Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitirdin!!! Hiç ummadıgım anda,en ihyiacım oldugu anda yarım bıraktın!!! Alışamadım hala...Oysa kolay atlatırım ben güçlüyüm derdim hep! Kabul ediyorum sana yenildim bu defa... Bu defa acım canımı,sensizlik gururumu yendi!!! kabul ediyorum bu defa tükendim....
Dahası yok bunun Terk ettin...Gitmek istedin yanlızca gitmek!!! Hep aynı kelime dimi "Beni üzmek istemezdin,ama gitmek zorundaydın"... Neydi seni zorunlu bırakan diye sormayacagım! Bir acıyı daha tasıyamaz zavallı yüregim! Bir yalanı,bir ihaneti daha kaldıramaz!
Sesime bakıpta ağlıyorum sanma Seni özleyince böyle olsun birazda! Canım aldın canevimden vurdun ya sende Küstüm sana faydası yok geri dönsende!!!
Bir kez daha ayrılık bin kez daha sensizlik! YeTeR... Sökeyim atayım şu kalbi.. Anmayayım seni,madem gittin bit bendede!!! Bitki alısayım tek yasamaya.. Bitki insanlar acımasın bana daha fazla.... Beni benim bildigim gibi güçlü bilsinler... "Bu acıyıda atlattı helal olsun" desinler...
Madem gittin ama bitmiyosun!! Herkes Bilsin Bu defa sana yenildim....
SEn ki beni rezil ettin yedi cihanda Yalan oldum,talan oldum senin sayende! Sende vefasız çıktın ,sende hayırsız çıktın... Sende vicdansız çıktın.. .
At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır öyle at Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gözlerinden silinmiyor Aşk her defasında bak bulunuyor Bırakırım zamanı öyle biraz da Sen olmadan da yine geçer nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Atabiliyorsan at ne varsa icinde sevgini öfkeni acilarini kir dök yerlere durma.. Hadi birdaha kirsana zaten kanayan yüregimi birdaha parcalasana icimdekileri.. Tükenmekteymis hersey meger yasadigimizda farkina varamamisiz.. Görüyorum simdi sende salmissin kendini herkezin rüzgarinda kayboluyorsun.. Hep derdin oysa yüzümdeki tebessüm icin yasadigini,iyi bak ! yüzümdeki tebessüm hala var hala can cekisiyor seni yasatmak icin.. Ya sen?Baska tebessümlere mi saldin gözlerini...
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş, hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı ? Böyle kaldırıp atardık ya sevdayı!
Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?
Konussana! Sessizligini suskunlugunu dinletme bana,cigliklarina haykirislarina bile raziyim! Anlatsana! Birtek sesinle huzur dolarken onuda alip gidiyorsun ya benden... Aciklasana! Söylesene sebebin neydi seni suskunluga bogan beni huzurumdan alakoyan..
At, silip at aşkları bir yere fırlat Bitti say ki derdini kaldır öyle at Sor, ne olur sor sen benden ayrılırsan Ne olur düşümde bir ömrü durdursan Aşk her defasında bende ararsam Bırakırım kendimi öyle biraz da Sen olmadan da ben yaşarım nasılsa Hatırla bunları sakın unutma Diyordun ama o zaman gülüyordun Yanımdaydın, canımdaydın Şimdi nasıl geçer bu ömür?
Gercekten bensiz yasamak senin icin herhangi bi fark getirmeyecekmi hayatina? Bunlari söylerkende hep yanimdaydin biliyordum sen benimdin...Simdi hangi yürege sigindin... Hangi rüzgar vazgecirdi seni benden? Hangi yüregin atesi isitti yüregini benimki kadar? Varmiki benim bildigim gibi seni bilen?... Yapma...kandirmayalim kendimizi..Ne bir ben daha nede bir sen daha yok bu yeryüzünde.. Eger kirip atmak kolaysa yasananlari,yapabileceksen bunu engel olmayacagim nereye gidildigi belli belirsin yolculuga cikmana..
Susma söyle nasıl yaşar böyle insan! Susma konuş hadi anlat büyük insan! Söyle bir aşk mı çare olurdu zaman mı böyle? Kaldırıp atardık ya sevdayı!
Susma söyle nasıl yapar bunu insan? Susma nasıldı anlat hadi ayrılırsam! Söyle hayat mı çare bulurdu kendin mi? Böyle büyük aşklar böyle mi biterdi?[
Haydi söylesene kim saracak bu yaralari? Kim avutacak bizi o günleri hatirlayip gözlerimizden sicak yaslar akarken? Söylesene!! Yerime baskasini koyabilecekmisin, hicbir zaman ardina,gecmise Bana! bakmadan ilerleyebilecekmisin? Ne olur susma son bir kez anlatsana sevgilerin güzelligini yüregini isitmiyorsa sil at sevdayi,sevdami... Birde,birde ayriliklari ve getirdigi acilarida anlatsana son kez gitmeden,sizlamiyacaksa yüregin yolun acik olsun...
Susma hani aşk insanı zaten bulurdu? Susma hani yıllar aşka çare olurdu? Söyle yıllar mı daha hızlı bir kurşun mu? Böyle sensiz her gün biraz yokoluşum mu
İhanetlerle zamanlar iç içedir hep. Gözlerimdeki belirsiz kaçışlar bundandır. Kapılar geçmişe açılır hep. Gözlerimdeki keşfedilmemiş sevmişlikler bundandır.
Her şey iç içedir. Her şey gecenin sırtında. Gecikmeleri hep bundandır. Ağır ağır üstüme çökmesine sebep de bu yüklerdir.
Birilerini unutarak gelir uzun yolculuklarından.
Yarım kalmışlıklarım bundandır. Birilerini unutarak gelir uzun yolculuklarından, kırılır dökülürüm onların unutulmuşluklarında.
Biraz silkinseler, kuytularından ben savrulurum rüzgara. Kimse bulamaz kırık oyuncaklarımı.
Yarım kalmışlıklarım bundandır.
Söndürme mumları!
Bahaneler üretiyorum yokluğuna dair. Avuntularımı yarıştırıyorum mum ışığında, Her bahanenin ardına seni gizliyorum... Sen hala yoksun hiç bilmediğim sevdam Ben her duada seni diliyorum..."
Engellere takılı kalmış yırtık pırtık bir aşk parçası elimde kalan.Ne tarafından tutsam diğer yeri dağılıyor.Birleştirmesi imkansız..
Bi kenara terketmek imkansız...
Ellerimde acının izleri..Silinmesi zaten imkansız..
Bedeli ödenmiş taraflar anlaşmış sözde...
Bitişi koymamıştı da unutulması koyuyor ister istemez deli gönlüme...
Ne özlenen bir koku ne de anımsanan bir ten zerafeti olmak istemezdim.. çünkü sevmeyi de, sevilmeyi de dokunmayı da bilmeyen sen kendi aynanda yansıttığın şeyin yine kendin olduğunun farkına varmakta gecikmeyeceksin.. ya isteksiz bir hevesle uzanacaksın arzularına, ya da umutsuz inançlarınla, "kaybedeceğim" diye diye..
hayat ışığımsın dediklerinde kendilerini alçalttıklarının değil beni yücelttiklerinin kanısıyla böbürlenirdim.. oysa günler geceye geceler günlere karıştıktan sonra ışıklı bir yolda küçük bir fener olduğumu farkettim..
bazen yalnızlığın zincirsiz esiri olduğuna inanırsın.. bazen de kalabalıklarda yalnız hisseder, bazense yalnızlıklarında kalabalıklara aldanırsın sessizce, güvenle.. saf, masum kanarsın gözlere, kelime oyunları yeterlidir..
unutmak kaçış yolun, terketmek çaresizliğinse eğer umutla dopdolu dediğin yüreğin nerede kaldı? Hani..? umutların nerede..? Yoksa yine mi uçurdun onları elinden ..? gidişine kuşlar da ağlamayacak artık yıldızlarsa hep aynı bilinen adreste bekleyecekler göz kırpmak için bağlı - bağsız yüreklere... ama bil ki tükenen umutların değil, sen olacaksın kabullenmek istemesende..
Yalnızlığımı Doladım Şimdi Ayaklarıma.. Hiç Ayrılmasın Diye Sıkıca Doladım.. Sıktıkça Ayaklarım Acıyor.. Aynı Yüreğime Benziyor.. Sıktıkça Acıyor..
Birbirine dolaşıyor ayaklarım... Düşe kalka yürümeye çalışıyorum... Olmuyor! Düşüyorum da, düştüğüm yerden kalkamıyorum aslında.. Gittikçe batıyorum.. Canım acıyor.. Ayaklarım dolanıyor.. Yüreğim susuyor.. Biliyorum.. Hoşuna gidiyor canımı acıtmak... Büyük haz duyuyorsun... Biliyorum.. Sen duygusuzsun!
Kukla gibi oynatıyor beni bu yalnızlık.. Dolaştırıyor Etrafında.. Ama sen farkında bile değilsin.. Oralı bile olmuyorsun.. Umrunda değilmişim demekki anladım..
Biliyormusun ben ağlıyorum.. Eskiden senin için ağlamış olmama ağlıyorum aslında.. Hiçbir şeyi haketmediğin halde, sana değer vermeme ağlıyorum.. Hayatımı yaşamak varken... Sessizliğe çekilmeme ağlıyorum.... Hiçbirşey için değmezmiş oysa.. Ağlarken anlıyorum.. Sen değmezsin.. Yaşlarım değmez.. Hayatımı senin yüzünden zehir etmeme değmez.. Üzülsenmi, sevinsenmi bilemiyorum.. Gerçi Sen üüzlmezsin ki.. Sen Duygusuzsun.. Ama bence en mantıklısı bu.. Lütfen.. Al bende kalan neyin varsa .. Hatta dur dur sen zahmet etme.. Sen giderken ben fırlatırım arkandan hırçınca.. Daha fazla durma hadi burda.. Defol Git..
Sensiz idare ediyorum işte say ki götürüyorum hayatı bilinmezliği ile... sakın üzülme suskunum diye ben sensizliğimde kulaklarımı tıkıyorum
Link Silinmiştir.
Söküklerini dikiyorum gecenin ay ile yıldızları birleştiriyorum ,gök ile güneşi , martlarla denizi,güzel ile çirkini... yaşam ile ölüm arasındaki bu maratonun son finalimi koşuyorum nefes nefese
Link Silinmiştir.
Sen üzülme ara sıra ağlıyorum diye . bana üzülme senin baharın kışından daha hoyrat. ben baharsız da yaşarım...
Link Silinmiştir.
Adına yazdığım tüm şiirleri fırlatıp attım da denize o canımı yaktı biraz...yoksa iyiyim ben . kızma bana gecenin karanlığına takılıp kaldım diye
Link Silinmiştir.
Merak etme ;güneş bana da doğacak beni de yakacak , içimi yeniden ısıtacak denizin tuzu tenimi kavuracak hiç giyilmemiş bir elbise gibi. örttüm üstüme düşlerimi ben yenildim yokluğun da karakışlara.
Link Silinmiştir.
Tensel değil tinsel yaşıyorum . gelmek istersen yeniden gönül kapım açılacak. ya artık dokun yüreğime .ya da çek git umarsızca