• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci çelik'e meme büyütme ameliyatı olan var mı?

kızlar salı amelıyat oluyorum dua edın hersey yolunda gıtsın son 2 gun

Cuburum yarın büyük gün yahu geri sayım bitti artık saatler sonra ameliyatta olacaksın uyuyup uyanıp güzel göğüslere kavuşacaksın :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerle seni burada bekliyor olacağız :) :71: :71:

Cuburum yarın büyük gün yahu geri sayım bitti artık saatler sonra ameliyatta olacaksın uyuyup uyanıp güzel göğüslere kavuşacaksın :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden güzel haberlerle seni burada bekliyor olacağız :) :71: :71:

heyecanla beklıyorum sonuc nasıl olacak dıye ınsallah bende sızler gıbı keyıfle mükemmel göğüslerımden bahsedıcem benı unutmayın arkadaslar enkısa zamanda yazmaya calışırım

heyecanla beklıyorum sonuc nasıl olacak dıye ınsallah bende sızler gıbı keyıfle mükemmel göğüslerımden bahsedıcem benı unutmayın arkadaslar enkısa zamanda yazmaya calışırım

Cuburcuk şu an ameliyatta olmalı :) Her şey gönlünce olsun canım :) :71:

cubur ile konuştum az önce,keyfi çok yerinde ve sesi çok canlı geliyordu, o kadar iyi hissediyor ki kendini belki akşama internete girip yazabilirim bile dedi:nazar::nazar:.. ben ölçülerini de çok beğendim,335 cc high profil kullanmış naci bey..mutlu insanlar arasına artık cuburcum da eklendi hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına..cubur hadi gel sen de herkes çok merak etmiş seni

Cuburcum Allah İçine Sindirsin Tam Gönlüne göre Olmuş hayatım Aramıza Hoşgeldin :71: Geçmişler Olsunn :nazar:

Mutluluğunu en iyi bizler anlarız canım. Kalemin dediği gibi sakın nasılsa iyiyim diye kendini yorma.. Hem azcık naz yap kendine baktırt fırsatın varken:9::9:

ben 1,5 sene önce aameliyat oldum naci beye ablam da 2 ay önce oldu.. aklına takılan sormak istediklerin olursa memnuniyetle cevaplayabilirimameliyat öncesi,sonrası yaşayacakalrın yapman ve yapmaman gerekenler..şimdiden geçmiş olsun

kalem merhaba,

düzenli siteye girme firsatim olmadigimdan daha önce konustuk mu bilmiyorum :) unutkanim da biraz. 18 nisana gün aldim tüm bilmem gerekenleri anlat bana :) ufkumu genislet korkuyorum :( özelden mailimi yaziyorum sana

öptüm

kalem merhaba,

düzenli siteye girme firsatim olmadigimdan daha önce konustuk mu bilmiyorum :) unutkanim da biraz. 18 nisana gün aldim tüm bilmem gerekenleri anlat bana :) ufkumu genislet korkuyorum :( özelden mailimi yaziyorum sana

öptüm

canım tabii ki anlatırım,tüm süreci tüm ayrıntılarıyla merak etme sen...hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun

________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419364-cubur-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X