• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz kilmaya baslamak istiyorum bir turlu baslayamiyorum.bi destek lutfn

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
kizlar uzun zamandir namaza baslamak istiyorum kilmayi da bilmiyorum açikçasi ama bi turlu baslayamiyorum simdi yalan yok ev isleri derken yoruluyorum yatasim geliyo uç saatte bos kalsam yorgunluktan yatiyorum tvv karsisinda.canim hiç is yapmak istemiyorbi saat ayakta kalsam belim boynum her yerim agriyo.bana bi destek olun biseyler diyin de mubarek ramazan gunu baslayayim.

gece olup yattimi namaz kilmiyosun gunah isliyosun bi suru diye aklima geliyo.ginduz biseyim yok.

Irade meselesi aslında bu tamamen. Gerçekten isteyip kararlı olmakla alakalı. Ben de çok istiyorum ama sadece sabah işe giderken abdestimi alıyorum öğle namaZını kılıyorum. Bu doğru değil. Çok daha kararlı olmak lazım. Bahane ettiklerimiz kılmamak için sebep bile değil aslında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İstemek basarmanin yarisidir derler. Bi abdest alın Besmele çekin ve başlayın. Videolarla, yazılarla öğrenebilirsiniz. Inşallah da başlarsınız.
Şeytan ateşten yaratılmıştır. Ateş de su ile sondurulur o halde abdest alırsanız seytaninizi oldurursunuz. Abdesti kendinize alışkanlık ederseniz namazı da rahatlıkla kilarsiniz inşallah. .

Aslında burada toplanıp haberleşip birbirimizi teşvik edebiliriz. Ben çok seviyorum insanların bu konuda birbirlerine destek olmalarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında burada toplanıp haberleşip birbirimizi teşvik edebiliriz. Ben çok seviyorum insanların bu konuda birbirlerine destek olmalarını.

Ben de malesef tam başlıyorum iki gun uc gun kiliyorum sonra devamini getirmiyorum ve vicdanim rahat etmiyor hic :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilgece çok guzel açiklamissin yaa .seytan yalniz insanlarin Yaninda Olurmus Bende Yalniz Sayilirim Ve Beni Kotu Seyler Yapmaya Itiyor.engel olamiyorum kendime iki kez tovbe de ettim yapmak istemiyorum bidaha.tovbe ettigim sey fal baktiriyorum.sirk yani.:((

hani şunuda yapıyım sonra kılarim bunuda yapiyim sonra kilarim dememek lazim ezani duydugun anda kalk hemen abdest al hazirlan canm ben oyle basladim sonraya birakinca hic kilamiyorum ben

kizlar uzun zamandir namaza baslamak istiyorum kilmayi da bilmiyorum açikçasi ama bi turlu baslayamiyorum simdi yalan yok ev isleri derken yoruluyorum yatasim geliyo uç saatte bos kalsam yorgunluktan yatiyorum tvv karsisinda.canim hiç is yapmak istemiyorbi saat ayakta kalsam belim boynum her yerim agriyo.bana bi destek olun biseyler diyin de mubarek ramazan gunu baslayayim.

ben internetten öğrendim..notlar alıp seccdenin kenarına koydum..bakarak kıldım..meğerse çok kolaymış..çok kolay alışana dek zor gelir sadece..

Ertelememen lazım aman sonra kılarım diye. Bi de önce Allahtan istemen lazım Allahım bana da nasip et diye.. Duaları filan biliyosan kılmayı öğrenmek zor değil zaten hemen öğrenirsin. İnşallah başlarsın kısa zamanda.:16:

Burada bir başlık açıp birbirimizi teşvik edebiliriz her namaz vaktinde. Öncelikle namazı doğru bir şekilde kılmayı öğrenin araştırın. Küçük namaz kitapları alın. Bir sabah alarmınızı kurun uyanmak için şartlanın. Uyandığınızda namazlarınızı kıldığınızda şeytanı mağlup etmiş olacaksınız bunu aklınıza getirin. Allah'ın emrini yerine getirmenin mutluluğunu tadacaksınız.

Canim benim seytan nasil ugrasir senle simdi. Bak ilk baslarda farzlarla basla uzun bi sure boyle devam et insanin fitratinda vardir oyle hemen fazla fazla yaparsan bi sure sonra yapmassin yoruldum suram agriyor buram agriyor dersin dedigim gibi farzlarina basla 1 ay sonra felan sunnetleriyle tamamla hatta onuuda halledince artik nafile kilmaya basla nur üstüne nur olsuun

Kizlar internetten arastirin kilmayii isterseniz bende dogru bilgi vermek amaciyla kitaplarimdan yararlanarak cunku kaynak saglam olmali zan altinda kalmayalim bu sekilde size bilgide verebilirim destekcinizim allahin izniyle

Sürekli baslayip bırakma durumu vs varsa namaz ve tevhidle ilgili kitaplar okuyabilirsin meal zaten okumalısın işe yarayacaktır bence

kk takim edersem hiç kilamam sunu da okiyim bunu da okiyim derken zaten zamanimin çogu burda geçiyo.en iyisi neti kapatmak.internet beni çok bozuyo

tesvikedelim birbirimizi iste evt ne buyuk sevap hem

Katılmak isteyenler için bir başlık açabilirim. Mesela siz bugün hemen şimdi sabah namazı için sureleri biliyorsanız nasıl kılındığına bakın netten. Hangi sûrelerin okunduğunu öğrenmeye çalışın gerekirse denemeler yapın. Bu sabah nefsine yenik düşenler olarak ilk sabah namazımızı kılalım. Herkesin internet imkanı vardır. Buradan da yazarız dua da ederiz birbirimiz için. Olur mu? Katılacak olan varsa ben çok mutlu olurum. Şu miskinliğimi atabilirim belki bu sayede üzerimden.

Kizlar banada bi gaz verin off kac kere basladim 1 hafta kiliyirum sonra tembellesiyorum gunaha gieiyorum diye cok uzuluyirum :(

farz nasil kilinir sunnet nasil kilinir onu da bilmiyorum ki cahilligime bak çok moralim bozuldu aglaya aglaya yaziyorum nedense

Back
X