Nabi Avcı İstifa Etti. (milli eğitim bakanı)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Gazeteci Yazar ve 21 yy. Türkiye Enstitüsü Başkanı Prof. Ümit ÖZDAĞ, Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI'nın istifa ettiğini duyurdu.

ÖZDAĞ’ın sosyal paylaşım sitesindeki açıklaması:

“Milli Eğitim’in gözü aydın eğitimi gayri milli yapan Nabi Avci bakanlıktan istifa edip Eskişehir Belediye Başkan Adayı oldu. Bakalım yeni gelen Bakan öğrenciler üzerinde hangi sistemi deneyecek.”
Nabi AVCI’nın yerine Bakan olacak İsim
AKP dö.ne.min.de en çok de.ği.şik.li.ği.n ya.şan.dı.ğı Mil.li Eği.tim Ba.kan.lı.ğı.’n.da ye.ni de.ği.şik.lik gün.dem.de…
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Eskişehir’den belediye başkanlığına aday gösterileceği ve yerine de AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Söz konusu değişiklik yapılır ise MEB bakan değişikliğinde Türkiye tarihinin rekorunu kıracak. MEB’e 6. bakan olarak İlahiyat Fakültesi mezunu Ünal oturacak…

AKP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığına Nabi Avcı’nın getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Eskişehir’in öne çıkan ismi Yılmaz Büyükerşen’in karşısında Avcı gibi eğitimci birinin olması isteniyor.

6. BAKAN GELİYOR: Abdullah Gül’ün başbakanlığı döneminde kısa bir süre Erkan Mumcu bakanlık koltuğuna oturdu. Daha sonra bakanlık koltuğuna en uzun oturan isim Hüseyin Çelik oldu. Daha sonra göreve Nimet Çubukçu ve Ömer Dinçer getirildi. Her bakan kendi döneminde köklü ama devamlılığı olmayan değişiklere imza attı. Bu değişikler eğitim sistemindeki sorunları da arttırdı. Sınav sistemleri sürekli değişti, ataması yapılmayan öğretmen sorunu da çığ gibi büyüdü. 4+4+4 ile birlikte okullarda erken yaştaki çocukların ve kız çocuklarının okullaşması sorunu ortaya çıktı. Her bakan kendinden önceki dönemi mumla arattı ve hiç biri diğerinin yaptığının arkasında durmadı. Buna en iyi örnek ise dershanelerin kapatılıp kapatılmayacağı konusu oldu. AKP iktidarı döneminde koltuğa oturan kişi bakımından en fazla değişiklik MEB’de yaşandı…
YENİ BAKAN ÜNAL KİM: MEB kaynakları Avcı’nın yerine gelecek ismin AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal olduğunu belirtti. Ünal, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Öğretim Görevlisi olan Ünal yüksek lisansını ‘Sosyal yapı ve sosyal değişme’ dalında yaptı.
sözcü

Son düzenleme:
bu bilgiler resmi kaynaklarda çıkmadı sanırım bir kesinlik arz etmiyor
Avcı ODTÜ mezunu, yeni gelecek bakan ilahiyat mezunu, bu detaylar dikkatimi çekti
dindar nesile ilahiyat mezunu bakan lazım tabii

milli bayramların durumu ne olacak ilerde o da benim için merak konusu

bu bilgiler resmi kaynaklarda çıkmadı sanırım bir kesinlik arz etmiyor
Avcı ODTÜ mezunu, yeni gelecek bakan ilahiyat mezunu, bu detaylar dikkatimi çekti
dindar nesile ilahiyat mezunu bakan lazım tabii

milli bayramların durumu ne olacak ilerde o da benim için merak konusu

Chess aslında zaten MEB de yapılacak olan değişiklikler,yeni uygulamalar veya milli bayramlarla ilgili giden veya yeni gelecek olan bakanın çok insiyatifi olduğunu düşünmüyorum.
Stratejileri,hedefleri ve uygulayacakları belli AKP nin,bakanda herhangi bir konuda fikir ayrılığına düşerse görevinden istifası isteniyordur sanırım.
Boşuna 6 tane bakan değiştirmediler.
Mahir Ünal ismi çok şaşırttı beni ,bekleyip görelim.

kişiler değişse ne fayda, kafa yapıları aynı. aynı tornadan çıkmış gibiler.

Milli eğitimin adı değişse,milli eğitim diyanet bakanlığı olsa nasıl olur :KK1:
Ne alaka yani,hiç ilgisi olmayan birisi atanırmı böyle bir bakanlığa :KK36:

eğitim öğretim resmen oyuncak oldu, bu nesilden ne beklersin ilerde, gerçi amaç itaatkar bir nesil yetiştirmek, herşeye he diyen sorugulamayan düşünmeyen bir nesil, eee onu yapmayıda beceriyorlar yani, onlara göre herşey yolunda aslında

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la Muş'a giden Bakan Avcı, Malazgirt ilçesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Meslek Yüksekokulunun açılışına katıldı. Bakan Avcı, 'Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği' yönündeki iddialarla ilgili gazeticelere açıklamada bulundu.

LOS ANGELES LAKERS CİDDİ GİBİ GELİYOR
İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bakan Avcı'dan esprili bir cevap geldi; 'Messi, jübileni yapmadan Barcelona'nın teknik direktörü oarak gel diyor. Los Angeles Lakers'tan teklifler var. Chicago Bulls Michael Jordan'dan sonra zor durumda. Dolayısıyla bunların hepsini değerlendireceğiz. Ama Barcelona ciddi manada ısrarlı. Kısacası bize teklif çok. Ama Los Angeles Lakers ciddi gibi geliyor.'

en son haber

Son düzenleme:
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la Muş'a giden Bakan Avcı, Malazgirt ilçesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Meslek Yüksekokulunun açılışına katıldı. Bakan Avcı, 'Eskişehir'den belediye başkanlığına aday olmak için görevinden istifa ettiği' yönündeki iddialarla ilgili gazeticelere açıklamada bulundu.

LOS ANGELES LAKERS CİDDİ GİBİ GELİYOR
İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Bakan Avcı'dan esprili bir cevap geldi; 'Messi, jübileni yapmadan Barcelona'nın teknik direktörü oarak gel diyor. Los Angeles Lakers'tan teklifler var. Chicago Bulls Michael Jordan'dan sonra zor durumda. Dolayısıyla bunların hepsini değerlendireceğiz. Ama Barcelona ciddi manada ısrarlı. Kısacası bize teklif çok. Ama Los Angeles Lakers ciddi gibi geliyor.'

en son haber

Zaten komik bir iddiaydı bence,
Belediye başkanı olmak için Bakanlıktan istifa edilir mi:KK1:

Bence Meb toptan istifa etsin.

istifa etmemesine sevindim, her gelen bişeyleri değiştirme ihtiyacı duyuyor çünkü ve bu değişim hiçte iyiye doğru olmuyor

yalan haber olmasına da şaşırdım, tüm haber sitelerinde vardı

istifa etmemesine sevindim, her gelen bişeyleri değiştirme ihtiyacı duyuyor çünkü ve bu değişim hiçte iyiye doğru olmuyor

yalan haber olmasına da şaşırdım, tüm haber sitelerinde vardı

belki henüz kendisinin haberi yoktur, oluyor böyle şeyler bu hükümet zamanında. bir rütbeli askerdi yanılmıyorsam, televizyonda tutuklandı haberinin alt yazısını gördükten sonra, evine gelip tutuklamışlardı. medya çok hızlı vesselam, bazı "böcekler" gibi hızlılar.

X