• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Nania Baby Ride 0-13 kg Ana Kucağı Oto Koltuğu

BANDAG

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.080
14
158
Bursa
$116854952bic.jpg
:13:

Ikizlerimin ana kucakları 2 adet mevcut ADET FİYATI 50 TL.12 aylık olana kadar hem evde hemde arabada güvenli şekilde kullandık kutulayıp sakladığımdan foto çekemedim ama isteyen olursa resimlerini gönderebilrim bursa dan elden teslim edebilirim.

Son düzenleme:
Kızlar 45 den aşagı olmaz sıfırı 100 tl civarında benimkiler sıfırdan farksız çok temiz kullandım

Kızlar 45 den aşagı olmaz sıfırı 100 tl civarında benimkiler sıfırdan farksız çok temiz kullandım

merhaba
doğrudur, seninki de temizdir ama internette satılanlar 100tl ve kargo ücretsiz.. taksit de yapıyorlar.. o yüzden..
hem peşin alıp hem kargo ödeyeceğiz ya ben kendi adıma o yüzden 30tl verebilirim

merhaba
doğrudur, seninki de temizdir ama internette satılanlar 100tl ve kargo ücretsiz.. Taksit de yapıyorlar.. O yüzden..
Hem peşin alıp hem kargo ödeyeceğiz ya ben kendi adıma o yüzden 30tl verebilirim

anladım canım ama dediğim gibi 45 ten aşağı olmaz

nerede oturuyorsunuz elden de alabiliriz istanbul civarı ise

40 tl yapın alalım inanın bizde ihtiyacımız olmasa 2.el bakmayız
kargo ücretiyle 70 tl varıyor.

istanbulda değillerdi, sanırım bursa.. öyle hatırlıyorum

iki tane varmış birtanesini size bir tanesinide bana 40 tan satta keşke...

canım bak ikimizde durumumuz iyi olsa gider markasız olan anakucaklarından alırdık o fiyata ama biz nerden nasıl ucuza getirecegiz diye hesap ediyoruz.
gel kargolar bizden 40 a olsun
50 ye verirsen kargolar senden olsun bi çözüm yolu bulsak
ikimizde istanbuldanız kargo ücretide aynı tutar

arabamız yok zaten kulancagım 5 ay. 5 ay sonra benimde elimde kalcak. pazarlık yapsak biraz özelden msj atabilirseniz görüşelim

kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp verebildim işten geldikten sonraki zaman ikizlerin:)

tamam 40 tl olsun kargo size ait inanın bende ihtiyacım olmasa satmam zaten ikizlerin masrafı çok zor .tamam derseniz özelden msj hakkım yok melosdemir@hotmail.com mail adresim burdan yazabilirsiniz.

bu arada ptt kargoya telefonla sordum ben 15 tl falan tutar dediler bilginiz olsun:13:

kızlar kusura bakmayın biraz geç cvp verebildim işten geldikten sonraki zaman ikizlerin:)

tamam 40 tl olsun kargo size ait inanın bende ihtiyacım olmasa satmam zaten ikizlerin masrafı çok zor .tamam derseniz özelden msj hakkım yok melosdemir@hotmail.com mail adresim burdan yazabilirsiniz.

Bu arada ptt kargoya telefonla sordum ben 15 tl falan tutar dediler bilginiz olsun:13:

tamam alıyorum ben bir tanesiniiii...........

Back