Çekişmeli boşandım nafaka tazminat vs istemedim bir an önce bitsin diye dosya kapandı iki ay önce bitti
Şimdi nafaka davası açmak durumunda kaldım avukat tutmadim dava ne kadar sürer ve hakim tahmini ne kadar nafakaya hukmeder 5 yaşında Bi çocuğum var ikimiz için ayrı ayrı 6 bin olarak dilekçe yazdırdım sonuç ne olur bilgisi olan var mı
Eski eşinizin maddi gucu yerındeyse belki . Çünkü sımdıki nafaka miktarları komik derece de . Dava da hakimin tutumuna bakar eşinizin de davalara katılma durumunuda göz önünde bulundurmak lazım. Eğer çalışmıyor gibi ssk sız falan gösterirse kendını sonuç çıkmaz muhtemelen .
Bu süreçte bi avukat iyi olurdu bide artık çocuğunuz ıcın yaptığınız en ufak alısverıslerın bile fişlerini saklayın atmayın kalem kalem ispatlayın giderlerini kreş falan varsa fatura alın
Taraflar tanık bildirir tanıklar talimatla dinlenecek olur yargılama 1,5 sene sürer. Taraflar tanık deliline dayanmamıştır 6 ayda sonuçlanır. Yani dosyanızın durumuna göre yargılama uzunluğu değişecektir.