• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam arkadaşlar çok bıktım artık?

Blackworld_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
226
50
48
26
4 aylık evliyim 4 görümcem 1 kayınvalidem var. Altli üstlü oturuyoruz. Kayınvalidem sürekli kendilerini över ve ben bu durumdan çok sıkıldım. Evlendigim ilk zamanlar bir tane gorumcemle beraber benim ailem hakkında demedigi laf kalmadı cahil insan musfettelerinin. Ne laftan anlamaz birşeyler size anlatamam. Benim ailemse tam tersi ayıp günah diye ağızlarını açıp dedikodu yapmayan tiplerdir . Kısacası hergun kaynanamın 4 4 Luk aile eş buldun yetimsin diye Allah yüzüne baktı laflarindan yıldım. Sanki ben kör topal evde kalmış biriydim. 22 yasindayim ve hergun taliplim çıkardı kabul etmezdim. Gel gör ki nasıl insanlarin eline düştüm. Adımla vs hitap etme yok sürekli gelin gelin bıktım artık. Birdaha 4 4luk aileye gelin geldin oğluma bisuru kız gösterdik ama kader sen oldun vs gibisinden bir laf derlerse (kendileri beni almak için ne kadar çabaladı) ne diyeyim bilmiyorum eşime birşey derlerde aramız bozulur diye de çekiniyorum.

Edepsiz insanla uğraşmak çok zor.
Laftan anlamayana ne deseniz kar etmez. Bence o yüzden çok nefesinizi harcamayın.
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz ne kadar mesafe koyabilirsiniz bilmem ama mümkün oldukça uzak kalmaya çalışın. Evde kendinize işler çıkarın ya da imkanınız varsa işe girin. Eşiniz de ‘anlayacak’ kapasitede biri ise böyle söylemlerin sizi üzdüğünü söyleyin, ama ailesine set çekebilecek biri değilse , hiç çenenizi yormayın. Ve benden size abla tavsiyesi eşiniz, ailesini sizden önde tutuyor ve onların yanında yer alıyorsa yol yakından arkanıza bakmadan kaçın.

Sonra ‘keşke’ dersiniz, ama bazı şeyler için biraz geç kalmış olursunuz.

Edepsiz insanla uğraşmak çok zor.
Laftan anlamayana ne deseniz kar etmez. Bence o yüzden çok nefesinizi harcamayın.
Altlı üstlü oturuyormuşsunuz ne kadar mesafe koyabilirsiniz bilmem ama mümkün oldukça uzak kalmaya çalışın. Evde kendinize işler çıkarın ya da imkanınız varsa işe girin. Eşiniz de ‘anlayacak’ kapasitede biri ise böyle söylemlerin sizi üzdüğünü söyleyin, ama ailesine set çekebilecek biri değilse , hiç çenenizi yormayın. Ve benden size abla tavsiyesi eşiniz, ailesini sizden önde tutuyor ve onların yanında yer alıyorsa yol yakından arkanıza bakmadan kaçın.

Sonra ‘keşke’ dersiniz, ama bazı şeyler için biraz geç kalmış olursunuz.
Bende bidahakine sizde 4 4luk ailenin kimsenin alamadığı 4 4luk kızını aldınız demeyi düşünüyorum.Eşime göre herkes en ufak şeye kırılır eder lafima ben dikkat etmeliyim fakat benim kırılmam suç neymiş alinganmisim oyle demek istememisler falanda filanda. Birdaha gorumcelerim vsde gelin melin derlerse benim adım gelin değil dicem bu ne böyle ya

Bende bidahakine sizde 4 4luk ailenin kimsenin alamadığı 4 4luk kızını aldınız demeyi düşünüyorum.Eşime göre herkes en ufak şeye kırılır eder lafima ben dikkat etmeliyim fakat benim kırılmam suç neymiş alinganmisim oyle demek istememisler falanda filanda. Birdaha gorumcelerim vsde gelin melin derlerse benim adım gelin değil dicem bu ne böyle ya
İş eşinizde bitiyor eger eşiniz ilk başta eger kayın aileyi uyarıp mesafe koysaydı böyle olmazdı.

Sizde cekinmeyin verin cevaplarınızı.

Back