• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nabız düşüklüğü

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
287
131
53
36
Merhaba arkadaşlar panik bozukluğumun da sebebiyle nabzım yüksektir genel de oturduğum da bile 85 falandır şimdi de düşük bu da beni korkutuyor vücudum yükseğe o kadar alışmış ki düşük olunca kanım çekiliyor sanki şuan 63 mesela. Bizim de yüksek oksa ayrı dert düşük olsa ayrı dert. Şimdi de düşük atıyor diye korkuyorum yine

Merhaba arkadaşlar panik bozukluğumun da sebebiyle nabzım yüksektir genel de oturduğum da bile 85 falandır şimdi de düşük bu da beni korkutuyor vücudum yükseğe o kadar alışmış ki düşük olunca kanım çekiliyor sanki şuan 63 mesela. Bizim de yüksek oksa ayrı dert düşük olsa ayrı dert. Şimdi de düşük atıyor diye korkuyorum yine
Nabzın çok iyi

Evet normal de doğru ama alışmamışım ya hiç kanım çekiliyor sanki
Merhaba benim de elim.surekli nabzimda söz veriyorum bugün bakmicam dnlemicem diyorum olmuyor sürekli elim gidiyor hızlı mı yavaş mi hizliysa korkuyorum yavassa korkuyorum bnde normal.insanlar gibi olmak istiyorum çok yiprandim

Ee 85 yüksek mi geliyordu size otururken 85 normal kabul edilir
yok otururken 85 di hep bu benim için normal ayağa kalktığım an da 120-125 falan olur ama bir kaç haftadır oturduğum yer de 63-64 falan ayağa kalıp yürüyorum maks. 85. Aslında normal biliyorum ama alışık olmadığım için düşük nabız bayılma hissi yapıyor ben de aslına bakarsanız evet normal hatta çok iyi ama işte benim vücudum hep yükseğe alıştığı için düşük olunca sanki 40 nabız gibi etki veriyor bana

Merhaba benim de elim.surekli nabzimda söz veriyorum bugün bakmicam dnlemicem diyorum olmuyor sürekli elim gidiyor hızlı mı yavaş mi hizliysa korkuyorum yavassa korkuyorum bnde normal.insanlar gibi olmak istiyorum çok yiprandim
Çok zor durum ben de hep yaşıyorum

85den 60 Lara nasıl düştü peki.60-90arasi normal kabul ediliyor.doktor nededi.benimde daha önce 50lere düşmüştü.hareket ediyodum.yuruyuse çıkıyordum.biraz tedirgin ediyodu

Back