- 23 Mart 2016
- 625
- 644
- 33
Kizlar merhaba. Lütfeeen yardimici olurmusunuz.. Yurtdisindayim o yuzden doktorlarla yazistim sadece ön görüsme yapma imkanim yok. Suan iki doktor arasinda kaldim naci celik ve hasan findik diklestirme ve silikon takilcak.. Silikon gerci tam karar verilmedi pek gerek yok dediler ama sanki daha hos görünür diye düsünüyorum. Suanda 75 c gögüslerim fakat sarkik yani üst kismi baya bosaldi. O yüzden hic emin degilim diklestirmeden sonra yuvarlak kucuk protez koydurtsammi diye. Birde görüsmeye yuz yuze sadece biri olabilir cübkü hiic zamanim yok gittigim günü görüsme yapip ertesi gunu ameliyat olmam gerekiyo ki bunun icin ameliyat icin önceden aYarlamam gerek. Ve resimm göremedim gerci hasan findiga ameliyat olam bi arkadas saolsun resim gösterdi fakat bi kac kisi daha olursa iyi olur naci celikden hiic görmedim ve cok merak ediyorum cübkü bi tik naci celik diyor ic sesim ama emin degilim resim görmek istiyorum kizlar.. Lütfen bana yardimci olun bi kac güne karar vermem gerekiyor.. Simdiden tsk ediyorum sizlere