• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nafaka Davası ( Bitsin İstiyorum)

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Merhaba Dostlarım

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba dertlerimi dinleyen akıl veren zor günlerimde herzaman yorumlarıyla yanımda olan sevgili kk üyeleri umarım herkes çok iyidir ve herşey yolundadır eski eşim çalıştığımı bildiği için bana nafaka kaldırma davası açtı cocugum yok zaten.Ben işe girdikten sonra nafaka istemediğimi iletmiştim ama dava açmamıştı.En son 2 ay önce msj atıp nafakadan ve tazminat davasından vazgeçmemi istedi nafakasını istemediğimi ama tazminattan vazgeçmeyeceğimi söyledim ben paracı olmakla yalanlarla mahkemeyi kazanmakla suçladı.Zira 2 hafta önce tekrar msj atıp tc numaramı ve adresimi istedi dava açmak için avukatından alabilirsin bu bilgileri dedim burdan vermek sana zarar getirmez dedi bende aptal gibi hırsıma yenildim ve beni aldattıgın için senden nefret ediyorum uğraş işin ne dedim bana eskiyi açma evliliğimizi geri getirmez hiçbişey dedi sanki ben gl barışalım dedim evet konuyu açmakla hata ettim ama ceneme sahip olamadım :( konu sçıldıda açıldı tabi beni eski kız arkadaşıyla aldatmıştı bana ben o o......u için yuvamı dağıtmadım ben seninle boşanmak için seni o evden göndermedim kafa dinleyelim diye gönderdim dedi ama sen yalanlarla dolu br tebligatla bana boşanma davası açtın o kağıdı görünce benden senden kurtulmak istedim dedi eski konularımı okuyanlar bilir dayak yemiştim kaç defa aldattığı için ama hep inkar ediyordu aynı ev içinde iki yabancıydık en son baba evine dayak yiyerekgeldim gecenin bir saatinde tam 4 aya yakın dava açmasını bekledim takiii komşuları arayıp bana 4 ay sonunda bana terke dayalı dava açıcaklarını söyleyene dek bunu duyunca davayı açtım oda kabul ettti ttabi ama ona kalırsa o hç istememiş boşanmayı benim eve dönmemi beklemiş ama ben dönmemişim yalan söylüyo bide diyoki mesajında biz yengeni aradık gelip görüşelim barışalım die yengen istemio seni gelmeyin boşuna ddi diyo yengeme sordum yok öyle bişey deyip yemin içti bende yolu biliyordun yengemi bahane etme dedim neyse sen herşeyin bedelini ağır ödedin benden boşanarak dio hala kin doluyum bu adama :((((

Sen peki yüzüne vurmadın mı seni dövdüğünü, evden kovduğunu ve aramadığını? Bu kadar üste çıkmasına izin vermeseydin keşke.
Esas sen hala para peşindesin deseydin ya canım.

Benim cocuklarimin babasida yazmisti dilekcede aradim kac sefer babasi telefonlarima cevap vermiyo banada demisti kackere aradim cevap vernediniz. Ki zaten ben babamin evindeyim arasa muhakkak haberim olurdu.simdi merak ettimde niye boyle bi yalan soyleme geregi hissediyolar
Sonucta kendileride biliyo aramadiklarini yani yengen yalanmi soyluyecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Dostlarım

Ay ay bu erkeklere anlam veremiyorum anlamak bile istemiyorum acikcasi !!!! Bende bosanma asamasindayim ve aynn benim esimde sen ne kadar paraciymissin ya dedi halbuki hayatimda para para diyen insanlardan nefret ederim !!!! Hatta davasini acmadan once uzerindeki herseyi devretmis guya calismiyor gibi gozukuyor ama calisiyor ve bunu bir sekilde ispatladim aptal kendini akilli zannediyor !!!

Gelsinler bir kadinin hayatini maf etsinler sonrada tazminattan ve nafakadan vazgec desinler !!!! yok oyle herkes ektigini bicecek hem hukuki yonden hemde ilahi yonden !!! SAKIN TAZMINATTAN VAZGECME BURADA OLAY PARA DEGIL SENIN ALACAGIN PARA SENIN YASATIKLARINI SILMICEK SADECE BIRAK BIRAZ DA O SIKINTIYA GIRSIN O SENIN HAKKIN SONUNA KADARDA ARKASINDA DUR !!!! Neden bu bilgileri senden istiyor onuda anlamis degilim keske vermeseydin birak kendi arasaydi tovbe tovbe acayip sinir oldum su anda...........

iste tipik turk erkekleri tazminati ve nafakayi dayayinca bu tur iftira girisimlerinde bulunuyorlar. Esin seni resmen evden kovmus dayak yemissin birde ustunu ustluk terk etti beni diye bosanma davasi aciyor. ELINDE HERHANGI BIR DARP RAPORU VARMI ???? bunu ispatlaman gerekecek tazminat icin

Benim esimde aynn bana bi suru iftira atmis dilekcelerde yalan yanlis seyler anlatmis beni evi terkettim gibi gostermis halbuki o evden gitmem icin kendi zorladi beni tehditleriyle hakaretleriyle birde neden donmedi neden gelmedi demis guya kendini boyle kurtaracak. Ayrica telefon gorusmelerimizde ayni senin dedigin gibi beni vazgecttirmeye calisti sen bana banka numarani gonder ben sana istedigin parayi gondereyim dedi geri zekali benim o parayi kabul edecegimi dusundu !!!! bende ilk baslarda anlasmali bosanacaktim nerdeyse ugrasmak istemedim cunku ama iyikide cekismeli acmisim davayi BIRAKALIM BIRAZDA KENDILERI CIKMAZA GIRSIN DEGILMI §§§§§

Sen peki yüzüne vurmadın mı seni dövdüğünü, evden kovduğunu ve aramadığını? Bu kadar üste çıkmasına izin vermeseydin keşke.
Esas sen hala para peşindesin deseydin ya canım.

Söyledim canım ama inkar ediyor dövmedim diyor boşanmak için göndermemiş aslında amacı biraz kafamızı dinlemekmiş ben açmasam o hayatta açmazmış aslında davayı falan aklama çabaları işte bide bana dioki bedelini çok ağır ödedin benden ayrılarak dio sanki bulunmaz hint kumaşı pislik biz daha boşanmadan dava sürerken kızın birini benim eşyalarımın bulunduğu eve götürmüş pislikkkk

Merhaba Dostlarım

Ay ay bu erkeklere anlam veremiyorum anlamak bile istemiyorum acikcasi !!!! Bende bosanma asamasindayim ve aynn benim esimde sen ne kadar paraciymissin ya dedi halbuki hayatimda para para diyen insanlardan nefret ederim !!!! Hatta davasini acmadan once uzerindeki herseyi devretmis guya calismiyor gibi gozukuyor ama calisiyor ve bunu bir sekilde ispatladim aptal kendini akilli zannediyor !!!

Gelsinler bir kadinin hayatini maf etsinler sonrada tazminattan ve nafakadan vazgec desinler !!!! yok oyle herkes ektigini bicecek hem hukuki yonden hemde ilahi yonden !!! SAKIN TAZMINATTAN VAZGECME BURADA OLAY PARA DEGIL SENIN ALACAGIN PARA SENIN YASATIKLARINI SILMICEK SADECE BIRAK BIRAZ DA O SIKINTIYA GIRSIN O SENIN HAKKIN SONUNA KADARDA ARKASINDA DUR !!!! Neden bu bilgileri senden istiyor onuda anlamis degilim keske vermeseydin birak kendi arasaydi tovbe tovbe acayip sinir oldum su anda...........

iste tipik turk erkekleri tazminati ve nafakayi dayayinca bu tur iftira girisimlerinde bulunuyorlar. Esin seni resmen evden kovmus dayak yemissin birde ustunu ustluk terk etti beni diye bosanma davasi aciyor. ELINDE HERHANGI BIR DARP RAPORU VARMI ???? bunu ispatlaman gerekecek tazminat icin

Benim esimde aynn bana bi suru iftira atmis dilekcelerde yalan yanlis seyler anlatmis beni evi terkettim gibi gostermis halbuki o evden gitmem icin kendi zorladi beni tehditleriyle hakaretleriyle birde neden donmedi neden gelmedi demis guya kendini boyle kurtaracak. Ayrica telefon gorusmelerimizde ayni senin dedigin gibi beni vazgecttirmeye calisti sen bana banka numarani gonder ben sana istedigin parayi gondereyim dedi geri zekali benim o parayi kabul edecegimi dusundu !!!! bende ilk baslarda anlasmali bosanacaktim nerdeyse ugrasmak istemedim cunku ama iyikide cekismeli acmisim davayi BIRAKALIM BIRAZDA KENDILERI CIKMAZA GIRSIN DEGILMI §§§§§

canım benim davam bitti ben boşandım özgürüm kurtuldum o pisliğin soyadından :) tazminat kazandım ama bana dioki zaten avukatlar parayı yiyo gel vazgeç bu para işlerinden oldu canımmm çokkk güzellll akıllı zannedio kendini pislik herif evet nafaka çalıştığım için almam yasal değil ama tazminatı kusura bakmasında alırım daha boşanmadan kaç kızla gezdi tozdu arkamdan ne işler çevirdi yok öyle yağma

canım benim davam bitti ben boşandım özgürüm kurtuldum o pisliğin soyadından :) tazminat kazandım ama bana dioki zaten avukatlar parayı yiyo gel vazgeç bu para işlerinden oldu canımmm çokkk güzellll akıllı zannedio kendini pislik herif evet nafaka çalıştığım için almam yasal değil ama tazminatı kusura bakmasında alırım daha boşanmadan kaç kızla gezdi tozdu arkamdan ne işler çevirdi yok öyle yağma

Avukatlarmi yiyo dedi ay eski esinde trajikomikmis gercekten :52: ne kadar zavallilar tabikide avukat bu tazminatin cok ufak bir kismini alir buda gayet dogal bisi sonucta davani kazanman icin elinden geleni yamis haklarini savunmus galiba seni saf zannetmis nefret ediyorum boylesi insanlardan !!!! Seni tebrik ederim haklarini savundugun icin !!! peki tazminati odedimi ???

Ben nafakada alcam Allahin izniyle cunku calismiyorum acaba odeyecekmi bende onu dusunur oldum odemesze zaten hicraya vercem hapis cezasi var !!! Aynn benim esimde bosanma davsi kesinlesmeden bir suru sadakatsizligi oldu bende bu dellilerin hepsini topladim ve avukatima postaladim cunku kendisi tamamen kusurlu ve davaci oldu benden sanki kusurlu olan benim !!!

Sen baska kizlarla gezdigini tozdugunu ispat ettinmi bunun faydasi oldumu tazminati kazanman cunku sadakat yukumlulugu devam ediyor ????

Son düzenleme:
Avukatlarmi yiyo dedi ay eski esinde trajikomikmis gercekten :52: ne kadar zavallilar tabikide avukat bu tazminatin cok ufak bir kismini alir buda gayet dogal bisi sonucta davani kazanman icin elinden geleni yamis haklarini savunmus galiba seni saf zannetmis nefret ediyorum boylesi insanlardan !!!! Seni tebrik ederim haklarini savundugun icin !!! peki tazminati odedimi ???

Ben nafakada alcam Allahin izniyle cunku calismiyorum acaba odeyecekmi bende onu dusunur oldum odemesze zaten hicraya vercem hapis cezasi var !!! Aynn benim esimde bosanma davsi kesinlesmeden bir suru sadakatsizligi oldu bende bu dellilerin hepsini topladim ve avukatima postaladim cunku kendisi tamamen kusurlu ve davaci oldu benden sanki kusurlu olan benim !!!

Sen baska kizlarla gezdigini tozdugunu ispat ettinmi bunun faydasi oldumu tazminati kazanman cunku sadakat yukumlulugu devam ediyor ????

Canım ben kazandım ama üzerine hiçbir mal varlığı yok aslında ailesinin maddi durumu çok iyi ama onun üzerine olmadıktan sonra anlamı yok eski eşim kazandığım tazminatı taksitle ödüyor her ay toplu alsam daha iyi olucak ama gelir durumuna göre taksitlendirmişler canm evet sadakatsizliğini ispatladım daha evlyken adam boş durmamış yapmış yapacağını şimdi inkar ediyo ama suclu benmişim gibi bedeli senin için ağır oldu benden boşandın diyo sanki bulunmaz hint kumaşı manyak avukatıma onun sadakatsizliğini belgeleyen deliller sundum ve kazandım ama eski eşime kalsa hepsi yalan düzmece yalanlarınla kazandın o davayı para nasıl boğazından geçiyo rahatmızın diyo vallahi acımıcaksın bence adamlar hayatına kaldığı yerden daha güzel devam ediyo bence ben dava açmadan baya bekledim baba evinde dava açmadı ama kere olsun ne ailesi nede kendisi aramadı tamam gene boşanılırdı ama insanlık bu değil sen Allahın emriyle babamdan beni istediysen gene gelip konuşup boşanıcaktık ama nerdeeee sanki flört yaşadık ayrıldık hadi onu geçtim ailesi nasıl aramaz yaaa aramayı geçtim birsürüde laf ettiler hç acımıyorum canı cehenneme dilerim rabbimden gelen gelin beni aratır onlarıda hergün sinirden ağlatır bende zamanında çok ağladım çok bekledim çünkü.Senin eşinmi dava açtı canım ailesi hiç arıyormu peki ?

Back