En bastan anlatiyorum simdi benim 1.5 yillik bi sevgilim vardi surekli ayrilip barisiyoduk her ayrildigimizda ben yatak dosek hasta oluyodum psikologa gidiyodum filan.Son barismamiz bundan 5 ay onceydi 2 ay surdu ve gene ayrildik ama bu sefer oyle boyle degil . Simdi bu cocuk birincisi benden bi yas kucuk ikincisi serserinin onde gideni surekli bi mahkemesi bi olayi filan oluyor ama benim ilk asik oldugum kisi ve butun bunlara ramen ben vazgecemiyorum.son ciktigimizdada surekli 3 ekimde mahkemem var diyodu neyse bu bana 1ekimde ayrilmak istedigini soyledi ben delirdim sebebini soylemedi ama baya direttim ve bana mahkemeden sonra hapse giriceginin kesin oldugunu avukatin yanindan geldigini ve avukatin boyle soyledigini ve arkasinda kimseyi birakmak isteMedigini soyledi.bende sebebini sordum niye ne sbeple iceri Giricegini sordUM soylemedi ve 3 ekimde telefonu kapandi bidaha hic acilmadi .ben de vazgecmek icin aklimda tamamen bitirmek icin ugrasiyim bari deDim. 6 ekimde baska biriyle ciktim ama tabiki en buyuk hatam olDu daha da kotu oldum 2 ay sonra bos bi sebepten ayrildim ve deli gibi ozlemeye basladim ablasini ariyorum telefonu kapali babasini ariyorum kapali evini ariyorum kapali
cocukuguNdan beri arkadasi olan birine sordum gercekten bende ulasamiyorum ailesine bile ugrasamiyorum dedI. Bu arada annemler onla tekrar barissam yada onu bulmak icin ugrastigimi gorseler gebertirler beni. Halasi bizim evin bi onunde oturuyo facebooktan msj attim ve cevap vermedi her gordugunde benimle konusan kadin cevap vermedi bana. Evine gitsem diyorum ne halde olduklarini builmiyorum ters tepki verirlerse cok utanirim kirilirim halasinin evne gidip sorsa cok cazgir bi kadin ayrica kesin annemlerin kulagiNa gider napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ona ulasmak istiyorum ama hic bisey yapamiyorum
yardim edin cidden isin icinden cikamiyorum