsafa girmis genc kiz benim gozumde saklanan inci tanesi gibidir tum tesetturlulerde ha acik olan bayanlari sevmem mi ?sevmez olurmuyum ama o kapanmalari bende o izlenimi verir modernlikle degil inancla alakali bir durum....ailesi size sicak.davranmis ki cocuk seviyor biraakmiyor Allah askina mutlu olmak icin ne bekliyorsunuz sans verin ailelerle konusun sorun ailenizde bu ne yaw alevi musluman degilmi sunni musluman degilmi?ee sapitmadiktan sonra helali harami bildikten sonra ...Allahimiz ( azzevecelle)kitabimiz peygamberimiz (sallahualeyhi vesellem)bir ,sans verin konusun aileniz ne bekliyor 3 kez bosanmanizmi?

Zorla evlenmek kismini anlamadim. Nasil zorladilar ki?

Ailenin her dedigini yaparmisin böyle?

bence bu sefer kendınızı dınlemelısınız aılenızı degıl..tabıkı aılemız ıyılıgımızı ıster ama sonuçta gördüler zorla evlendırıldınde noldu....ınsan bu sefer hayır demez ya bu kadar katı olmamalı aılenız
gene kabul etmezlerse bu sefer kalbınızı dınleyın derım...kı ben her zaman aılenı dınle dıyen bırıyım ama bu sefer ıs baska

İyi de mezhebin adamı iyi adam yapmaya yetmediğini ailen görmüştür

Hala görmedi iseler de kendileri bilirler yarınlarda pişman olmamak için kendi yolunu kendin çiz

Aile destektir insana eğer köstek olmaya başlarsa bir kıymeti kalmaz ki

Ailene net ol kararını bildir onlara da saygı duymak düşer izin alma durumu ilet gerisini kendileri bilir

Mezhep de mezhep... insanlıgı nasıl iyi mi diye araştıran yok.

Allah kolaylık versin. Ailenize de mutlu oldugunuzu artik kaybedecek biseyinizin olmadigini belki de bu insanın dogru kisi oldugunu anlatın.
Canim aileme sevdigim kisinin adini ansam kiyameti kopariolar galiba ikinci kez bosanmak istiosun diolar oysaki onu tanimiolar bile

Canim aileme sevdigim kisinin adini ansam kiyameti kopariolar galiba ikinci kez bosanmak istiosun diolar oysaki onu tanimiolar bile

Siz de kıyameti koparın :) mutlu olmak hakkım degil mi yeter ilk basta vermediniz bakin ne oldu neler geldi basima izin verin de bu sefer ben deniyim diye.

Bir sefer siz seçtiniz boşandım bu sefer de ben seçerim gerekirse de boşanırım derdim ben sanırım

Mezhep sorun çözmez karın doyurmaz hele sevgi saygı hiç sağlamaz

Canim adi gecince bile kiyameti kopariolar oyuzden adini anamiyorum sevdigim adamda dioki ailenle konus Allahin izniyle gelip isteyelim vermezlerse ki vermeyecekler oda bunu bilio nikahi basalim diyor ama ben aileminde gonlu olsun istiyorum

Canim bosanmis kadinim arkamda durdular ise basladim calisiyorum ama hep onlarin kararina gore yasiyorum

Niye onlarin kararina göre? Ilk evliligini nasil ailen istiyor diye yaptin ki? Bence senin de gönlün varmis da ya nasip demissin. Ya da kendi kararini alip sorumluluk almak istemiyorsun. Böylesi daha kolayina geliyor.

Kb cnm yanlis bir cumle sarfetmisim az once aradi gel annem sevdigin yemegi yapio seni cagiriyo dedi gelemem dedim cunku bugun tatil ve evden cikamam

T
Konusayim diyorum cesaretimi topluyorum ama karsilarina cikinca cesaretim kiriliyor

inşallah herşey gönlünüzce olur ve huzurlu bir evlilik yaparsınız
en güzeli ailenizi ikna etmek bu sefer bana güvenin demek onlarında sizi anlayışla karşılaması gerekiyor artık

birde küçüçük bi ayrıntı modern kapalı diye bişey yoktur tesettür tesettürdür

Eski esimde sormustu benden once biriyle gorustunmu diye evet demistim simdi tekrar bu kisiyle evlenirsem cevremde demekki buyuzden bosandi derler cunku akrabalarim cevrem herkes onu biliodu ailemin vermediginide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…