• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam bunaldım artıkk böyle

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
28
:KK43:Merhaba sırf derdimi sizle paylaşmak için üye oldum sevgili ablalarım ☺️
Ben 18 yasındayım sevgilimse 19 yasında 1,5 senedir birlikteyiz
Kendisi uzun zamandır telefon kullanmıyor ya faceden yazar yada birilerinden arar bu arada sabah 7 den aksam 7 ye kadar da çalışıyor.
Biz 3 aydır ayrıydık gereksiz bi kavga oldu ayrılmıştık 2 hafta oldu barısalı
Ama sevgilim durmadan arıcam alıcam seni demelerine rağmen aramıyo eee böyle yapacaksa neden döndü anlamadım

Bunu dedigim de arıcam diyosun bulusucaz diyosun olmuyosun ortalık da anca arkadaşlarınla takılıyorsun diyorum
Arkadaşlarımla kıyaslama kendini askım böyle düşünmekte haklısın evde bi sıkıntı var çok sıkıntılı bir hafta geçiriyorum senle alakası yok lütfen anlayışla karsıla seni çok seviyorum deli gibi özledim askım nolur aklına baska seyler kurup getirme dedi
Bende tamam dedim 4 gün geçti bu mesajın üstünden bugun de konustuk seni su saatte arıcam bulusucaz bu sefer dedi gene aramadı napayım ben artık çıldırıcam ? :KK43:o_O

siz de aramayın. erkek milletinin üzerine bu kadar düşünmez. bekleyin o arayana kadar, o arasın. sizi çok takmıyor gibi hissediyorsanız da pek uğraşmayın yani .ikinizin de yaşı çok ufak daha

FridaB haklı, katılıyorum. Seni kybetmekten korkmuyor çünkü, her zaman onun elinin altında olduğunu biliyor. İşte ona bu şansı tanımaman lazım, yani her an gidebilirmiş gibi, her an vazgeçebilecekmiş gibi davranmalısınki, hareketlerine çeki düzem versin, seni üzmesin, kaybetmekten korksun

otur derslerine çalış üniversiteye git canım sen. bi mesleğin olsun bu yaşta alcam vercem bu işlere hiç girme üzülürsün benden sana bi abla tavsiyesi

:KK43:Merhaba sırf derdimi sizle paylaşmak için üye oldum sevgili ablalarım ☺️
Ben 18 yasındayım sevgilimse 19 yasında 1,5 senedir birlikteyiz
Kendisi uzun zamandır telefon kullanmıyor ya faceden yazar yada birilerinden arar bu arada sabah 7 den aksam 7 ye kadar da çalışıyor.
Biz 3 aydır ayrıydık gereksiz bi kavga oldu ayrılmıştık 2 hafta oldu barısalı
Ama sevgilim durmadan arıcam alıcam seni demelerine rağmen aramıyo eee böyle yapacaksa neden döndü anlamadım

Bunu dedigim de arıcam diyosun bulusucaz diyosun olmuyosun ortalık da anca arkadaşlarınla takılıyorsun diyorum
Arkadaşlarımla kıyaslama kendini askım böyle düşünmekte haklısın evde bi sıkıntı var çok sıkıntılı bir hafta geçiriyorum senle alakası yok lütfen anlayışla karsıla seni çok seviyorum deli gibi özledim askım nolur aklına baska seyler kurup getirme dedi
Bende tamam dedim 4 gün geçti bu mesajın üstünden bugun de konustuk seni su saatte arıcam bulusucaz bu sefer dedi gene aramadı napayım ben artık çıldırıcam ? :KK43:o_O

aynısı ben yeni yaşadım hatta konu açtım. ayrı olduğumuz zaman başkasından hoşlanmış. vakit ayırmıyordu aramıyordu aynı sizin gibi. altından bu çıktı. kimseye güvenmiyorum

Zaman ver. Buluşmak isteyen gelir. Eğer gelmiyorsa da sıkmanın bir mantığı yok. Hemen günah alma sana yakışmaz bu durum. Bekle... Sabret ve bekle. Zor biliyorum ama en doğrusu da bu. Kaçan kovalınır. Bu cümleyi hiç sevmesemde maalsef ki doğru. Sen kovalayan olma.

Back