Müziş'in evinden kareler. şafak 150 :) maaşallah, sübhanallah

Hepsi çok güzel canım benimde 6 ay var bende beyaz pembe düşünüyorum bakalım kısmet güle güle kullan ınşallah :)
Çok teşekkür ederim canım, inş seninde herşey istediğin gibi olur. Ve senin seçiminde eminim çok güzel olacaktır.... Sende güle güle huzur içinde kullan inş...

Maşallah canım herşey birbirinden güzel..
Allah gülegüle oturmayı, kullanmayı nasip etsin.

eşyalarınızı çok beğendim inşaallah rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin:)

Çok teşekkür ederim canım, inş seninde herşey istediğin gibi olur. Ve senin seçiminde eminim çok güzel olacaktır.... Sende güle güle huzur içinde kullan inş...

Amin ınşallah canım ahh gelse o günler bi :)

Arkadaşlar düğünüme bugün itibarıyla tam 5 ay kaldı. Eşyalarımızn çoğunluğunu birlikte aldık ufak tefek ayrıntılar kaldı. Erken almamızın nedeni ise ödemelerini düğüne kadar bitirip borcumuz olmaması inş... Darısı tüm isteyenlerin başına, Allah herkeze gönlündeki güzelliklerin en hayırlısını nasip etsin. Benim biricik nişanlım sayesinde hiç bişeyde hevesim kalmadı herşey gönlümce oldu. Allah ondan razı olsun... :nazar::16:Eki Görüntüle 467558 Eki Görüntüle 467557 Eki Görüntüle 467559 Eki Görüntüle 467560 Eki Görüntüle 467561 Eki Görüntüle 467563 Eki Görüntüle 467562 Eki Görüntüle 467553 Eki Görüntüle 467556 Eki Görüntüle 467555 Eki Görüntüle 467554 Eki Görüntüle 467564

Yatak odası takımımız aynı ama benim odam küçük olduğu için kendisini pek göstermiyo çok severek aldım eşyalarının hepsi birbirinden güzel mutluluklar:)

Back
X