• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Napicagimi sasirdim ...

SonsuzAskimsiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
23
0
36
- Yurtdışı
Selam kizlar .. Daha önceki actigim konudan sonra hersey biranda cok degisti .. ve ben ne yapicagimi bilmiyorum son cagre burasini gördüm ..
Kizlar en basinda babam istemiyordu Türkiyeden sevgilim olmasini ama günler gectikce ve benim meslegimi birakip kacmicagimi anlayinca yavas yavas bu konuya
alismaya basladi .. Artik o konu pek acilmiyordu tartismiyorduk .. Hersey cok iyi gidiyodu .. Ama son günlerde sevgilimle cok tartismaya basladik onun cok degistigini
artik en basindaki gibi olmadigini söyleyince konu konuyu acti ve daha fazlak kavga etmeye basladik en sonunda biraz görüsmiyelim kafamizi toparliyalim dedi .. 1 gün görüsmedik .. Sonra gece saat 02 :00 gibiyidi aradi .. Cok ama cok sarhostu .. Senden sadece yanima gelmeni istedim sen beni kücük gördün dedi .. Kücük gördün demeside surdan kaynaklaniyor ben ondan bir Meslek ögrenmesini istedim simdi sIknti cekiyoruz oraya geldigimde sknti cekmiyelim dedim .. Ben farki büyüdüm dedim .. ama bu her dedigimi yanlis anladi kizlar .. Ne yapmaya calisiyor anlamiyorum tutturdu ya yanima gelirsin yada gelirsin .. baska birsey demiyor.. Ben sana bakamicak kadar aciz degilim diyor.. Gelene kadar ayri kalicazz diyoo ben seni ama ne olursa olsun beklicem diyo .. ama bu hangi mantikdir cözemiyorum?? anlaya bilen varsa ne olur banadaa anlattsiin :(( ailem bastan karsi cikmis ola biliir.. ben hata yaptm ailemle olanlari onunla paylastim artik ailemden nefret eder hale geldi .. ama ailem öyle kötü bir aile degil egerki onu gercekten istemeselerdi yada benim mutlulugumu görmeselerdi telefonumu laptopumu herseyimi ellimden alirlardi.. Burda ekonomik uzmani olarak seminar var .. 12 hafta Türkiyede staj görmem gerekiyo bunu bile bile benim o seminara yazilmama karsi cikarlardi ... Benim kacip gitmem icin hic bir sebepp yook.. ama neden böyle yaaptigini anlamiyormmm :50::50::50::43::43::43::43::43:

eğer o sarhoşken konuştuysanız ne seni dinlemiştir ne de kendi söylediklerinin farkındadır...en sinir eden erkek modeli!normal bir zamanında tekrar konuşun bence=/

Öncelikle kaç yaşındasınız sen ve sevgilin ? Bir de ne kadar süredir birliktesiniz birbirinizi tanıyorsunuz ? Bir de o ne iş yapıyor şu an çalışıyor mu ??? Almanyada yaşadım bir süre ve aynı şey bir arkadaşımın başına gelmişti o kaçtı gitti Türkiye'ye bir dahada haber alamadık...Sana diyeceğim tek şey aileni ezipte asla ama asla kaçıp gitme...Onu ikna etmeye çalış biraz daha bekleyelim her şey yoluna girecek her şey doğru düzgün olması varken neden bu şekilde olsun bende evimden ailemin rızasıyla çıkıp gelin olmak istiyorum herkes gibi benimde en doğal hakkım de...Güzelce konuşun bu konuları bağırıp çağırmadan sessiz sakince bibirinizi anlamaya çalışın...Sevgilin ne iş yapıyor işsiz mi bilmiyorum ama eğer bir işi varsa bir maaş alıyorsa onun mesleğini yadırgama sakın !!! Erkek sonuçta tabi ki gururuna dokunur sen her ne kadar iyi niyetle söylesende geleceğinizi düşünerekten meslek sahibi olmasını istesende ki anladığım kadarıyla (devlet memurundan bahsediyorsun) o erkek olduğu için yanlış anlayacaktır kendini onun yerine koyarakta düşün yani her zaman iki taraflı düşün...Ama yurtdışında yaşayanlaın hayatı çok serbest ve sıkıntısız yaşam sürdükleri için bazı durumlarda zorlanabilirler...Dediğim gibi mesleğini sakın yadırgama onu küçümsediğini onu kendine layık görmediğini düşünecektir o yüzden her zaman tatlı dille yaklaş...Yaşın kaç bilmiyorum ama aileni istersen ikna edebilirsin bu senin elinde olan bir şey bunuda unutma !!! Allah istedikten sonra ailen istedikleri kadar olmaz desin karşı çıksın hepsi boş !!! Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Öncelikle kaç yaşındasınız sen ve sevgilin ? Bir de ne kadar süredir birliktesiniz birbirinizi tanıyorsunuz ? Bir de o ne iş yapıyor şu an çalışıyor mu ??? Almanyada yaşadım bir süre ve aynı şey bir arkadaşımın başına gelmişti o kaçtı gitti Türkiye'ye bir dahada haber alamadık...Sana diyeceğim tek şey aileni ezipte asla ama asla kaçıp gitme...Onu ikna etmeye çalış biraz daha bekleyelim her şey yoluna girecek her şey doğru düzgün olması varken neden bu şekilde olsun bende evimden ailemin rızasıyla çıkıp gelin olmak istiyorum herkes gibi benimde en doğal hakkım de...Güzelce konuşun bu konuları bağırıp çağırmadan sessiz sakince bibirinizi anlamaya çalışın...Sevgilin ne iş yapıyor işsiz mi bilmiyorum ama eğer bir işi varsa bir maaş alıyorsa onun mesleğini yadırgama sakın !!! Erkek sonuçta tabi ki gururuna dokunur sen her ne kadar iyi niyetle söylesende geleceğinizi düşünerekten meslek sahibi olmasını istesende ki anladığım kadarıyla (devlet memurundan bahsediyorsun) o erkek olduğu için yanlış anlayacaktır kendini onun yerine koyarakta düşün yani her zaman iki taraflı düşün...Ama yurtdışında yaşayanlaın hayatı çok serbest ve sıkıntısız yaşam sürdükleri için bazı durumlarda zorlanabilirler...Dediğim gibi mesleğini sakın yadırgama onu küçümsediğini onu kendine layık görmediğini düşünecektir o yüzden her zaman tatlı dille yaklaş...Yaşın kaç bilmiyorum ama aileni istersen ikna edebilirsin bu senin elinde olan bir şey bunuda unutma !!! Allah istedikten sonra ailen istedikleri kadar olmaz desin karşı çıksın hepsi boş !!! Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Öncelikle zaman ayirip cevap verdigin icin tesaekür ederim .. 19'a yeni girdim Sevgilim de 21.. O markette calisiyor bide topcu yani oynadigi her oyun icin belirli bir miktar kazaniyor .. Disardan da uni okuyor .. Aileim tek korkusu benim burda meslegimi birakip
Onun yanina gitmem .. Yoksa aslinda bir sorun olmicagi i düsünüyorum ilk basta biraz
Fazla tartismalar oldu babamla ama zaman gectikce bunun cok dogal oldugunu anladim cunku evin
Tek kiziyimm ve yavas yavas'da olsa yuvadan ucmaya basladigimi anladi .. Cok konusuyorum yapma diyorum
Az kali görüsebilicegiz 4 hafta beraberiz diyorum ama artik yoruldum diyr ailenle olan tartismalardan senin karsimda aglamandan
Bana gostermesen bile halinden anliyorum evde olam bitenden diyor .. Sen kendini kandiriyorsun ailen beni sana laik gormuyor ben
Burda mahalle cocuguyum onlarin gozunde asla vermicekler seni bana diyor .. Yalvariyr gel ben sana kocaman yürek actim
Diyor nolur gel diyo .. Bir tarafim gitmek istiyor ama bir tarafim ailemi ezemem bunu onlara yapamam diyorum .. Zamana birakmak istiyorum .. Sevgilim bizim karsi komsumuzun oglu .. Her yaz gorusuyoruz ordaki yengemler hepsi tanisiyor turkiyedeki
Komsulugu size hic anlatmam gerekmiyo be kadar ic ice olduklarini siz daha iyi bilirsiniz benden ..
Yaklasik 2 senedirde 'iliski' denmez aslnda bizim durumuzda ama sevgiliydik ola bildigince .. Ama simdi
Ayri kalczzzz ben engel olmiyim senin meslegine bitir gel ben burdayim diyor ..
Ama ayri kalirsk hayat durmuyor hayatdevam ediyor .. Birgün hadi ben geldimm diyince ne o ayni o olucak nede ben ayni ben diye düsünüyorum ... O kadar soguk ki .. Onca seyler yaziyorum cvp vermiyo .. Billir icin icini yedigini .. Göremedigi icin üzüldügünü ama yazmiyo yazdiginda kisa kisa cevaplar .. :43::43:

Ya güzelim sen boşuna üzüyosun kendini :) Bikere sarhoş olarak aramak neyin nesi ya ? Serserimi bu adam sokakta mı yatıyo bu ne biçim bir tavır ?? Acayip sinir oldum okurken
Sonra senn daha ona kızman lazm yani biraz tavrını koy oturup ağlamak yerine yanlışlarını yüzüne vur gerekiyosada konuşma yani , bak ben aynı hataları yaptım o kızgnken hep arka arkaya mesajlar ağlamalar bilmem neler adam yerine koyulmadım sonra ben düzeltdim tavrlarımı kendime güvendim konuşmuyosa konuşmadım herşey bambaşka oldu, bikere sen önce ona karşı duygularını bi kenarı bırak ve davranışlarınla kendini onun önünde alçaltma arkadaşım :) O zaten biraz olgun olsa bunları yapmaz ;) Sana kolay gelsin öyle biriylede Allah sabır versin ayrılcaz diyosa ağlayıp sızlanmayı bırak gidicegi varsa tutamazsın olan sana olur :)

Back