NanAngelica'nın Çeyizlerii :)

Güle güle kullan herşeyin çok güzel.. Baharat takımın ve askılarında çok ciciymiş :)

canım güle güle kullan çeyizciklerini hepsi çok güseeel..

çook teşekkür ederim cnmm

güle güle kullan

teşekkürler :)

Güle güle güzel günlerde kullan:nazar: :71:

sağol cnm :)

herşeyin çok güzel güle güle kullan hiç eksiğin yok gibi düğün ne zaman kısmetse:66:

kısmetse 2013 gibi görünüyo canım teşekkür ederim :))

cnm bende sana su kalpli çöp adamlı kaseleri sorucam markasını hatırlıomusn:)

canım ya onları a101 marketten almıştım. sevgililer günü haftasıydı sanırım ama markasını hatırlamıyorum. güral ya da kütahya porselene aitmiş gibi kalmış aklımd. kutulayıp kaldırdığım içinde bakamıyorum markasına şimdi

Güle güle kullan herşeyin çok güzel.. Baharat takımın ve askılarında çok ciciymiş :)

teşekkür ederim cnm

herşeyn çok güzel,güle güle kullan canım..

sağol cnmm :)

herseyin cok guzel gule gule kullan. Bornoz takimin ayrica cok hosuma gitti onu nerden aldin canim ?

teşekkür ederim canım. Taçtan aldım bornoz takımımı

herşey çok güzel iyi günlerde kullanman dileğiyle...

teşekkür ederim cnm

canımmm herseyınnn cokkk güsell Allah güle güle kullanmayı nasıp etsin insallah:))

cicilerimin devamı :) $düdüklü tencere.webp$PIC_0094.webp$PIC_0105.webp$PIC_0119.webp$PIC_0120.webp$PIC_0121.webp$PIC_0144.webp$pr_01_912_max.webp$sarımsak rendesi.webp$t4t4ert4rt.webp$tefal-twa.webp$PIC_0093.webp$PIC_0092.webp$yyyyy.webp$brdkkk.webp$yastığıımm.webp$gyfjhk.webp$h16.webp$hghg.webp$hghyhjyjhy.webp$nhnhnhn.webp$PIC_0077.webp$PIC_0087.webp$UGUR-BOCEGI-GIRGIR__27031741_0.webp

banyo takımını nerden ve ne kadar aldın öğrenebilir miyim?

Güle güle kullannnn

koçtaştan aldım ben canım. markası primanova. bi çok yerde satılıyo. ben çöp kovası, klozet fırçası, sıvı sabunluk ve pamukluğunu aldım. ayrıca paspas setini ve bi tane de havlusunu aldım. 245 lira tuttu

Allah sevdiğinle huzurla kullandırsınn
Kırmızı nevresim takımını çok beğendim:97:

teşekkür ederim cnm

hepsi çook güzel güle güle kullaan :))

sağol cnmm (:

çeyizin çok güzel canım güle güle kullan.bende o kalpli tabaklardan istiyorummm:46: nerden aldın:

üstünde çöp adamlar olanları diyosun sanırım canım onları a101 marketten almıştım. Sevgililer gününün olduğu hafta vardı. Tanesi 1,25 liraydı yanlış hatırlamıyosam.

Back
X