Merhaba arkadaslar ekim'de gorulecek olan ucuncu durusmamdan once yorumlarinizi bekliyorum .. forumda evliligimde yasamis oldugum SIKINTILARIMI anlatmistim cok uzun zaman oldu tabikide ! her neyse konuya gecmek istiyorum. Ben su an cekismeli bosanma asamasindayim tazminat ve nafaka talep ettim. Dusuncelerinizi almak istiyorum. Bu arada ben durusmalarin hic birine katilmadim ve katilmayida dusunmuyorum avukatim temsil ediyor cunku gerek duymadim.
Oncelikle birinci durusmamdan bahsetmek istiyorum. Eski esim'in avukati ilk durusmada davadan cekildi cunku o geri zekali kadinin ucretini odememis davasini bile takip etmemis arti tanik listeside sunmamis. Avukatida ilk durusmada bunlarin hepsini belirtmis hakime sonrasinda eski esimi aramis oda gelmis. Ne ucretimi odedin ne davani takip ettin nede tanik listesi sundun eger sunamazsan davani kaybedersin demis. Bunlar baya bir tartismis. Anlicaniz kadini sirf dilekceleri hazirlamasi icin kullanmis resmen. Avukatim ilk durusma bizim lehimize oldu dedi. Buraya kadar hersey normal ilerledi.
FAKAT....
Ikinci durusmamda tereddutleri vardi kendisinin. Bu arada benim dellilerim cok cok fazla karsi tarafin ise bir tane bile delili yok yalanci sahitleri haric. Ikinci durusma oncesi benim belirlemis oldugum ucuncu sahidimin bir tanesi hem beni hemde avukatimi oynatti. Ilk basta sahitligi kabul etti fakat sonrasinda bizimle dalga gecer gibi bu isin icinden siyrilmaya calisti. Her neyse biz bunun sahitliginden vazgectik ve benim davama taniklik eden sadece iki kisi kaldi. Karsi tarafin ise sahitleri uc tane hepside yalanci sahit.
Gectigimiz aylarda gorulen Ikinci Durusmamda bunlar on kisi gelmis inek surusu gibi durusma salonuna dalmislar. Eski esimin avukatida ilk durusmada davadan vazgectigi icin o geri zekalinin vekili yok mecburen oda gelmek zorunda. Hakim karsi tarafin sahitlerinin hazir oldugunu belirtmis avukatim ise biz ucuncu sahidimizden vazgectik demis burada TEREDDUTLERIMIZ var iste. Hakim o zmn sirf iki tanigin dinlenecek demis eski esime. Her neyse sahitlerin her ikiside benimle iligli gercekleri yansitmayan seyler anlatmislar. Birinci sahidi benim x sehire ayak uyduramadigimi orada mutlu olamadigimi evi benim terk ettigimi anlatmis sonrasinda baya bocalamis elimde delilim olduguna ragmen avukatimin kendisine sordugu soruya cevap verememis kafadan atmis resmen. Ikinci sahidi ise ayni sekilde baya bir sacmalamis. Ama inanin anlattiklari kayde deger seyler degil ve hepsi yalandan ibaret.
Ve hani derlerya yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis diye eski esim kazdigi kuyuya kendisi dusmus resmen cunku ben sadakatsizlik dellileri sunmustum mahkemeye. Hakim'de kendisine siz onunuze gelen bayanlarla hasir nesirmi olursunuz diye bir soru yoneltmis o geri zekalida evet demis bayanlarla konusmuslugum var demis aldattigini resmen itiraf etmis. Sonrasinda ugkala ugkala siritmis. Durusma bittikten sonra bunlarin salondan cikmasi baya zaman almis.
Lakin avukatim ikinci durusma bizim aleyhimize oldu sanki dedi
((( cunku sahit konusunda eksiklerimiz vardi dedi. Umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama bizimde dellilerimiz cok cok fazla dedi. Itiraz dilekcesinide cok guzel hazirlamis avukatim sagolsun.
Arkadaslar Ekim'de ucuncu durusmam gorulecek umarim sondur bu kez ve ben kazanirim derdim para degil tek istedigim onun surunmesi ve hakimin benim kusursuz oldugumu soylemesi cunku karsi tarafin dava acmak icin hic bir sebebi yok benim ise cok cok fazla (siddet, sadakatsizlik, tehdit, ayri konut acmama, benim eve donmemi engelleme gibi seyler hepsini ispatladim bir sekilde) . Dusuncelerinizi almak istiyorum ! Simdiden tesekkurler