- 23 Ocak 2019
- 3.073
- 10.340
- 208
- 35
- Konu Sahibi aypare ackerman
-
Allah kabul etsin. Bende 5 vakiti het zmaan kılamıyorum ama hiç koklamaktan iyidir diyorum. Burada birbirimize destek oluyoruz sende her gün kıldıkça yaz cnmMerhaba bayanlar, ben de şimdiye kadar namaza başlayıp sonrasında da bırakıyordum. Çalıştığım için ya yorgun oluyordum ya yetişemiyordum vakştlere öyle öyle derken soğuyordum. Şimdi evdeyim doğum iznindeyim. Lohusalığım yeni bitti. Ve dedim ki kendime şimdi tam yeniden başlama zamanı evindesin ve belli bir süre regl göremeyeceğin için ara verip soğumayacaksın kılmaktan dedim ve iki gün önce başladım namaza. Gerçi iki vakitler aksadı. Bugün sadece sabah namazı kılmadın diğerlerini kıldım. Tam anlamıyla başlamak istiyorum ben de.
Evet hiç kılmamaktan iyidir. Allahım hepimizin kıldığı nsmazları daim etsin. Yazarım canım aynen destek olalım birbirimizeAllah kabul etsin. Bende 5 vakiti het zmaan kılamıyorum ama hiç koklamaktan iyidir diyorum. Burada birbirimize destek oluyoruz sende her gün kıldıkça yaz cnm
Rabbim bebeğine de sağlıklı uzun ömür versin.bizlere de dua et 2 tüp negatifim varEvet hiç kılmamaktan iyidir. Allahım hepimizin kıldığı nsmazları daim etsin. Yazarım canım aynen destek olalım birbirimize
Amin canım. Allahım inşallah hayırlısıyla sana da ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallahRabbim bebeğine de sağlıklı uzun ömür versin.bizlere de dua et 2 tüp negatifim var
evet canim devam ediyorumm :))Namazlar kılınıyor mu? Konu sahibesiaypare ackerman nerelerdesin
Bizde devam ediyoruz burayı sessiz birakmaevet canim devam ediyorumm :))
sizler ne alemdesiniz
bir ara tek ben yazınca dedim kimse gelmiyor herkes bıraktı heralde:)Bizde devam ediyoruz burayı sessiz birakma
Sen yaz ben girdikçe yaziyorumbir ara tek ben yazınca dedim kimse gelmiyor herkes bıraktı heralde:)
yazarım hep
yatsi kaldı bi tek onu yatmadan kılmayı dusunuyorum
aynen şeytan boş durmuyorkizlar ben sadece yatsiyi kilmadim onu da bir saat icinde kilip yatarim
yatsıyı okundugu gibi kilmak en guzeli
yoksa seytan yat uyu diye dürtüyor
ben hala devam ediyorum namaza ama kimsecikler yok diye yazmiyorum canimm hayirli ramazanlar ve aleykum selamm hoşgeldinSelamün aleyküm kızlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar topik devam etmiyormu kımsecikler var mı bakalım bende aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?