- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
Malesef cnm su yasta calisiyorum hala cocuk gibiyimAilen bu kadar kati olamaz
Canim bosanmis kadinim arkamda durdular ise basladim calisiyorum ama hep onlarin kararina gore yasiyorumZorla evlenmek kismini anlamadim. Nasil zorladilar ki?
Ailenin her dedigini yaparmisin böyle?
Canim aileme sevdigim kisinin adini ansam kiyameti kopariolarMezhep de mezhep... insanlıgı nasıl iyi mi diye araştıran yok.
Allah kolaylık versin. Ailenize de mutlu oldugunuzu artik kaybedecek biseyinizin olmadigini belki de bu insanın dogru kisi oldugunu anlatın.
Canim aileme sevdigim kisinin adini ansam kiyameti kopariolargaliba ikinci kez bosanmak istiosun diolar oysaki onu tanimiolar bile
Canim aileme sevdigim kisinin adini ansam kiyameti kopariolargaliba ikinci kez bosanmak istiosun diolar oysaki onu tanimiolar bile
Canim adi gecince bile kiyameti kopariolarAilenizi bir şekilde ikna edeceksiniz. Duygularına hitap edin.Sizin seçtiğiniz kişiyle evlendim, denedim. Yaşadıklarımı biliyorsunuz. Bu kez saygı duyun, eşimi kendim seçeyim diyeceksiniz. Önemli olanın mezhep değil insanlık, aşk olduğunu kabul etmeleri gerektiğini vurgulayacaksınız.
Hala ikna olmuyorlarsa... Ben olsam siz bilirsiniz der bana bu kadar değer veren biri için resti çekerdim.
Canim bosanmis kadinim arkamda durdular ise basladim calisiyorum ama hep onlarin kararina gore yasiyorum
Kb cnm yanlis bir cumle sarfetmisimSize carsaf yorumunuzdan dolayi biraz kizdim esasen ben kadinlari severim acik kapali diye ayirmam insanlarida oyle carsafa girmis genc kiz benim gozumde saklanan inci tanesi gibidir tum tesetturlulerde ha acik olan bayanlari sevmem mi ?sevmez olurmuyum ama o kapanmalari bende o izlenimi verir modernlikle degil inancla alakali bir durum....ailesi size sicak.davranmis ki cocuk seviyor biraakmiyor Allah askina mutlu olmak icin ne bekliyorsunuz sans verin ailelerle konusun sorun ailenizde bu ne yaw alevi musluman degilmi sunni musluman degilmi?ee sapitmadiktan sonra helali harami bildikten sonra ...Allahimiz ( azzevecelle)kitabimiz peygamberimiz (sallahualeyhi vesellem)bir ,sans verin konusun aileniz ne bekliyor 3 kez bosanmanizmi?
Konusayim diyorum cesaretimi topluyorum ama karsilarina cikinca cesaretim kiriliyorİyi de mezhebin adamı iyi adam yapmaya yetmediğini ailen görmüştür
Hala görmedi iseler de kendileri bilirler yarınlarda pişman olmamak için kendi yolunu kendin çiz
Aile destektir insana eğer köstek olmaya başlarsa bir kıymeti kalmaz ki
Ailene net ol kararını bildir onlara da saygı duymak düşer izin alma durumu ilet gerisini kendileri bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?