- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #6.081
Evet evet kurtarıyorTamamdir o zaman nevreste, 6 yastan kurtaririm sanki
Kizlarini gormustum, cok guzeller, hepsine
Evet hemde 12 yıldır1 hafta sonra 12 bitiyor
Teşekkür ediyorumÖnemli değil ama çok eğlenceli
aman neyse oldugu kadar artık
darısı senin benim başıma Lucky
ayy hadi kaçtım ben
Itiraf ediyorsun hemde. BDV ye konu acicam aldatiliyorum diye.
Ne basimiza begeni mi , evlilik mi.Dur cikma beraber cikalim.
Hex senin kediler Amerika da mi , Ankarada mi
Tam gidiyordum dur suna da cevap vereyim, Ankara'dan aldim lucky, ama buraya da getirdim, donerken de hep beraber donecegiz, birakamadim kiyip kimseye...
Yok ingiltere de bir tek o karantina isiOraya goturmek zor olmadi mi. Karantinaya almiyorlar mi. Nasil goturdun. Kiyamazsin tabi yavrularin onlar senin.
Tam gidiyordum dur suna da cevap vereyim, Ankara'dan aldim lucky, ama buraya da getirdim, donerken de hep beraber donecegiz, birakamadim kiyip kimseye...
Yok ingiltere de bir tek o karantina isi, burda gerekli asilari yaptiriyorsun, bir kurumdan yazi aliyorsun vs. sonra kedi tasima kabina koyduk, uyusturucu verdik ama daha da kotu oldular, veteriner yardimci oldu geldik iste Donuste de kuduz asilari ve saglik raporlari alinacak eylul'de, koy kaba bir ucus gitdecegiz bitecek... Son artik rahatlar ondan sonra, tasin tasin yavrularim da sasiriyorlar
Cok zor tabi lucky, bir sorun cikacak diye akli cikiyor insanin, birini yanimiza aldik, kiloya gore, en ufak tefegi yanimiza verdiler, diger ikisi bagajda gitti, hayvan oldugu icin isitmayi aciyorlar, ben hostese falan da tembihlemistim, bir iki ay olsa annem falan da bakar da 2 yil olunca bizimle geldiler, donuste de bir disimizi sikiacagiz geri donus, 5 nufusIngiltere zaten. Birde Avustralya da var galiba. Ucakta yaninda mi goturuyorsun peki. Goturmek zor ya.
Cok zor tabi lucky, bir sorun cikacak diye akli cikiyor insanin, birini yanimiza aldik, kiloya gore, en ufak tefegi yanimiza verdiler, diger ikisi bagajda gitti, hayvan oldugu icin isitmayi aciyorlar, ben hostese falan da tembihlemistim, bir iki ay olsa annem falan da bakar da 2 yil olunca bizimle geldiler, donuste de bir disimizi sikiacagiz geri donus, 5 nufus
Herkes getirip goturuyor, yurtici ucuslar cok garanti degil ama daha dandik ucaklar isitmada falan sorun oluyormus ama uluslararasi ucus yaygin ve guvenli...Hmm ayrintilari alayim senden ozelden bir gun. Merak ettim.
Herkes getirip goturuyor, yurtici ucuslar cok garanti degil ama daha dandik ucaklar isitmada falan sorun oluyormus ama uluslararasi ucus yaygin ve guvenli...
Bizim 3 kedi olunca kalabalik biraz ugrastirdi, ugrastiracak, ama biz bir de gelirken 3 ucus geldik, simdi tek gidecegiz, cok daha kolay olacak...
Tamam konusuruz istersen
Hadi iyi geceler hepinize, kactim ben
İyi geceler
bende bendee
Naber nazoDun gece gec olmustu cıktım, sey dıcektım adın soyadın cok tanıdık geldı. Aynı okuldan mezunmusuz zaten :26:
her zamanki gibi şekerim
aynı okuldan mezunsak bile bölümler farklı canım, bide giriş senelerimiz de farklıdır, bilemedim ki nerden tanıdık geldi ismim :26:
Bılmem belkı bırınden falan mı duydum dıcem ama, sızın bolumde de arkadaslarım vardı cunku. Sen kac mezunusun?
ben geçen sene mezun oldum ama okula 2003 te girdim, 1 yıl hazırlık okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?