Erkek İnfertilitesi Napıcam bilmiyorum Azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tuttu tuttu hersey yolundaydi ama kese icinde bebek goremedik 8. Haftaya kadar bekledik malesef kurtaj olmak zorunda kaldim
Tutmama sebebi neydi canım?sende birsıkıntı var mı biz de başlıyoruz ama çok korkuyorum

Tutmama sebebi neydi canım?sende birsıkıntı var mı biz de başlıyoruz ama çok korkuyorum
Bende hic bisey yok tutmamasinin nedenide bilmiyoruz ikinci bos gebelik oldu onun nedenide embriyo genetik hasarli olabiliyomus ondanda olurmus şans işi yani normal gebeliklerde de oluyo bu durum korkma hersey nasip bu işte gercekten

Bende hic bisey yok tutmamasinin nedenide bilmiyoruz ikinci bos gebelik oldu onun nedenide embriyo genetik hasarli olabiliyomus ondanda olurmus şans işi yani normal gebeliklerde de oluyo bu durum korkma hersey nasip bu işte gercekten
Aşırı stresliyim bir gün çok umutluyum bit gün çok umutsuz ne olcam böyle bilmiyorum

He anladm ozaman hic korkma sperm var sonucta gerisi çorap sökügu gibi geliyo mesele tutmasi degilmis ben onu anladm hersey tuttuktan sonra basliyo
İnsallah tutunur devam eder hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize laboratuvar çok önemliymiş memorial seçtik o yüzden orda mikroçip yöntemi varmış soerm seçiminde daha iyiymiş sanırım o yöntem

İnsallah tutunur devam eder hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize laboratuvar çok önemliymiş memorial seçtik o yüzden orda mikroçip yöntemi varmış soerm seçiminde daha iyiymiş sanırım o yöntem
Evet iyi merkez tercih etmissiniz insallah guzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…