• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicagimi bilmiyorum lutfen yardim edin:(

aysetam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
En bastan anlatiyorum simdi benim 1.5 yillik bi sevgilim vardi surekli ayrilip barisiyoduk her ayrildigimizda ben yatak dosek hasta oluyodum psikologa gidiyodum filan.Son barismamiz bundan 5 ay onceydi 2 ay surdu ve gene ayrildik ama bu sefer oyle boyle degil . Simdi bu cocuk birincisi benden bi yas kucuk ikincisi serserinin onde gideni surekli bi mahkemesi bi olayi filan oluyor ama benim ilk asik oldugum kisi ve butun bunlara ramen ben vazgecemiyorum.son ciktigimizdada surekli 3 ekimde mahkemem var diyodu neyse bu bana 1ekimde ayrilmak istedigini soyledi ben delirdim sebebini soylemedi ama baya direttim ve bana mahkemeden sonra hapse giriceginin kesin oldugunu avukatin yanindan geldigini ve avukatin boyle soyledigini ve arkasinda kimseyi birakmak isteMedigini soyledi.bende sebebini sordum niye ne sbeple iceri Giricegini sordUM soylemedi ve 3 ekimde telefonu kapandi bidaha hic acilmadi .ben de vazgecmek icin aklimda tamamen bitirmek icin ugrasiyim bari deDim. 6 ekimde baska biriyle ciktim ama tabiki en buyuk hatam olDu daha da kotu oldum 2 ay sonra bos bi sebepten ayrildim ve deli gibi ozlemeye basladim ablasini ariyorum telefonu kapali babasini ariyorum kapali evini ariyorum kapali :( cocukuguNdan beri arkadasi olan birine sordum gercekten bende ulasamiyorum ailesine bile ugrasamiyorum dedI. Bu arada annemler onla tekrar barissam yada onu bulmak icin ugrastigimi gorseler gebertirler beni. Halasi bizim evin bi onunde oturuyo facebooktan msj attim ve cevap vermedi her gordugunde benimle konusan kadin cevap vermedi bana. Evine gitsem diyorum ne halde olduklarini builmiyorum ters tepki verirlerse cok utanirim kirilirim halasinin evne gidip sorsa cok cazgir bi kadin ayrica kesin annemlerin kulagiNa gider napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ona ulasmak istiyorum ama hic bisey yapamiyorum:(yardim edin cidden isin icinden cikamiyorum:(

En bastan anlatiyorum simdi benim 1.5 yillik bi sevgilim vardi surekli ayrilip barisiyoduk her ayrildigimizda ben yatak dosek hasta oluyodum psikologa gidiyodum filan.Son barismamiz bundan 5 ay onceydi 2 ay surdu ve gene ayrildik ama bu sefer oyle boyle degil . Simdi bu cocuk birincisi benden bi yas kucuk ikincisi serserinin onde gideni surekli bi mahkemesi bi olayi filan oluyor ama benim ilk asik oldugum kisi ve butun bunlara ramen ben vazgecemiyorum.son ciktigimizdada surekli 3 ekimde mahkemem var diyodu neyse bu bana 1ekimde ayrilmak istedigini soyledi ben delirdim sebebini soylemedi ama baya direttim ve bana mahkemeden sonra hapse giriceginin kesin oldugunu avukatin yanindan geldigini ve avukatin boyle soyledigini ve arkasinda kimseyi birakmak isteMedigini soyledi.bende sebebini sordum niye ne sbeple iceri Giricegini sordUM soylemedi ve 3 ekimde telefonu kapandi bidaha hic acilmadi .ben de vazgecmek icin aklimda tamamen bitirmek icin ugrasiyim bari deDim. 6 ekimde baska biriyle ciktim ama tabiki en buyuk hatam olDu daha da kotu oldum 2 ay sonra bos bi sebepten ayrildim ve deli gibi ozlemeye basladim ablasini ariyorum telefonu kapali babasini ariyorum kapali evini ariyorum kapali :( cocukuguNdan beri arkadasi olan birine sordum gercekten bende ulasamiyorum ailesine bile ugrasamiyorum dedI. Bu arada annemler onla tekrar barissam yada onu bulmak icin ugrastigimi gorseler gebertirler beni. Halasi bizim evin bi onunde oturuyo facebooktan msj attim ve cevap vermedi her gordugunde benimle konusan kadin cevap vermedi bana. Evine gitsem diyorum ne halde olduklarini builmiyorum ters tepki verirlerse cok utanirim kirilirim halasinin evne gidip sorsa cok cazgir bi kadin ayrica kesin annemlerin kulagiNa gider napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ona ulasmak istiyorum ama hic bisey yapamiyorum:(yardim edin cidden isin icinden cikamiyorum:(

Eeee hapse gireceğini söylemiş ya çocuk.
Oraya cep telefonu sokamaz ki..

yaa sabıııırrrr!!!!! kac yasındasın sen???
emınım kucuktur yasın daha, ne ilk aşkı ne unutamamasından bahsedıosun sen. adam serserının onde gıdenı dıosun, hapiste diosun, bıde ulaşmaya calışıosun. napıcaksın acaba ulaşıncaa... aaaaahh aşkım senı cok ozledım ben sana içerde paşalar gıbı bakarım, temız don atlet getırırım sen ıyı ol yeter yıgıdım. çıkıncada iş bulamazsın kolay kolay ama olsun ben calışırım gene sana bakarım. hatta evlenırız, cocuklarımız olur. sen evde cocuklara bakarsın bende calışırım mı dıceksın??? la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziiiim....
bak ablacım, tatlım, canım kardesım.. sen kurtulmussun işte daha ne çomak sokup kurcalıosun. annem babam duyarsa gebertır demıssın. bende olsam gebertırım. öyle bı adamla evlenıp kendını heder edicegıne kızım ölsün daha ıyı derım. aklını basına al. kurcalama. kımse vazgecılmez değil. bırak yaaaa... sanki erkek kıtlığı var. doğru duzgun bırıyle çıkarsın. düşürme kalıtenı yaa

ağır oldu bıraz ama kusura bakma yani.....

bu yaşlarda ( 17-19 yaş arası olduğunu varsayarak söylüyorum ) dünyada tek aşık bizmişiz gibi davranırız. ama seninki takıntıya dönüşmüş. kendini daha fazla küçültmeden bu işle uğraşmayı bırakmanı tavsiye ederim. ilişki yaşamak ne kadar kolay ayın 3ünde ayrılıp 6sında başkasıyla çıkıyorsunuz. biz de genç olduk da bu kadar ayakların altında değildi bazı şeyler.:50:

yaa sabıııırrrr!!!!! kac yasındasın sen???
emınım kucuktur yasın daha, ne ilk aşkı ne unutamamasından bahsedıosun sen. adam serserının onde gıdenı dıosun, hapiste diosun, bıde ulaşmaya calışıosun. napıcaksın acaba ulaşıncaa... aaaaahh aşkım senı cok ozledım ben sana içerde paşalar gıbı bakarım, temız don atlet getırırım sen ıyı ol yeter yıgıdım. çıkıncada iş bulamazsın kolay kolay ama olsun ben calışırım gene sana bakarım. hatta evlenırız, cocuklarımız olur. sen evde cocuklara bakarsın bende calışırım mı dıceksın??? la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziiiim....
bak ablacım, tatlım, canım kardesım.. sen kurtulmussun işte daha ne çomak sokup kurcalıosun. annem babam duyarsa gebertır demıssın. bende olsam gebertırım. öyle bı adamla evlenıp kendını heder edicegıne kızım ölsün daha ıyı derım. aklını basına al. kurcalama. kımse vazgecılmez değil. bırak yaaaa... sanki erkek kıtlığı var. doğru duzgun bırıyle çıkarsın. düşürme kalıtenı yaa

ağır oldu bıraz ama kusura bakma yani.....

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

yapman gerekenı yapmıssın sen saten tüm sülalasını aramıssın tek teek ;)
daha napıcaksın hadi ulaştın adam gercekten hapiste sen onumu beklıceksın hadi cıktı sabıkalı adam
biraz bence mantıgını kullan sevgi biyere kadr yasın kuck bencede zamana bırak ve mantıgnı kullan derım ben sana ;)

Ayrılmış sizden ve hapse gireceğini söylemiş.Sizde burada bırakın artık bu konuyu.Zaten ulaşamadığınız 3. gün sizin tabirinizle başka biriyle çıkmışsınız.Demek ki o kadar da ilk aşk önemli değilmiş. Mutlu olsaydınız aramazdınız bile diğerini.

Okuyor musunuz ? Okuyorsanız mesleğinizi elinize almaya çalışın.Bırakın bu boş işleri.Kendi elinizle kendi hayatınızı yakıyorsunuz.

Okumuyorsanız dışarıdan bitirmenin ve mesleki anlamda yükselmeyi, manevi olarakta kişiliğinizi tamamlamanın yollarını arayın.

sene 2006 2007 hayatıma birisi girdi girmez olaydı oda senın sevgılın gıbı serserının onde gıdenı içer karı kız onda ama ne yaptıysam ona olan sevgımden asla vazgecemedım gıttıkce baglandım onun umursamaz halı bambaskaydı neden bu kadar baglandım bılmıyorum.9 ay beraberdık güler eglenırdık ama tek korkum benden ayrılırsa ben ne yaparım oldu ogun gelecektı ben cok ıyı bılıyordum ama dusundukce daha cok baglanıyordum.bu arada yasım 18 19 falandı.birgün bana dedıkı arkadası adam oldurmus bende yardım ve yataklıktan ıcerı gırcem beklerım dedım kac sene olursa beklerım olmaz dedı arkamda kımselerı bırakamam.bende saf gıbı ınandım buna.3 4 ay serserı gıbı gezdım ne yedıgımı hatırlıyoum ne ıctıgımı onun ıcerıde olması benı deli edıyordu.çalıstıgı yerı arıyorum ama bankadan aramıs gıbı ana onun sesi evının onune bakıyorum onun arabası işte o zaman anladım benden ayrılmak ıcın bahane hemde ucuz bır bahane sanki fukara sümüğü gibi yapısmısım gıbı belkıde ona gore öyle gelıyordu.neyse gecelım bunları içimdeki sevgı nefrete donustu en cokta kendımden nefret ettım ben nasıl boyle bır hataya dustum dıye.

kız yoksa senın sevgılınle benım sevgılım aynı kısımı bnı kandırdıgı gıbı hapıs dıye senıdemı kandırıyorlar.bak aynı yollardan gecmısız senı oyle ıyı anlıyorumkı kafanı dagıtacak seyler yap calısmıyorsan ıs bul evde sinema ızle arkadasarınla gez toz unut onu.bak sımdı yasım 24.24 yıllık hayatımda tek keske dedıgım tek pişman oldugum şey.aklını başına alda sende pişman olma daha cok.bak bana hayırmı geldı hayır daha cok zarar geldı.genclıgıne yazık dikkat et.

hayatına kaldıgın yerden devam et bosver ne halı varsa gorsun ona bı mecburıyetınmı var bu kadar pesıne dusuyorsun ?

canım kurtulmuşsun dua et..... sakın sakın sakınnnn muhattap bile olma. neler çıkar önüne. kim ilk aşkıyla evlenmiş, çok azdır diye düşünüyorum. hele böyle biri ilk aşkın olsa ne olur. başına bela açmaktan başka bir işe yaramaz. sen sen ol kurtulmaya bak....

Haline hem acıdım hem de çok kızdım.
Sen bir bayansın neden unuttun bunu?
Hiç mi durur, haysiyet denen bir şey kalmadı?
Bütün ailesini aramak da ne demek Allahım Yarabbim.
Kendinize gelin artık lütfen ya.
Tahminimce yaşın küçük.
Artık genç kızları anlamakta çok zorluk çekiyorum.
Bende daha 22 yaşındayım ama sokakta 15 yasındaki kızları benden büyük zanneder oldum.

Facebookta yandan, profilden resimler. Off yarın sabah askımla uyansam yhaaa diyenler.
Neler oluyor böyle.
Bile bile ateşe atılmak.
Hayat dizilerde ki gibi action dolu, heyecan dolu değil.
Aşk konusuna gelirsek de Aşk diye bir şey yoktur.

Hepinize ayri ayri cok teskkur ediyorum . Bu arada yasim 18 yazmayi unutmusum.universiteye 1.sinifa gidiyorum. Bana kizanlariniz oLmus ben de kendime kiziyorum bende uzuluyorum ama suan aklim sadece onu tekrar bulmaya odaklanmis durumda.Bana yalan soylemesine ihtimal bile vermiyorum cunku ailesindeki herkesle tanisiyorum . Ayrica yalan soylese butun sulalesi niye degistirsinki numaralarini. Bide simdi yeni bisey oldu bu da cok sasirtti beni. Halasina mesaj atmistim cevap vermemisti fakat bugun yilbasinda cekildigim resmi koydum facebooka ve halasi resmimi begenmis.ben ona msj attiktan sonra bi gun yolda karsilastik arabayla yanimdan gecti durmadi bile onceden olsa dururdu aMa . Acaba bak bak gayet mutlusun Merak ettigin yok zaten falan Mesajini mi veriyo yani of cok karisik kafam cidden delirmeye basladim artik.

Hepinize ayri ayri cok teskkur ediyorum . Bu arada yasim 18 yazmayi unutmusum.universiteye 1.sinifa gidiyorum. Bana kizanlariniz oLmus ben de kendime kiziyorum bende uzuluyorum ama suan aklim sadece onu tekrar bulmaya odaklanmis durumda.Bana yalan soylemesine ihtimal bile vermiyorum cunku ailesindeki herkesle tanisiyorum . Ayrica yalan soylese butun sulalesi niye degistirsinki numaralarini. Bide simdi yeni bisey oldu bu da cok sasirtti beni. Halasina mesaj atmistim cevap vermemisti fakat bugun yilbasinda cekildigim resmi koydum facebooka ve halasi resmimi begenmis.ben ona msj attiktan sonra bi gun yolda karsilastik arabayla yanimdan gecti durmadi bile onceden olsa dururdu aMa . Acaba bak bak gayet mutlusun Merak ettigin yok zaten falan Mesajini mi veriyo yani of cok karisik kafam cidden delirmeye basladim artik.

:50:ben anlıyorum senı ama yanlıstasın bunu bıl canım emın ol onunla karsılasacaksın ve hıcbırseyın dusundugun gbı olmadıgını goreceksın hıckımse ıcın degmez bunu bıl kendını uzme ve hayatına devam et

uzak dur canım bu çocuktan
kurtar kendini

zaman tanı kendine zaman iyi gelecek sana inan bana

bir anda oyle silemiyorum ki merak ediyorum nerde ne yapiyo belki dediginiz gibi degmicek ama sonradan Bekleyip gormedim diye pisman olmaktansansa yasayip gormeyi tercih ediyorum yanlis miyim?ne kaybedebilirim ki ? Ama dusukte olsa kazanabilme ihtimalim sevdigim insanla mutlu olabilme ihtimalim var he onu bulduktan sonra biz gecinemezsek hic bisey diyemem biter ama KaYbettiGim bisey de olmaz .ama iste ulasamiyorum hic bi sekilde ya ben takinti haline getirdim galiba ve onu bulmadan rahat edemem ki..

herkesin hayatında belli dönemlerde olmuştur muhakkak böylesine bi aşk...bende 4 yıllık bir ilişkinin enkazını yaşıyorum şu an ama güçlü olup ayakta durmak zorundayız sanırım çünkü kimseye kimseden fayda yok yapmaz dediğiniz can bildiğiniz bile yeri geldiği zaman el olup akla gelmeyecek şeyler yapabiliyormuş aslında azimli ol hayatında değişiklikler yap bir yerden başla tekrardan sevdiklerinin kıymetini bil üzenlerden uzak durmaya çalış zaten alışacağın aşikar hayat her şeye rağmen devam ediyor ;)

bir anda oyle silemiyorum ki merak ediyorum nerde ne yapiyo belki dediginiz gibi degmicek ama sonradan Bekleyip gormedim diye pisman olmaktansansa yasayip gormeyi tercih ediyorum yanlis miyim?ne kaybedebilirim ki ? Ama dusukte olsa kazanabilme ihtimalim sevdigim insanla mutlu olabilme ihtimalim var he onu bulduktan sonra biz gecinemezsek hic bisey diyemem biter ama KaYbettiGim bisey de olmaz .ama iste ulasamiyorum hic bi sekilde ya ben takinti haline getirdim galiba ve onu bulmadan rahat edemem ki..

yaşarken göreceksin demek!!! yaşarken kaybetlerini geri nasıl kazanacaksın? ne sebeple içeri girdiğini bile bilmiyosun tecavüzcü mü, hırsız mı ne olduğu belli değil hala böyle bir insanla mutlu hayeller kurabilyorsun pess diyorum bu kadarına sen hangi dünyada yaşıyorsun? artık uyan gerçek dünyaya dön derim...

Ben sana kızmadım, sadece yazdıklarını okuyunca senin için üzüldüm.Genceciksin, üniversitedesin...Karşına ne güzellikler çıkacak.Yazık edersin kendine.Hep genç kalmayacaksın, hep ona aşık kalmayacaksın.İlerde evlendiğini düşün, o zaman anne baba harçlık vermiyor, başı belada eşin, sana ne kadar gelir sağlayacak?Ya çocuk olunca... Şimdi aşığım dediğin kişiden nefret edersin.
Ben de aşık oldum, nasıl hisler içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Yalnız kalıp, düşünüp durma.
Yapacağın en iyi şey, bol bol aktivite ve kurslara katılmak.Hem oyalanırsın hem de karşına başka erkekler çıkar.
Canım, bu kadar kişi bırak o çocuğu diyorsa vardır sebebi, yazık etme kendine, çok yıpranırsın...Ve sana garanti ediyorum, kendine zaman tanırsan tekrar aşık olacaksın.Tecrube ile sabittir :34:

Ne kadar duygusuzsunuz ya kiz seviyo ki vazgecemiyo bide yasini kucumsemissiniz ben 22 yasindayim ve boyle bi olay yasaydim birakmazdim cocugu siz askerde ki sevglinizi birakabiliyormusunuz boyle dusunun yazik ya kendiniz iyisiniz herkes kotu dimi asik kiz asik

Back
X