• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

meralmer

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar yaklaşık 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ama hiç mutlu değilim.göğsümun biri diğerine göre küçük ve küçük olan daha yukarda duruyo ve kiyafetleyken dahi belli oluyor bu orantisizlik.ayrıca slikon resmen elime geliyo gogsumun alt kısmında buzusmus gibi dalga dalga hafif one egildimde bu durum çok abartı bi şekilde artıyor ben ne yapacağımı bilemiyorum.Dr kontrolüne gidemedim bazı sorunlardan dolayi bulunduğum şehirden farklı bi şehirde oldum ameliyatı.bu ve buna benzer durumlar ile karsilasanlar oldumu sizce sorun nedir.

Gecmis olsun asimetri kiyafetten bile belli oluyorsa bu dusundurucu olabilir. Resim eklerseniz daha gercekci yorum yapabiliriz cok gecmis olsun

Senin anatomik yapın böyle olabilir. benimde sağ ile sol arasında yarım cm fark var. ama yapımla ilgiliymiş

öne eğilinci eline gelen şey protez bende de var ve geçecek bir şey değil. alışmaya çalış.

Beni de izlermesin fotoğraflarını merak ettim bende büyütme estetiği yaptiricam

Benimde meme uçları farklı yerde biraz, bende estetik olucam, M meralmer bende meme uçlarında eşitsizlik olmasından korkuyorum, biraz simetri takıntım var, bence doktoruna git banada farklılık var gözüktü, bence daha simetrik olmasi gerekir.

Ne kadar; benimde, bende, bence demişim, kusura bakmayin M meralmer
kendi fikri olduğunun, bir uzman olmadigimdan bunun altını çizmek istemiştim,
Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.

M meralmer doktorunun adı neydi onu sormayı unutmuşum, ve hangi şehirde oldun bende istanbulda olucam, istanbuldaki doktorların daha iyi olduğunu dusunuyurum acikcasi

Biraz fazla olmuş, en iyisi hemen doktoruna konuşman bu konuda en sağlıklı bilgiyi o sana verecektir, ama ortada bir sorun var gibi gözüküyor
Tabi bu benim fikrim.
Tabi bu benim fikrim.

bariz fark var ewt.aynaya baktığımda bu kadar da değilmiş gibiydi ama fotoda anlaşılıyor ne kadar fark olduğu.Dr a haftaya gidebilecegim o zaman kadar yukarda olan gogsume yoğun masaj önerdi.ben umutsuzum inşallah yeni bir ameliyat demez en çok bundan korkuyorum zira 2 çocuğum var ameliyat sonrası bakımları ile ilgili sıkıntı yaşadım eşim dışında kimse bilmediği için. Umarım siz sorun yasamadan ulasirsiniz istediğiniz sonuca

M meralmer doktorunun adı neydi onu sormayı unutmuşum, ve hangi şehirde oldun bende istanbulda olucam, istanbuldaki doktorların daha iyi olduğunu dusunuyurum acikcasi

Ben adanada oldum keşke istanbulda olabilme imkanım olsaydı.uzun süreli izin alamayacagim ve çocukları birakamayacagim için yakın bir şehir istedim.sabah ameliyat oldum akşam eve döndüm

Benimde 2 kucuk çocuğum var, ve benimde esimden baska kimse bilmeyecek, oyuzden sizi cok iyi anliyorum, ama masajlik degil gibi, buyuklukleride farkli bilemedim umarim biz abartiyoruz sabirsizligimizdan zamanla dedigi gibi masajla gecer.

Ben adanada oldum keşke istanbulda olabilme imkanım olsaydı.uzun süreli izin alamayacagim ve çocukları birakamayacagim için yakın bir şehir istedim.sabah ameliyat oldum akşam eve döndüm
Ismi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurdu

Ismi neydi doktorunuzun peki, adanada buyuk bir sehir ordada iyi doktorlar vardir muhakkak umarim sizinkide onlardandir. bu sıkintiyi hemen halleder doktorunuz, ve kontorellere gitmemekle cok yanlis yapmissiniz, keske bulundugunuz yerde bir doktora gidip gosrterseydiniz, o en azindan size yardimci olurdu
Dr um serkan sayilikan.bana da masajlikmış gibi gelmiyor ama hayırlısı artık suan için yapabileceğim birsey yok kontrolde anlicaz nedir ne degildir

Evet asimetri epey var ve bu saatten sonra düzelecek gibi görünmüyor. Sanırım 2. bir ameliyat gerekiyor.

Asimetri var ama cok belirgin degil bence abartiyorsunuz ikincisi cok guzel gorunuyor goguslerinz. Kesinlikle ikinci ameliyati gerektirecek bi durum yok

Asimetri var ama cok belirgin degil bence abartiyorsunuz ikincisi cok guzel gorunuyor goguslerinz. Kesinlikle ikinci ameliyati gerektirecek bi durum yok

Yaa çok teşekkür ederim Dr da öyle dedi telefonda ama bilmiyorum.aynada bu kadar abartı gorunmuyordu ama Dr a gondermek için çektim foto,fotolarda daha çok belli olduğunu farkettim:KK43:teşekkür ederim desteginiz icin

Back
X