Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin M meralmer
kendi fikri olduğunun, bir uzman olmadigimdan bunun altını çizmek istemiştim,
Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.
Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin M meralmer
kendi fikri olduğunun, bir uzman olmadigimdan bunun altını çizmek istemiştim,
Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.
Ismi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurduBen adanada oldum keşke istanbulda olabilme imkanım olsaydı.uzun süreli izin alamayacagim ve çocukları birakamayacagim için yakın bir şehir istedim.sabah ameliyat oldum akşam eve döndüm
Dr um serkan sayilikan.bana da masajlikmış gibi gelmiyor ama hayırlısı artık suan için yapabileceğim birsey yok kontrolde anlicaz nedir ne degildirIsmi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurdu
Asimetri var ama cok belirgin degil bence abartiyorsunuz ikincisi cok guzel gorunuyor goguslerinz. Kesinlikle ikinci ameliyati gerektirecek bi durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?