Rica ederim inanin bunu sizi rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten cok guzeller. Iciniz rahat olsun takmayin bendede asimetri var umrumda bile degil kimse mezureyi alip mememizden olcu almiyor muhim olan nasil gorundugu. Cok belirgin olmadigi surece bunu problem haline getrmek cok sacma.rahat olun cok sexy memislerinz varYaa çok teşekkür ederim Dr da öyle dedi telefonda ama bilmiyorum.aynada bu kadar abartı gorunmuyordu ama Dr a gondermek için çektim foto,fotolarda daha çok belli olduğunu farkettimteşekkür ederim desteginiz icin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutsuzum
- Konu Sahibi meralmer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rica ederim inanin bunu sizi rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten cok guzeller. Iciniz rahat olsun takmayin bendede asimetri var umrumda bile degil kimse mezureyi alip mememizden olcu almiyor muhim olan nasil gorundugu. Cok belirgin olmadigi surece bunu problem haline getrmek cok sacma.rahat olun cok sexy memislerinz var
İnanın ilaç gibisiniz.çok teşekkür ederim.umarım fark azalır .haftaya gidebilecegim kontrole bakalım ne diyecek.
Benide eklermisin ? Resimlerini görmek istiyorum benimde birisi daha kücük ama amaliyattan öncede öyleydi ve Ben olali daha 2 gün oldu bakalim böyle kalicakmi yada degisirmi ?
Büyüklük farkı ewt benimde ameliyattan önce vardı.inşallah sizinki istediğiniz gibi olur.geçmiş olsun bu arada daha çok erken sizin için.
Canim sag gögsün sanki cok az daha yukarida inmemis sol gögüsün kadar ama 6-12 ay sürüyor galiba tam seklini alana kadar.. Ha bikinide belli olucagini sanmiyorum ?! Ama icin rahat degilse ve para verip yaptirmisken bidaha " düzeltsin" doktorun.. Ha yine parayla yapicaksa baska bir diktora gidersin.. Ama yanlis anlama fark var ama kötü durmuyor
Canim sag gögsün sanki cok az daha yukarida inmemis sol gögüsün kadar ama 6-12 ay sürüyor galiba tam seklini alana kadar.. Ha bikinide belli olucagini sanmiyorum ?! Ama icin rahat degilse ve para verip yaptirmisken bidaha " düzeltsin" doktorun.. Ha yine parayla yapicaksa baska bir diktora gidersin.. Ama yanlis anlama fark var ama kötü durmuyor
Ya ben kendimle ilgili sorunlardan dolayi kontrole gidemedim haftaya gideceğim o zamana kadar tek meme için yoğun masaj önerdi.bakalım bi görüşelim onagöre şekillenecek gidişat. İnşallah yeni bir ameliyata gerek kalmadan birazcık ta olsa düzelir.
Haberdar edersen sevinirim, umarim hersey diledigin gibi olur.Dr um serkan sayilikan.bana da masajlikmış gibi gelmiyor ama hayırlısı artık suan için yapabileceğim birsey yok kontrolde anlicaz nedir ne degildir
Herkesin begenisi farklidir, istedikleride, ben kolay kolay olumsuz bir yorum yapmam hayatta, cunku bende ameliyat olucam kendimi karsimdakinin yerine koyarim,Asimetri var ama cok belirgin degil bence abartiyorsunuz ikincisi cok guzel gorunuyor goguslerinz. Kesinlikle ikinci ameliyati gerektirecek bi durum yok
Ama gordugumude yok ole degil diyemem, en fazla yorum yapmam gecerim,
Arkadasin goguslerinde bir asimetri problemi bariz var, yok ben takmam onemli olan buyuk olsun gerisi onemli degil de derseniz arkadasta ayni gorusteyse mutluysa bencede onemli olanda bu,
Ama bir asimetri biraz fazla var, ve bu bariz benimde su anda goguslerimde asimetri var buyutmenin yaninda, bunu gidermek icin de bicak altina yaticam,
Bu kadar risk emek para, bence biraz daha estetik bir orantiyi hakediyor,
Ama dedigim gibi bu benim beklentim,
Siz sadece buyuk olsun diyorsaniz bisey diyemem,
Ama resimlerdeki goruntuye yok bisey demek, bilemedim.
Bu arada resimlerinizi gormustum sizin estetiginizi bende begendim, bi asmetride farketmedim ki ameliyattan hemen sonrasi bile resimleriniz var, umarim ben yaniliyorumdur, siz haklisinizdir. Bende ameliyat olucam icin asimetik olursa yada ele gelir falan diye cok korkuyorum, simetrisi en azindan benim ve karsimdakinin fark etmiyecegi kadar olsun, ne zormus bu ameliyat isi, pek cok aksi durumla karsilasma riski olmasi falan insanin olmaktan sogutuyor.Rica ederim inanin bunu sizi rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten cok guzeller. Iciniz rahat olsun takmayin bendede asimetri var umrumda bile degil kimse mezureyi alip mememizden olcu almiyor muhim olan nasil gorundugu. Cok belirgin olmadigi surece bunu problem haline getrmek cok sacma.rahat olun cok sexy memislerinz var
Asimetri var onceden de vardi buyuk olan memeden doku aldi ancak yinede tam esit degil. Bende diklestirmede var cok basarili bir ameliyat oldu. Sanirim bu goreceli bisey sadece buyuklukten degil kastm hanfendide de asimetri var ama tekrar bicak altina yatmayi gerektirecek kadar degil ikincisi de gogusleri cok cok guzel hatta burda gordugum en guzel memelerden biri. Asimetri disinda cok basarili bir sonuc benceBu arada resimlerinizi gormustum sizin estetiginizi bende begendim, bi asmetride farketmedim ki ameliyattan hemen sonrasi bile resimleriniz var, umarim ben yaniliyorumdur, siz haklisinizdir. Bende ameliyat olucam icin asimetik olursa yada ele gelir falan diye cok korkuyorum, simetrisi en azindan benim ve karsimdakinin fark etmiyecegi kadar olsun, ne zormus bu ameliyat isi, pek cok aksi durumla karsilasma riski olmasi falan insanin olmaktan sogutuyor.
Bu arada kendi asimetrimden kastim bi gogsum daha buyuk. Onun disinda kusursuz ameliyat beklemeyin kul yapimi sonucta ve protez ele geliyor alttan tutunca. Dikis izinden cok korkuyordum ben ama yok gibi biseyAsimetri var onceden de vardi buyuk olan memeden doku aldi ancak yinede tam esit degil. Bende diklestirmede var cok basarili bir ameliyat oldu. Sanirim bu goreceli bisey sadece buyuklukten degil kastm hanfendide de asimetri var ama tekrar bicak altina yatmayi gerektirecek kadar degil ikincisi de gogusleri cok cok guzel hatta burda gordugum en guzel memelerden biri. Asimetri disinda cok basarili bir sonuc bence
Anliyorum, peki bu ele gelme durumu cokmu rahatsiz edici, yani nasil bir his benimde sut vermede goguslerim buyudu sertlesti goruntu cok guzeldi ama dokunmasi rahatsiz ediyordu, bilemiyorum bir benzerlik varmi, yoksa dahami fena bir yapaylik hissimi.Bu arada kendi asimetrimden kastim bi gogsum daha buyuk. Onun disinda kusursuz ameliyat beklemeyin kul yapimi sonucta ve protez ele geliyor alttan tutunca. Dikis izinden cok korkuyordum ben ama yok gibi bisey