- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.821
İnşaallah canım hepinizi ıkindi namazına bekliyorumBende bugünden itibaren başlayacam inşallahsürekli bildirim gelirse vesile olur
Başlayacağız kuzu arkadaşları topluyorum 17 ekime kandile kadar çekeceğiz inşallah.. büyük dua yapılacak gittiğim camide o gün duası da olucak oraya sayı vericez bizimde selavatlarimiz katılacak inşaallahTesbih çekebiliriz grupça sayi ve tesbihi belirleyerek haftalık mesela
Mutlaka beni etiketle canim olur mu namaz her türlü dua ve salavat bende katılırımBaşlayacağız kuzu arkadaşları topluyorum 17 ekime kandile kadar çekeceğiz inşallah.. büyük dua yapılacak gittiğim camide o gün duası da olucak oraya sayı vericez bizimde selavatlarimiz katılacak inşaallahkatilmani çok isterim çektiğiniz her selavatin sayısını not alın
Vakit ikindi vakti.
Her namaza erindigimizde peygamberimizin sözü gelsin aklımıza ne demişti hatırlayalım.
" Erteleyenler, heba olmuşlardır "
"Yarın yaparım diyenler helak olmuşlardir"
Zamanında diyelim ve niyet edelim.
Unutmayalım ki
Bugün, dünün yariniydi bakın geldi de geçiyor.
Beklenilen o yarın geldi ve geçiyor dün olmak üzere...
Kalkıyorum gidiyorum
Ben de geldim, kiliyorum.
Kandil için zikirede bekliyorum canımBen de geldim, kiliyorum.
Hangileri acaba başka topik miKandil için zikirede bekliyorum canım
Allah kabul etsin canımKalkıyorum gidiyorum
Amin inşallah. Allah razı olsun canım .Allah kabul etsin canım
Yok kuzu burada olucak akşama paylaşacağım inşaallah etiket yapicam hepinizHangileri acaba başka topik mi
Tamam canımYok kuzu burada olucak akşama paylaşacağım inşaallah etiket yapicam hepiniz
Tabi ki seve seveKandil için zikirede bekliyorum canım
17 Ekim Pazar günü mevlid Kandili Arkadaşlar Gittiğim Kursta Camide Mevlid Okunacak Dualar Edilecek .. Burada da Sevalatlar Okuyacağız 9 Gün Boyunca..
Sayı Zorunluluğumuz Yok, Kim Ne Kadar Okumak İsterse ..
GUn sonu Beni Etiket Yapıp Okuduğunuz Sayıyı Bildirebilirsiniz Hepsini Not Alacagim 9 gün Sonra Hocaya Sayıyı Bildireceğim Kandil Günü duası yapılacak. bizimde Çorbada Tuzumuz Olucak İnşaallah
Şüphesiz ki Allah ve melekleri, Peygamber'e -sallâllâhu aleyhi ve sellem- çokça salât ederler. Ey mü'minler, siz de O'na salevât getirin ve tam bir teslîmiyetle selâm verin!" (el-Ahzâb, 56)
Cenâb-ı Hak ve sayılarını O'ndan başka kimsenin bilemediği melekleri, Peygamber Efendimize -sallâllâhu aleyhi ve sellem- devamlı salât etmektedirler. O hâlde biz de hayatımızın her ânında Resûlullah'ı -sallâllâhu aleyhi veve sellem- hatırlamalı, O'na tam mânâsıyla teslîm olmalı ve çokça salât ü selâm göndermeliyiz. Zira "İsim, müsemmâyı celbeder." hakîkati mûcibince her salevât-ı şerîfe, bize Peygamber Efendimizin -sallâllâhu aleyhi ve sellem- yüksek ahlâkını, müstesnâ fazîletlerini hatırlatarak Oʼnunla kalbî irtibâtımızı daha canlı tutmamızı temin eder.
İlk selavatimiz bu olsun inşaallah canlar .
Kevser havuzundan kana kana içmek isteyenlerin okuyacağı salâvat
Hasan_ı Basri (r.a) buyuruyor . Resûlullah Efendimiz Aleyhisselam'in Kevser suyundan kaka kana su içmek isteyen kimse su selavat-ı serifeyi çokca okusun
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ve evladibi ve ezvacihi ve zürriyetihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ansarihi ve eşyaihi ve muhibbihi ve ümmetihi ve aleyna maahüm ecmai-he ya erhamer rahimine.»
Açıklama:
- Ey bütün ni'metini kullarına karşılığı olmadan, meccanen verici, armağanlarla nimetlendirici olan Allahü celle şanühü ve amme nevalühü ve la ilahe· gayrihu.
Salli ala Muhammedin. Yani:
- Sen Muhammed (S.A.V.) in üzerine salat eyle. Ve ala alihi ve ashabihi ve evladihi. Yani:
- Hem de kendilerinin a'li (ailesi, soyu sopu) ile ashab-ı kiramının üzerlerine, onun dölü olan erkek ve kız evladlarına da sen salat eyle.
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k bu
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
@hannas
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
A aypare
L Limonlu Su
Bu akşam baslayacam kahvem sonra sana yazarım rabbimin izniyle17 Ekim Pazar günü mevlid Kandili Arkadaşlar Gittiğim Kursta Camide Mevlid Okunacak Dualar Edilecek .. Burada da Sevalatlar Okuyacağız 9 Gün Boyunca..
Sayı Zorunluluğumuz Yok, Kim Ne Kadar Okumak İsterse ..
GUn sonu Beni Etiket Yapıp Okuduğunuz Sayıyı Bildirebilirsiniz Hepsini Not Alacagim 9 gün Sonra Hocaya Sayıyı Bildireceğim Kandil Günü duası yapılacak. bizimde Çorbada Tuzumuz Olucak İnşaallah
Şüphesiz ki Allah ve melekleri, Peygamber'e -sallâllâhu aleyhi ve sellem- çokça salât ederler. Ey mü'minler, siz de O'na salevât getirin ve tam bir teslîmiyetle selâm verin!" (el-Ahzâb, 56)
Cenâb-ı Hak ve sayılarını O'ndan başka kimsenin bilemediği melekleri, Peygamber Efendimize -sallâllâhu aleyhi ve sellem- devamlı salât etmektedirler. O hâlde biz de hayatımızın her ânında Resûlullah'ı -sallâllâhu aleyhi veve sellem- hatırlamalı, O'na tam mânâsıyla teslîm olmalı ve çokça salât ü selâm göndermeliyiz. Zira "İsim, müsemmâyı celbeder." hakîkati mûcibince her salevât-ı şerîfe, bize Peygamber Efendimizin -sallâllâhu aleyhi ve sellem- yüksek ahlâkını, müstesnâ fazîletlerini hatırlatarak Oʼnunla kalbî irtibâtımızı daha canlı tutmamızı temin eder.
İlk selavatimiz bu olsun inşaallah canlar .
Kevser havuzundan kana kana içmek isteyenlerin okuyacağı salâvat
Hasan_ı Basri (r.a) buyuruyor . Resûlullah Efendimiz Aleyhisselam'in Kevser suyundan kaka kana su içmek isteyen kimse su selavat-ı serifeyi çokca okusun
Allahümme salli ala Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ve evladibi ve ezvacihi ve zürriyetihi ve ehli beytihi ve asharihi ve ansarihi ve eşyaihi ve muhibbihi ve ümmetihi ve aleyna maahüm ecmai-he ya erhamer rahimine.»
Açıklama:
- Ey bütün ni'metini kullarına karşılığı olmadan, meccanen verici, armağanlarla nimetlendirici olan Allahü celle şanühü ve amme nevalühü ve la ilahe· gayrihu.
Salli ala Muhammedin. Yani:
- Sen Muhammed (S.A.V.) in üzerine salat eyle. Ve ala alihi ve ashabihi ve evladihi. Yani:
- Hem de kendilerinin a'li (ailesi, soyu sopu) ile ashab-ı kiramının üzerlerine, onun dölü olan erkek ve kız evladlarına da sen salat eyle.
ASSOSyal
morrmenekse
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k bu
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
@teolog8579
Madammor
@hannas
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
OraEtLabora
A aypare
L Limonlu Su
Tamam kuzummmBu akşam baslayacam kahvem sonra sana yazarım rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?