Nakış Nakış ve kumaş boyamada kullanabileceğiniz desenler

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
kurdela nakışı içinde çok güzel desenler ,hatta aplik desen istemiştim soru bölümünde kikikikiki
o kadar güzel hayvan desenleri koymuşsunuz ki beni büyük bir sıkıntıdan kurtardınız
(bu desenlerle ilgili planlarım var ,yakın zamanda paylaşacağım )
size nasıl teşekür etsem azdır ,çok saolun var olunnnnn kaydirigubbakcemile5

Rica ederim işinize yaradıysa ne mutla benim için. Daha desen çok var ve fırsat buldukça ekleyeceğim.Bunlar nerdeyse 10 yıllık desenlerim koca bir desen defterim vardı yıllardır tozlar altında kalmıştıı. Şimdi işe yaramasına çok sevindim :)

ay saklıyamıyacağım kikikiki bebek badaniyesi yapacağım da, bundan dolayıdır (hayvan ) desenleri arıyordum gerçekten işime yarıyacaklar tekrar tşkler saolun

çok teşekkürler valla iyi geldi hemen kaydettim lazım olunca kullanmak için daha varsa alabiliriz yani ellerinize sağlık alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok teşekkürler valla iyi geldi hemen kaydettim lazım olunca kullanmak için daha varsa alabiliriz yani ellerinize sağlık alkisalkisalkisalkisalkisalkis

VAr var canım benim . benim bir desen defterim var kaç yüz sayfa bilmem işte . Böyle resmi çektikçe yada nette tesadüf geldikçe ekliyorum .İşinize yaramaına çok sevindim amacımızda bu zaten a.s.

mehalim çoooooook tşkler, harika desenler hemen pc kayıt yaptım
ilaç gibi valla bunlar süperrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…