• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müzdarip hallerdeyim

Çok duygulandırdınız beni.O güzel yüreginizle ettiginiz dualar beni ağlattı.Hayatım boyunca hep içimden geldiği gibi davrandım.Bazen takdir edildim bazense hor görüldüm.Ne yapayım bende böyle biriyim.Bazen çok saf ve aptal birisi oldugumu düşünüyorum, değişmeye çalısıyorum ama olmuyor.Hamile kalmaya çalışıp her ay o gebelik testinde ki tek çizginin verdiği acıyı çok iyi biliyorum.9 ay 9 yıl gibi geçmiştir eminim.Şimdi hamilesiniz sanirım,Allah saglıkla yavrucuğunuza kavuşmayı nasip etsin, hicbir olumsuzluk yaşatmasın inşallah. Dualarim sizinle.Tüm iyi dilekleriniz için sonsuz kere teşekkür ederim:)

Allah razı olsun...

Ben sizi çok iyi Anlıyorum benim de olmuyor bebeğim tüp bebekle hamile kaldım yıllar sonra ilk defa ama düşükler sonuçlandı çok alıngan kırılgan oldum sağlamadığım gün yok bebeğim benden Gittiği gün öldüm sanki günlerce yemedim içmedim şu anda 2 aya yaklaştı düşük yapalı hala çok hassasım bu konuda sizin gibi bir hamile görsem gözüm takılıyor bir bebek bir çocuk görsem ben anne olamıyacakmıyım diye yüreğim burkuluyor soran sorana artık insanlardan kaçıyorum bana çocuk sormasınlar diye kim ne derse desin Yüreği yanmayan anlamaz ben seni Ağlayarak okudum bu satırları da ağlayarak yazdım ne zaman konuşmak isterseniz konuşurum ancak biz birbirimizi anlarız

Ben sizi çok iyi Anlıyorum benim de olmuyor bebeğim tüp bebekle hamile kaldım yıllar sonra ilk defa ama düşükler sonuçlandı çok alıngan kırılgan oldum sağlamadığım gün yok bebeğim benden Gittiği gün öldüm sanki günlerce yemedim içmedim şu anda 2 aya yaklaştı düşük yapalı hala çok hassasım bu konuda sizin gibi bir hamile görsem gözüm takılıyor bir bebek bir çocuk görsem ben anne olamıyacakmıyım diye yüreğim burkuluyor soran sorana artık insanlardan kaçıyorum bana çocuk sormasınlar diye kim ne derse desin Yüreği yanmayan anlamaz ben seni Ağlayarak okudum bu satırları da ağlayarak yazdım ne zaman konuşmak isterseniz konuşurum ancak biz birbirimizi anlarız
İnanın bende o yazdiklarimı aglayarak,gözyaşları içerisinde yazdım.Etrafımda ki insanlara içimde kopan fırtınanın çok çok azını yansıtıyorum bu nedenle bende içimi buraya döküyorum.Yine reglim yaklaştı her ay olduğu gibi umutsuzlukla umutlanma arasinda gidip geliyorum.Olmadı bu ay başka bir doktora gideceğim.Belki benide ileride ugraş dolu bir tüp bebek serüveni bekliyor.Birbirimize destek olup güç verelimki savasmaktan vazgecmeyelim.Sen de istediğin zaman bana yaz,acımız böyle böyle paylaştikça azalacak inşallah.

inş canım benim rabbim oralara düşürmesin çok zor bir süreç rabbimen kısa zamanda bizide doğal yollarla hamile olma şansını verir inş birde ben öncesinde perde ameliyatı oldum ardından tüp bebek çok yıprandım tabi ardından düşük dediğin gibi içimizde ki fırtınayı kimse görmüyor bilmiyor şuanda sana sımsıkı sarılıp ağlamak geldi içimden sizi tanımıyorum ama çok sevdim

Back
X