- 29 Şubat 2020
- 20
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Minikrobot
-
zor bir ihtimal ama madem o kadar hevesleniyor eşiniz bir kan testi verin çıkar zaten varsa
Tese de çıkan spermleri dondurmadınız mı ya da neden azospermi olduğunuzu söylediler mi tedavi oldunuz muEvet o iyice üzülücek onun için içim parçaliniyo
Evet tedavi oldu tesede 3 sperm çıktı hepsini kullandılarTese de çıkan spermleri dondurmadınız mı ya da neden azospermi olduğunuzu söylediler mi tedavi oldunuz mu
Bence tekrar iyi bir doktora gidin bu işle uğraşan iyi doktorlar var Ankara’da Kaan aydos İstanbul da Celalettin Peru tansel kaplancan veya Emre bakırcıoğlu olabilirEvet tedavi oldu tesede 3 sperm çıktı hepsini kullandılar
Şuanda tekrar tüp bebek imkanımız yok bi kaç sene sonra inşallah sizce adet gecikmesi neden olur ben kadın doktoruna gözukmelimiyimya hiç olmazdı böyleBence tekrar iyi bir doktora gidin bu işle uğraşan iyi doktorlar var Ankara’da Kaan aydos İstanbul da Celalettin Peru tansel kaplancan veya Emre bakırcıoğlu olabilir
Ya canım şuan o 12 günlük surectesin galiba bence bu sürede kadınlar kulübünden uzak dur olumsuz yorumları görme modelini yüksek tut cnm inşallah bebişin tutarrrCanım hemen ümitlenmeyin bir gebelik testi yaptır kan veya idrar da bak. Benim eşim de azosperm 4 senelik evliyim Bir kez bile hamile kalmadım Ben de hiç gecikmem ama bazen strese bağlı gecikme falan olabiliyor benim bir kere 10 gün gecikmişti hamileyim sanmıştım ama maalesef değildi Biz de ilk tüp bebeği denedik tutmadı Şimdi ikinci transferi mi oldum İnşallah bu tutar
Benimkide strese bağlı galibaCanım hemen ümitlenmeyin bir gebelik testi yaptır kan veya idrar da bak. Benim eşim de azosperm 4 senelik evliyim Bir kez bile hamile kalmadım Ben de hiç gecikmem ama bazen strese bağlı gecikme falan olabiliyor benim bir kere 10 gün gecikmişti hamileyim sanmıştım ama maalesef değildi Biz de ilk tüp bebeği denedik tutmadı Şimdi ikinci transferi mi oldum İnşallah bu tutar
Evet canm bu ikinci denememiz işte 3. Gundeyim insallah olucak olumsuz dusunmuyorum hic.Ya canım şuan o 12 günlük surectesin galiba bence bu sürede kadınlar kulübünden uzak dur olumsuz yorumları görme modelini yüksek tut cnm inşallah bebişin tutarrr
Stres stres adeti hep boyle bekleyince gelmez sen her ihtimale karsi bi gebelik testi yap kafan rahat olsunB
Benimkide strese bağlı galiba
Haklısın canım yapayım bari idrar testi eşimde ümitlenmesin yoksaStres stres adeti hep boyle bekleyince gelmez sen her ihtimale karsi bi gebelik testi yap kafan rahat olsun
Inşallah olurrr yaEvet canm bu ikinci denememiz işte 3. Gundeyim insallah olucak olumsuz dusunmuyorum hic.
Tesekkur ederimInşallah olurrr ya
Evet canm yap yapHaklısın canım yapayım bari idrar testi eşimde ümitlenmesin yoksa
Merak ettim sonuç neHaklısın canım yapayım bari idrar testi eşimde ümitlenmesin yoksa
Sonuç ne oldu inşallah tutmuşturCanım hemen ümitlenmeyin bir gebelik testi yaptır kan veya idrar da bak. Benim eşim de azosperm 4 senelik evliyim Bir kez bile hamile kalmadım Ben de hiç gecikmem ama bazen strese bağlı gecikme falan olabiliyor benim bir kere 10 gün gecikmişti hamileyim sanmıştım ama maalesef değildi Biz de ilk tüp bebeği denedik tutmadı Şimdi ikinci transferi mi oldum İnşallah bu tutar
Tuttu tuttu hersey yolundaydi ama kese icinde bebek goremedik 8. Haftaya kadar bekledik malesef kurtaj olmak zorunda kaldimSonuç ne oldu inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?