- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.101
Ben 2012 mezunuyum, bı yerde rastlamış olabılırım ya aynı senelerde okuldaymısız![]()
benim soyisminin bir harfi değişik şekilde eskilerden bi şarkıcı var onu hatırlıyor olabilir misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2012 mezunuyum, bı yerde rastlamış olabılırım ya aynı senelerde okuldaymısız![]()
benim soyisminin bir harfi değişik şekilde eskilerden bi şarkıcı var onu hatırlıyor olabilir misin![]()
Yok yok yuzun de tanıdık geldı gıbı de ondan sordum. Her neyse![]()
Yok yok yuzun de tanıdık geldı gıbı de ondan sordum. Her neyseBen sana hıc tanıdık gelmedım mı? Genelde bılındık bı ınsandım da
![]()
hiç bilemedim valla canım yaa :26: eger giriş senelerime yakın okulda olsaydın sizin bölümde çok samimi oldugum arkadaşlarım vardı onlarla görmüşsündür derdim ama, sen benim ara verdigim yıllarda başladın sanırım okula :26: o yuzden bilemedim bende :44:
erkek olsan dikkatimi çekerdin de genelde hem cinslerime hele hele güzel olanlara hiç bakmam kıskanmayım diye![]()
hey allahım ya
![]()
anladım neyse burda tanıstık![]()
Sevgılın olsa anlarım ondan kıskanıyor derım de o da yok kıkıskanç bir insanım yaa napayım yaniigerçi seninle tanışmak her türlüsü zevkli olurdu da yine de okulda olsa kıskanabilirdim
![]()
Sevgılın olsa anlarım ondan kıskanıyor derım de o da yok kı![]()
![]()
sevgilimi arkadaşlarımdan hiç kıskanmadım şimdiye kadar, da benim derdim kendimeben neden o kadar güzel degilim tribine girebilirdim
![]()
Sacmalama guzelsın, ılla söyletıcen mıYa sen nıye gıttım bulusup bıseyler ıcerdık
![]()
off evet yaa ben niye gittimm :84: iş yok diye gittim çünküneden bana uygun bi iş yok dünyadaaa :84:
O basvurduklarından bır haber yok degıl mı
yokk
bi yer cv mi görüp de mail atmış görüşmek için ama orası da ostim de bi aluminyum fabrikası, benimle ne işleri olur çözemedim diye aramadım henuz :44:
Bı ara bakalım ne dıyecekler. :44: Neyse ben kaçtım kuzum gorusuruz sonra, ıyı geceler![]()
Fındık faresi mi?Selam muzminler.Benim evde dun bir findik faresi vardi onunla dalastik biraz.
Gitmek icin saat sayiyorum.
Fındık faresi mi?
Nereye gitmek için saat sayıyorsun? :44::44:
Aaa!Merhaba canım
Lucky Fransa'ya gitti![]()