teşekkür ederim etkisini hemen göstermez biliyorum ama yinede sormak istiyorum ne zaman kdar gösteriri offffaç karnına bi yemek kaşığı dereotu ye bol bol da tüket ayrıca
aynı sorun benede oldu canım ve bir iki ay sürdü ben sıkı bir diyet yapmıstım bunun etkisi oldu bende ne yaparsam yapayımsaclarım döküldü en sonunda kısacık kestirdim yine döküldü yani kestirmek bir ise yaramıyor
ben en sonunde bebanten evigen bir iki igne karısımını sacıma sürdüm kansızlık icin pekmez filan tüketmeye basladım kansızlıkta cok dökülüyor b 12 vitamini eksikligindede dökülme oluyormus ve inanki zamanla duracak dökülmeler sen ne kadar stres yaparsan yap ben yapıyordum saclarım döküldükce stres giriyordum bu sefer daha cok dökülüyordu bundan vazgec sende bir yerden sonra dökülmesi duracak ve yeniden cıkacak bir cok kiside aynı oluyor merak etme ama bu bebantenin ve evigenin karısımını bir cok eczane yapıyor yok yapanı bulamasan sen yap bebanten evigen ve badem yagı karıstır ve saclarına sür faydası oluyor yan etkiside yok hep hücre yeniliyici oldugundan sac diplerine iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?