Müziş'in evinden kareler. şafak 150 :) maaşallah, sübhanallah

muzoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
129
5
68
İstanbul
Arkadaşlar düğünüme bugün itibarıyla tam 5 ay kaldı. Eşyalarımızn çoğunluğunu birlikte aldık ufak tefek ayrıntılar kaldı. Erken almamızın nedeni ise ödemelerini düğüne kadar bitirip borcumuz olmaması inş... Darısı tüm isteyenlerin başına, Allah herkeze gönlündeki güzelliklerin en hayırlısını nasip etsin. Benim biricik nişanlım sayesinde hiç bişeyde hevesim kalmadı herşey gönlümce oldu. Allah ondan razı olsun... :nazar::16:Eki Görüntüle 467558 Eki Görüntüle 467557 $BNM 3.webp$BNM 4.webp$BNM 5.webp$NILUFER-MUTFAK-MASASI-CAM-MASA-4-SANDALYE__60017613_0.webp$LG 3d TV.webp$adsız.webp$adsızTYT.webp$adsızGHG.webp$adsızDJ.webp$priz001-1.webp

müzişcim eşylarını itina ile seçtiğin belli hepsi birbirinden güzel özellikle mor koltuğuna bayıldım güle güle güzel günlerde kullan bende sen gibi morcuyum :):):)

müzişcim eşylarını itina ile seçtiğin belli hepsi birbirinden güzel özellikle mor koltuğuna bayıldım güle güle güzel günlerde kullan bende sen gibi morcuyum :):):)
çok teşekkür ederim canım, mor asil bi renk olduğu ve beyazı şık bi şekilde tamamladığı için çok seviyorum. O yüzden salonum beyaz-mor olsun istedim.

Güle güle otr canım. Yatak odamız ve yemek odamız aynı kullanışı çok güzel sadece yatak odasında dolabımıza kıyafet asma yeri çok az tek dez avantajı bu:( güle güe kulan:9:

Güle güle otr canım. Yatak odamız ve yemek odamız aynı kullanışı çok güzel sadece yatak odasında dolabımıza kıyafet asma yeri çok az tek dez avantajı bu:( güle güe kulan:9:
çok teşekkür ederim canım, amin hepimiz inş. Henüz kullanmadığım için o kullanış kısmını bilmiodum ama öğrenmiş oldum. Ona göre alternatif bişeyler düşüneceğim. Tekrar teşekkür ederim :)

mutfak masalarımız aynı ama benım 2 beyaz 2 kırmızı sandalyem var cam sehba genıs gösteryor mutfagı dogru tercıh ama kullanması zor :D esyalarını gule gule kullan

Arkadaşlar düğünüme bugün itibarıyla tam 5 ay kaldı. Eşyalarımızn çoğunluğunu birlikte aldık ufak tefek ayrıntılar kaldı. Erken almamızın nedeni ise ödemelerini düğüne kadar bitirip borcumuz olmaması inş... Darısı tüm isteyenlerin başına, Allah herkeze gönlündeki güzelliklerin en hayırlısını nasip etsin. Benim biricik nişanlım sayesinde hiç bişeyde hevesim kalmadı herşey gönlümce oldu. Allah ondan razı olsun... :nazar::16:Eki Görüntüle 467558 Eki Görüntüle 467557 Eki Görüntüle 467559 Eki Görüntüle 467560 Eki Görüntüle 467561 Eki Görüntüle 467563 Eki Görüntüle 467562 Eki Görüntüle 467553 Eki Görüntüle 467556 Eki Görüntüle 467555 Eki Görüntüle 467554 Eki Görüntüle 467564

:nazar: :nazar: :nazar:

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah... Allah geçiminizi arttırsın.
Ne güzel düşünceli bir nişanlın varmış, herşey istediğin gibi olmuş sevindim senin adına.
Güle güle aşkla kullanmayı nasib etsin Allah.
:34:

:nazar: :nazar: :nazar:

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah... Allah geçiminizi arttırsın.
Ne güzel düşünceli bir nişanlın varmış, herşey istediğin gibi olmuş sevindim senin adına.
Güle güle aşkla kullanmayı nasib etsin Allah.
:34:

çok güzel şeyler söylemişsiniz, ağzınız bal yesin inş. Çok teşekkür ederim....

Canim eviNe esyalarina bayildim allah gule gule oturmayi nasip etsin. Pembe prizini cok begendim nerden bulabilirim?

Canim eviNe esyalarina bayildim allah gule gule oturmayi nasip etsin. Pembe prizini cok begendim nerden bulabilirim?
çok teşekkür ederim canım. Priz stickerlerini internetten gitti gidiyor sitesinden sipariş verdim. Her odamın mobilyasına göre aldım kahve,mor,pembe,kırmızı vs... :) gitti gidiyorda farklı seçeneklerde var bi göz at istersen :)

çok teşekkür ederim canım. Priz stickerlerini internetten gitti gidiyor sitesinden sipariş verdim. Her odamın mobilyasına göre aldım kahve,mor,pembe,kırmızı vs... :) gitti gidiyorda farklı seçeneklerde var bi göz at istersen :)

çok teşekkür ederim canım baktım da çok güzel bir fikirmiş :)))

Güzel seçimler....Allah sağlıkla huzurla mutlulakla bir yuva kurmayı nasip etsin inş....güle güle kullan canım...

Hepsi çok güzel canım benimde 6 ay var bende beyaz pembe düşünüyorum bakalım kısmet güle güle kullan ınşallah :)

Back
X