Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Napacağımı şaşırdım (Doktor Sorunu ) !!! yardımcı olun lütfen
kızlar günde 1 sarımsağı gece yatmadan önce elnizle ikiye bölüp yutun su ile. ne kadar azaldığını farkedeceksnz dökülmenin bana da da edin eğer işinize yararsa :)
Benim kore dizilerini izlememe sebep onun bi fotosu olmuştu. :)) Fotoğraftan aşık oldum önce. Allegria eklemişti siteye. Dizisini izleyince daha da aşık oldum. İzleyip vurulmayan yoktur ona zaten. Taş gibi.
Hmm... O zaman özele gitmelisin kesinlikle. Çok fark var devlet hastaneleriyle özel arasında. Gittiğinde kendin de bir kez daha şahit olacaksın zaten. Böyle önemli durumlar için özele gitmek lazım. İnşallah düzeleceksin.
kızlar günde 1 sarımsağı gece yatmadan önce elnizle ikiye bölüp yutun su ile. ne kadar azaldığını farkedeceksnz dökülmenin bana da da edin eğer işinize yararsa :)