slm kızlar öncelikle bu yazıcaklarımı rahatlamak için yazıyorum çünkü ilişkim hakkında kimseye çok konuşmam ama artık biriktirdim içimde yazarken bile doluo gözlerim tecrübeleri olanlar bana katılsın yada fikrni söylesin sewgilimin sewgisinden şüphem yok ama kendisi ağır yılışmayı sewmeyen ama yılıştığımda mest olan iltfat etmeyi sewmeyen ama ettiğimde zewkten 4 köşesi çıkan bi insan ama 3 senedir cicim aylarımız hariç hep ben ona güzel şeyler söylüyorum iltifatlar ediyorum.. ee tamam karşılık beklemiyorum ama nereye kadar? bende istiyorum beni şaşrtsın durup dururken çok güzelsn wb kiytirik dahi olsa bişiy söylesin en basitinden dün kendisine 7 mesajlık çok romantik bişeyler yazdım içimden ne geliosa ama o kuru kuru tesekkür etti sonrada ben ister istemz bozuldum noldu aramızı bozmak için mi yazıosun dedi (hee ewet gerizekalı )dememek için zor tuttum kendimi ya ben mi abartıyorum o mu odun , diceksnz ki buluştuğnuzda nasıl bi sorun yok çünkü farklı şehirlerdeyiz we buluştuğumuzda çok özleştiğimzden bi sorun çıkmıo ama yne şımartan pof pof yapan benim tabi ben ilk defa ona aşık oldum normalde böle romantik bi yapım yoktur ama sewiorm işte duramıyorum ouuuy askım sewglm wb demeden etmeden bilmiyorum ya üzüluyorum artık we bugün bana benim de okulum war her işimi bırakıyimde snle mi ilglnym nankörsün dedi ne kdr üzüldüğümü tahmin bile edemzsiniz ben ne beklerken o neler söyluo bana bşi söyleyin napaym ağırdan mı sataym satsam bi türlüüü satmasm bin türlü sewiorum yahu anlamıo mu:gitme:a
Son düzenleme: