Namık erdem pasa 11 günlükken sunnet oldu

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
Dogum hikayemi anlattığım paşamı 11. Gun Karsiyaka cocuk cerrahi uzmanı aydin mevsim e sunnet ettirdik. İlk 4 saat huysuzlandi paşam. Sonrası oldu da bitti maşallah... Ağrı kesici bile vermedi doktorumuz .. Herkese tavsiye ederim..

hayırlısı olsun canım bebişler bizden daha dayanıklı oluyor zaten en iyisini yapmışsınız sünnet olayını hemen yaptırarak.biliyorsun bende nezahat hn'mın hastasıyım.senin hikayeni okuyunca biraz olsun heyacanım gitmişti ama korkularım yine başladı ya offf offf of.sağolsun nezoşum beni sakinleştiriyor ama eve gelip birkaç gün geçince yine kurmaya başlıyorum.hani o epidurale kadar olan sancılar nasıl biraz tarif edermisin?birde epiduralden sonra bahsettikleri kadar rahatlama oluyormu anestezi uzmanı nasıl ayyy çok soru sordum ama senden başka kimseye soramam ki şimdiden sağol canım

Epidurale kadar olan acı adet sancısının asiti artmiş sekli .. Yani gercegi söylemek gerekirse sabır gerektiriyor . Kasıklarına dogru bir ittirme bir kemik ağrısı gibi. Az diyemem dersem yalan olur.. Ana epiduralden sonra gercekten bir ağrın kalmıyor . Ayakların bile uyuşuyor o Dakika'dan sonra artik zevk alıyosun bebis geliyo diye hayaller kuruyosun .. Hic korkma.. EGEPOL anestezi uzmanı cok tatlı ve eli cok hafif bı bayan hic bı şey hissetmiyosun İnan cok basit. O aşamada hic korkma. Yani seni epidural icin yukarı gotururlerken artik olayın guzel kısmına geçtiğini bil canim

Edibecim çok teşekkürler.içim rahatladı inan.artık okadarına katlanıcam.inşallah bende senin gibi sağ salim kurtulurum.benim içinde dua edermisin senin duan kabul olur çünkü loğusasın.teşekkürler canım

canım benim hiç korkma ..ben normal dogum yasadım..sezeryanı bilmem ama benim yasadıklarımda hiç bi şey yok..allahın izni ile ikinci gün ayakta olursun..güzel haberlerini bekliyorum..hiç stress yapma tamam mı

Inşallah canım yarın kontrolüm var artık haftada bir gidicekmişim.nst'ye giricekmişim düzenli olarak.gelişmeleri yazarım sana öpüyorum

Teşekkürler canım.yarın randevum var.artık haftada bir gidicekmişim.nst'ye giricekmişim.gelişmeleri yazarım sana öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…