namaz kılmayı öğrenmek istiyorum

ladydiana1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
399
187
hanımlar 24 yaşındayım ve maalesef namaz kılmayı bilmiyorum. dinen bu açıdan çok eksik hissediyorum. detaylara çok takılan biriyim. namaz nasıl kılınır videolarına bakıyorum bir sure diyor mesela ama surelerin bile kendi içinde bir sıralaması var. bunlar çok kafa karıştırıyor ve ben doğru bir şekilde öğrenmek istiyorum. biri bana yardımcı olup detaylı anlatırsa çok hayırlı bir şeye vesile olmuş olur 🙏🏻

Youtube da video var.kadinlar icin 5 vakit namazi cok detayli veriyor.
Sureleri dualari namaz sirasina gore kagida yaz.ve namazin siralamasinida .okuman gerekenleri sirali sekilde yaz.onune koy ve kıl.bende namaza yeni basladim.1 ay oluyor.bu sekilde ezberledim❤️ bir kere niyet edip basladiysan kalben girdiysen kusurlar elbet olacak zamanla hepsi oturacak❤️
Sana kagidimi atayim ornek olsun.ben ezberlediklerimi kagida yazmamistim ama buna benzer birsey hazirlayabilirsin.❤️ 2 3 ve 4 rekatta ufak farkliliklar var.bir sure namaza baslamadan videoya goz atarak o farklari hatirlarsin:KK66:okuya okuya ezberliyorsun kagit giderek kuculuyor ve yok oluyor❤️ rabbim guc kuvvet iman versin❤️

Eklentiler

• IMG_20240815_204520.jpg
    IMG_20240815_204520.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 46
Maşallah tebrik ederim. Allah kabul etsin. Surelerin kendi içinde belirli bir sıraya göre okunması diye bir zorunluluk yok. Sadece okunan sureden bir sonra okunacak sure öncekinden uzun olmazsa daha güzel olur deniyor. İlla bir sıralama olacak diye bir şart kesinlikle yok. Kolayınıza geldiği gibi okuyun.

namaz kıldıran saccadeler var, kayınvalideme almıştık
kadın 65 yaşında onunla öğrenmişti

o dua okuyor ne zaman nasıl selam vereceğini söylüyor

inşAllah en güzel şekilde öğrenirsin

Sure kagidimida atayim.cikti alma imkaniniz varsa size yardimi olur

Eklentiler

• IMG_20240815_222329.jpg
    IMG_20240815_222329.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 41
X