мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Off dışarı çıkmayı sevmiyorum artık yaa, herkes sevgilisiyle el ele bi sap benim :19: Zaten çok da güzel kızlar var onlar dururken benim yalnız olmam çok da anormal değil. :5:

Off dışarı çıkmayı sevmiyorum artık yaa, herkes sevgilisiyle el ele bi sap benim :19: Zaten çok da güzel kızlar var onlar dururken benim yalnız olmam çok da anormal değil. :5:
Sakin ol, hepimiz SAPız. :1:

Nasılsın? Ne var ne yok?
KPSS ataman kesin olmaz mı? :(
İş başvuruların ne alemde?

Sakin ol, hepimiz SAPız. :1:

Nasılsın? Ne var ne yok?
KPSS ataman kesin olmaz mı? :(
İş başvuruların ne alemde?

Yok ya şurda 1-2 kişi hariç herkesin var bi sevdiği :25:
Kesin olmaz demiyorum ama kesin olur gibi de gözükmüyor. Başka bölümde olsaydım bu kadar korkmazdım ama bizim bölümün ataması az. :18:
Başvurulara devam ama arayan yok. :ssz:

Sen nasılsın?

bu aralar yine çok şanslıyım, yarın havuza gitmek için bir haftadır plan yapıyorum ama kıyamet kopuyor burda :ssz: sonra Naz neden depresyonda derler :41:

Iki gundur uyumadim. Zombi gibiydim geldim uyudum da kendime geldim biraz. Gelelim anlatmaya; sandigim kadar iyi gecmedi hatta baya kotuydu diyebilirim ama yine de gittigime pisman degilim.:52:

Fransa cok yagisliydi Londradan daha fazla malesef. Eiffel tower a gittik. 9 sene once de gitmistim ama iceri girmemistim. Neyse gittigimiz andan beri yagmur durmadi. Mont altina capri giyip yazlik ayakkabi giydim. Ben yazlik ayakkabiyla sirada beklerken ayaklarima soguktan kramp bile girmedi. Arkadasim bu kadar israr etmeseydi o kuyrukta asla o gun beklemezdim.

Neyse beklenen an geldi ve iceri girdik. Ikinci kata ciktik, ucuncu kat kapaliydi zaten. Ordan ben asagi ineriz saniyordum ama inmedik mi. Cikarttilar disari baska bir kuyruk. Bende yukseklik korkusu var. Uykusuz oldugum icin daha mi artti bilemiyorum ama gercekten duracak gibi degildim. Benim salak arkadasim resmimi cek, resmimi cek dedi. Ulan ben ne durumdayim sen ne durumdasin. Soyledim hakli sebeplerden dolayi yukseklik korkum var diye ama o gitti o resim cekmeye , cektirmeye. Bende kuyruga girmeye calisiyorum ama kuyrugun sonuna gitmem lazim, gidemedim cunku kuyrugun sonu baya bir bas tarafta gitsem cok kotu hissediyorum zaten bakamiyorum asagi. Rica mica insanlar bana kizdigi halde arada bekleyerek kuyruga aradan girdim.

Ben siranin basina gelmisim asagi incicem tam o sirada benim salak arkadasim geldi . Lucky asagi mi gidiyorsun bende asagi inicem diyor. Benim yanima gelecek yani. Orali olmadim beklesin dedim. Ben asagi indim. Hala yagmur devam ediyor. Duracak yer yok, her yer acik. Sonra karsida bir yerden sicak cikolata aldim. Mesaj atmaya calistim burdayim diye. Yok gitmedi mesajim. Baktim karsida bekliyor. Bende gectim karsiya, o da cikolata alti biraz oturduk sonra yine hadi muzeye suraya buraya. Leyyn gidecek durum mu var.

Neyse bir otobus aldik gittik merkezi bir yere. Hanimefendiye tuvalet ariyoruz. Hemde yiyecek bir seyler yiyecegimiz uygun bir yerde olsun diyoruz. En sonunda pizza hut a girdik. Tuvaletleri zaten kadinli erkekliydi hosuma gitmedi. Benim arkadas girdi cikmadi en az 40 dk. abartmiyorum. Ben boguldum orda ciktim disari. Sonra benimde gidebilecegim bir yere gitmeye basladik. Bir yere baktim tuvalet asiri kucuk girilecek bir yer gibi degil. Bir alisveris merkezi vardi. Yarim yamalak tarif ettiler ben uc kat indim asagi. Bu kiz yukarida beni bekliyor yanima gelmeye tenezzul etmedi. Ben gittim asagi yok kapali. Sonra cik arkadasi ara bulmaya calis sanki cocuk birakiyorum benimle gelse birde onu aramiycam.

Orda dedim ben ayriliyorum gidicem gara bekliycem. Orda ayrildik. Tabi gitmedim gara tek basina dolastim. Oyle gitmek istedigim belirli bir yer yoktu surekli yagan yagmurdan ve uykusuzluktan cokta umrumda degildi. Wee yerine see demeyi birakmadim. Yarim fransizca , yarim ispanyolca , ingilizce ortaya karisik yaptim. :) Muzik akademisini bile gordum artik ne isime yarayacaksa. Giymek icin bir kazak , corap aldim, iki sac boyasi birde bir kac kucuk hediye aldim. :27:

Sonra hanimefendi den text geldi. Ben gar dayim sen nerdesin diye. Bende kalktim gittim. Benim orda olmadigimi gorunce cikmis yine.:52: Bende bir-iki saat orda uyudum sonra geldi. Hamburger yedim , aciydi begenmedim ama o bir sey yememis cimri zaten. :)

Uzun lafin kisasi yine gidicem ama kesinlikle bu arkadasla degil. Onu arayacagimdan bile emin degilim artik :) ve Londra'yi sevdigimin farkina vardim. [FONT=&quot][/FONT]Londra bu sana.:16:

Lucky cim bi sonrakine beraber gidelim inşallah da daha çok eglenelim, sen bu seferkini resmen tuvalet arayarak geçirmişsin :1:

Yok kiz ondan ayrildim sip diye buldum. Dusunmem lazim, ilimsiz insanla tatil zor. Tek daha iyi sanki be. :1:

Ayaklarim kalcam her yerim agriyor yurumekten. :ssz:

aa bak ben çok ılımlıyımdır valla, hiç sorun çıkarmam :21:

güzelce dinlen diyecem o da ters tepecek sen de ne desem bilemiyorum bu yorgunlugun karşısında :33:

aa bak ben çok ılımlıyımdır valla, hiç sorun çıkarmam :21:

güzelce dinlen diyecem o da ters tepecek sen de ne desem bilemiyorum bu yorgunlugun karşısında :33:

Beni dinleseydi cok daha guzel gecebilirdi ama bir daha beni zor bulur. Turkiye'ye de getirmiycem onu. :34:

Yorgunken dinlen diyebilirsin , hastayken diyemezsin. :34:

Dinleniyorum zaten ne yapiyim. Oturuyorum film izliyorum iste. :27:

Beni dinleseydi cok daha guzel gecebilirdi ama bir daha beni zor bulur. Turkiye'ye de getirmiycem onu. :34:

Yorgunken dinlen diyebilirsin , hastayken diyemezsin. :34:

Dinleniyorum zaten ne yapiyim. Oturuyorum film izliyorum iste. :27:

bir dahakine diledigin gibi geçer umarım :31: sana iyi dinlenmeler, benim keyfim pek yok yine, biraz bakınayım da yatayım :ssz:

Aman senin keyfin ne zaman iyiki zaten. :33:

Bir dahakine Belcika'ya gidicem. Bakalim orasi nasil. Berlin'i de begenmemistim.:1:

hayatımda bişeyler değişmeden iyi de olmaz zaten, git gide daha da kötüye gidişini saymazsak :50:

neyse kaçtım ben canım, görüşürüz..

Seni tanidigimda daha pozitiftin giderek negatiflestin sonra hayatin daha da kotuye gidecek yine negatifleseceksin.:ssz:

Gorusuruz. :34:

çünkü beni tanıdıgında en azından tutunabilecegim, yolunda giden bişeyler vardı.. şimdi ise hiç bişey yok. inan mevzu sevgilim yok işim yok mevzundan ibaret degil, tonlarca dert vs.. canınızı sıkmamak için fazla girmemeyi de düşündüm ama içime sinmedi, eger gerçekten olumsuz enerjiden hoşlanmıyorsan toparlayana kadar uğramam canım, buna alınmam da merak etme :34: sadece bazen iyiymiş gibi davranamadıgım zamanlar oluyor bu akşam da onlardan biri sanırım.. kusura bakma sen yanlış bişey dediysem :34:

çünkü beni tanıdıgında en azından tutunabilecegim, yolunda giden bişeyler vardı.. şimdi ise hiç bişey yok. inan mevzu sevgilim yok işim yok mevzundan ibaret degil, tonlarca dert vs.. canınızı sıkmamak için fazla girmemeyi de düşündüm ama içime sinmedi, eger gerçekten olumsuz enerjiden hoşlanmıyorsan toparlayana kadar uğramam canım, buna alınmam da merak etme :34: sadece bazen iyiymiş gibi davranamadıgım zamanlar oluyor bu akşam da onlardan biri sanırım.. kusura bakma sen yanlış bişey dediysem :34:

Emrah in filmini seyrediyorum simdi, o butun beyin kapasitemi kullaniyor. Yarin konusalim.:34:

Sagol canim zaten konustuk face de an be an. :16:

Hayir yine tutturamadin. :1: Gunluk geziydi. Yeni geldim eve. Anlaticam. :27:
Neyi tutturdum ki! Boş ver. :34:

Yok ya şurda 1-2 kişi hariç herkesin var bi sevdiği :25:
Kesin olmaz demiyorum ama kesin olur gibi de gözükmüyor. Başka bölümde olsaydım bu kadar korkmazdım ama bizim bölümün ataması az. :18:
Başvurulara devam ama arayan yok. :ssz:

Sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım. :ssz:

Back
X