İlay ceylin elif kötüDoğuma 2 ay kaldı ve modernlik adı altındaki isimlerden ziyade naif bir kız bebek ismi arayışındayız. Tek isim koymak istiyoruz. Önerilerinize açık olmakla birlikte bu isimleri beğeniyoruz.
Elif( vasiyet edildiği için )
Ceylin (İngiliz jaylin isminden türemiş ve sakinlik durgunluk demek dini bir isim değil.)
İlay (öz türkçe ülkenin en güzeli demek)
Bu isimler yakınlarımızda var başka bir öneriniz var mıBu ara favorim Ayşe, gökçe, selen, selin.
Leyla maalesef hiç aklımda yok çünkü adına kitaplar yazılmış diziler çekilmiş ve dert üstüne dert yüklenen bir kadın ismi. Olumsuz enerji vermek istemem ama bir araştırın derimİlay ceylin elif kötü
Önerim hıc yok burda bekleyeyim
Banada Leyla romantik gelıyor
Belkıs :d aklıma şu an gelmiyor hatta karar veremediğim için iyi ki oğlum olmuş diyorumBu isimler yakınlarımızda var başka bir öneriniz var mı
Yok yok zaten koymayın.Leyla maalesef hiç aklımda yok çünkü adına kitaplar yazılmış diziler çekilmiş ve dert üstüne dert yüklenen bir kadın ismi. Olumsuz enerji vermek istemem ama bir araştırın derim
Oldu Rahşan olsunBelkıs :d aklıma şu an gelmiyor hatta karar veremediğim için iyi ki oğlum olmuş diyorum
Benim kızımın da ismi bu isimlerden:)) benim favorim Selen ama bunların icindeBu ara favorim Ayşe, gökçe, selen, selin.
Okuma fişi kahramanları gibiİpek, Asya, öykü
İsmimin neresini beğenmedinizYaren yada defne ?
Gökçe o zaman.Benim kızımın da ismi bu isimlerden:)) benim favorim Selen ama bunların icinde
Hahahaha Güzel naif ama sen ona bak zbzhznxOkuma fişi kahramanları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?