Merhaba kızlar yaklaşık 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama hiç mutlu değilim.göğsümun biri diğerine göre küçük ve küçük olan daha yukarda duruyo ve kiyafetleyken dahi belli oluyor bu orantisizlik.ayrıca slikon resmen elime geliyo gogsumun alt kısmında buzusmus gibi dalga dalga hafif one egildimde bu durum çok abartı bi şekilde artıyor ben ne yapacağımı bilemiyorum.Dr kontrolüne gidemedim bazı sorunlardan dolayi bulunduğum şehirden farklı bi şehirde oldum ameliyatı.bu ve buna benzer durumlar ile karsilasanlar oldumu sizce sorun nedir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutsuzum
- Konu Sahibi meralmer
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin
M
meralmer
kendi fikri olduğunun, bir uzman olmadigimdan bunun altını çizmek istemiştim,
Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.
Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.
Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin M meralmer
Tabi bu benim fikrim.
Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin M meralmer
Tabi bu benim fikrim.
bariz fark var ewt.aynaya baktığımda bu kadar da değilmiş gibiydi ama fotoda anlaşılıyor ne kadar fark olduğu.Dr a haftaya gidebilecegim o zaman kadar yukarda olan gogsume yoğun masaj önerdi.ben umutsuzum inşallah yeni bir ameliyat demez en çok bundan korkuyorum zira 2 çocuğum var ameliyat sonrası bakımları ile ilgili sıkıntı yaşadım eşim dışında kimse bilmediği için. Umarım siz sorun yasamadan ulasirsiniz istediğiniz sonuca
Ben adanada oldum keşke istanbulda olabilme imkanım olsaydı.uzun süreli izin alamayacagim ve çocukları birakamayacagim için yakın bir şehir istedim.sabah ameliyat oldum akşam eve döndüm
Ismi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurduBen adanada oldum keşke istanbulda olabilme imkanım olsaydı.uzun süreli izin alamayacagim ve çocukları birakamayacagim için yakın bir şehir istedim.sabah ameliyat oldum akşam eve döndüm
Dr um serkan sayilikan.bana da masajlikmış gibi gelmiyor ama hayırlısı artık suan için yapabileceğim birsey yok kontrolde anlicaz nedir ne degildirIsmi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurdu
Asimetri var ama cok belirgin degil bence abartiyorsunuz ikincisi cok guzel gorunuyor goguslerinz. Kesinlikle ikinci ameliyati gerektirecek bi durum yok
Yaa çok teşekkür ederim Dr da öyle dedi telefonda ama bilmiyorum.aynada bu kadar abartı gorunmuyordu ama Dr a gondermek için çektim foto,fotolarda daha çok belli olduğunu farkettimteşekkür ederim desteginiz icin