• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nail art için oje yerine su bazlı boya kullanılır mı?

Sayumi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
183
1
116
İstanbul
Ben bu nail art işiyle kafayı epey bozdum da :16: Yabancı sitelerde falan araştırırken bazı kişilerin oje yerine su bazlı boya kullandığını gördüm. Hani kullanan var mıdır nasıl olur? Tırnaktan çıkmaz mı? Üstüne cila sürünce mi sabitlenir? Hani böyle bir şey varsa çok mantıklı çünkü ojeyi bir bozunca baştan tekrar başlanıyor bunda hemen suyla siliniyor :32: kafam çok karıştı bir bilen var mı :26:

Akrilik boya sanırım ama su bazlıymış. Guaj boya gibi de bir şey. Direk tırnağın üzerine değil cilanın üzerine uygulayıp üstüne bir daha cila atıyorlar. Bozunca takrar yapması kolay hani ondan iyi olur heralde dedim ilk fırsatta denemek istiyorum :26:

akrilik boya arkadasında dedigi gibi tamamen kurudugunda uzerine cila gecersin dikkatli sekilde cokta guzel olur :32:

ben bütün çizimlerimi akrilik boya ile yapıyorum.akrilik boyayıda heryerde bulabilirsin kırtasiyelerde sorursan verirler diirek.onu suyla karıştırıp ince fırça yardımı ile çizersinn.bunlarda benim yaptıklarım

Eklentiler

• $SDC16469.jpg
    $SDC16469.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 191
  • $SDC16350.JPG
    $SDC16350.JPG
    152,7 KB · Görüntüleme: 190
  • $SDC16440.JPG
    $SDC16440.JPG
    166,3 KB · Görüntüleme: 200
  • $SDC16165.JPG
    $SDC16165.JPG