E Enise19 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 1 0 1 26 9 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Enise19 #1 Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada?
Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada?
D Dnz007 Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2024 166 20 13 34 ANTALYA 22 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Enise19 #2 Enise19 .!.: Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 10 Ocak Cuma günü yaptırdım ve sonucum hala çıkmadı bugün 12 gün oldu. Sizin çıktı mı acaba hangi ilde yaptırdınız? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Enise19 .!.: Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 10 Ocak Cuma günü yaptırdım ve sonucum hala çıkmadı bugün 12 gün oldu. Sizin çıktı mı acaba hangi ilde yaptırdınız?
D Dnz007 Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2024 166 20 13 34 ANTALYA Cuma 02:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Enise19 #3 Enise19 .!.: Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada? Genişletmek için tıkla... Benim 13.gün sonucum çıktı temiz çıktı sonucu bebeğimde erkek bebek Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Enise19 .!.: Mygen firmasında nipt testi yaptıranlar kaç günde çıktı ikili testim riskli çıktığı için yaptırdık daha önce yaptıranlar var mı bu firmada? Genişletmek için tıkla... Benim 13.gün sonucum çıktı temiz çıktı sonucu bebeğimde erkek bebek