Nankörlük değil mi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle düşünmemiştim hiç. Ama bu dediğin bir tanıdığımın lafını aklıma getirdi. Dini muhabbet açılsın diye demiyorum ama günahı çok olanın alnı seccadeden ayrılmaz derdi. Sizde geçmişte yaşadıklarıdan vicdan azabı çekiyordur deyince aklıma geldi bende umarım dini anlayarak yaşar ve tutuculuktan vazgeçer

Anladım. Önceden de düşkündü. Bende eskiden böyle düşünmüyordum. Dini çok araştırır okurum ve bu çerçevede bazı inanışlarım değişti. O bu değişimden dolayı soğumuş. bana evlenince kapanırsın sanıyordum ama eşinle birlikte oruç tutmuyorsun dedi halbuki biz tutarız ona tutmadığımız denk gelmiş. İşte hadislere inanmıyorsun müslümanmısın ondan bile artık emin değilim dedi. Bundan dolayı soğumuş ve mesafe koymuş. Yılların hatrına konuşuyormuş bilmiyordum hiç.

Allah Allah... O zaman yapacak bir şey yok. Her şeyin ömrü var, arkadaşlığın da. Hayırlısı olsun

Tabikide nankörlük başka bişey değil bu ilişkide hep siz çabalamışsınz kendinizden ödğn vermişssiniz böyle olunca karşı taraf alışıyor ne yaparsam yapayım zaten yanımda kafasında oluyor yada zaten o yazıcak benim yazmama gerek yok gibi sadece arkadaşlık değil genel ilişkilerde hep böyle sınırları belirlemediği zaman hep bir taraf kendşnden fazlasıyla ödün veriyor üzülen o oluyor bu kadar beklemenize de gerek toktu başladda bile bitirebilirdiniz arkadaşlığınızı siz konuyu açarken bile başka konular katıp kendini haklı göstermeye çalışmış toksiklik resmen

İşsizlik ve ölüm acısı kıyaslanamaz ama, hele anne acisi
Ztn bu noktada kopmuş bitmiş hersey üstünü örtün takilmayin

Oda hiçbirşey yapmadı değildi tabi ama konunun din olması ve o sözlerle bitirmesi şaşırttı ve üzdü. 15 sene az değil neticede .

İşsizlik ve ölüm acısı kıyaslanamaz ama, hele anne acisi
Ztn bu noktada kopmuş bitmiş hersey üstünü örtün takilmayin
Kıyaslama yok zaten. Ben onun annesinin ölümünde yanındaydım. Aradan zaman geçti çalışmaya gitti ve o sıra beni hiç aramadın dedi benimde kendi sorunlarım vardı. O noktoda kopcak birşey olmamalıydı. Annesinin ölümünde kalkıp boludan tekirdağa gitmişim ilk otobüsle bütün gün yanında oldum. 1 ay 2 ay sonra yazmadım diye her yaptığımı çöpe atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…