KEL KALDIM
PERUK KULLANIYORUM OFFF OFFF:çok üzgünüm:
ayy canım yaa bi doktora filn gitmedinmi?
cnm hiç üzülmeee çıtçıtla saç eklerlerrr hiç anlaşılmaz bileee.sen sadece dikat et doktorun dediklerini yap işe yaramıyorsa başka doktora git..nişan günü eminim prenses gibi olcaksın kuaförlerde çareler bitmez emin olll..benim arkdaşımın saçı kısacıktı inan 3-4 cm yok bileee beline kdr uzun saç yaptılarrr ....dert etme kendine..
gitmediğim doktor kalamdı konuyu belirtmiştim burda ama hiç bir durma olmadı sarımsak pahalı ilaçlar vitaminler kullanmadığım kalmadı az önce tamamen jiletle kazıdık peruk aldım onu kullanıcam okulda bakalım tepkiler ne olucak nişanlım görünce tepkisi ne olucak çok merak ediyorum kızlar çok morale ihtiyacım var yaaa bişiler yazın nolur....:1no2:
kızlar bende şu bitkisel çözümlere pek inanmıordum sorunlu bi saçım var ve ergenlikten beridir dökülüodu doktora da gttim güzellik uzmanlarınada bi çok ürün kullandım pek etki göremedim ta ki marankinin kürünü uygulayana kadar kendim bunu yaparken sonucun olumsuz olacağından emindim ama çok şaşrdım inanın ki saclarımın dökülmesi 2buçuk hafta sonra günde ortalama 10 tele filan düştü banyo yapıorum ızgara çok irenç ama hep saç olurdu son dönemde 3 4 tel anca ben bile bu saç dökülmesini nasıl yendiğime hala inanmıorum ama kesinlikle tavsiye ederim deneyin benim saclarım çok uzun annem kestir uzunken hiçbişeyden etki alamassın dedi ama bu karışımdan aldım valla uzun muzun demedisüprizzzzz
iyide o kadar anlatmışsın formül deyip geçmişsin kullandığın formülü niçin açıklamıyorsun onu anlamış değilim..
nedir bu maranki formülü..
bir şey yazıyorsanız açıklayında sorunlu üyeler faydalansın....
güzelim bozma hiç moralini.bende yaşamıştım aynı sorunu benimki bozuk para büyüklüğünde bir açılmaydı ama 2 bölgede olmuştu.ağlamaktan helak olmuştum bende.dr um bana elocon diye bir losyon vermişti ve bir kaç güne saçlar çıkmaya başlamıştı.nasıl sevinmiştim anlatamam.geçtiğimiz aylarda dökülme başlamıştı yine ve aşırı bir dökülmeydi.nasıl üzüldüm,nasıl panik olduum.hemen başladım tabi araştırmaya.bepanthene,evigen,bemiks ampullerle haftada bir maske yaptım.
2 günde bir 1 tatlı kaşığı bira mayasını süte ya da meyve suyuna koyup içtim-iğrenç bir tat ama napalım-saça özellikle çok faydalı.b grubu vitaminler içerdiğinden dolayı.
birde bademyağı,fındıkyağı,çamterebentini,çörekotuyağı,menekşeyağını karıştırıp maske yaptım.
çamterebentinini şampuanımada katıp saçımı bununla yıkadım.
ayrıca;prof.ibrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği lavanta suyuylada saçımı en son bu suyla duruladım.
sonuç;Allahıma şükür saç dökülmem durduğu gibi yeni saçlar fışkırdı diyebilirim.
sabır edebilirsen bunları uygula canım.faydasını göreceksin eminim.aa en önemlsi kafana takma,bana dr um böyle söylemişti.kafana takıp stres yaparsan daha çok dökülürmüş.buna dikkaet canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?