• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

İkna etmek değil herşeyi göze aldım ben... görüşmeye devam ettikçe daha kötü oluyordu herşey seçimini yap dedim en son çare... çünkü artık kendi sağlımı bozdum bu denli tartışma yaşamamak için bazı şeyleri göze al ve sadece eşinin mutluluğunu düşünme sende bi bireysin ve seninde mutlu olmaya ihtiyacın var... evinde huzur olmasını istiyorsan sadece onu düşünme...
eşin peki senin ailen ile görüşüyor mu ?

eşin peki senin ailen ile görüşüyor mu ?
eşin görüşüyormu ailesi ile bunca şeye

evet görüşüyor çokda seviyor kendi ailesinin yaptıkları ile benim ailemi karşılaştırmayı başarmış çünkü...bensiz adımını bir yere atmayan adam söz konusu ailesi olunca bana haber bile vermiyo :) amaannn benden uzakda tutsunda isterse gitsin kalsın :D

evet görüşüyor çokda seviyor kendi ailesinin yaptıkları ile benim ailemi karşılaştırmayı başarmış çünkü...bensiz adımını bir yere atmayan adam söz konusu ailesi olunca bana haber bile vermiyo :) amaannn benden uzakda tutsunda isterse gitsin kalsın :KK70:
bir off çeksem karşıkı dağlar yıkılır hesabıyım vallahi bacım.2 gun sonra yine görüşecegiz aile ile ve benım şimdiden kalp çarpıntım başladı bile.

bir off çeksem karşıkı dağlar yıkılır hesabıyım vallahi bacım.2 gun sonra yine görüşecegiz aile ile ve benım şimdiden kalp çarpıntım başladı bile.
Kendini heba ediyorsun demek istediğim bu... gitme kendisi gitsin inan huzur istiyorsan göze al bazı şeyleri tercihinde sen olmazsan zaten boşuna zaman harcama o adama... ama ortayolu bulacak biriyse bunu seni üzmeden de yapmasını bilir... gitme!

Kendini heba ediyorsun demek istediğim bu... gitme kendisi gitsin inan huzur istiyorsan göze al bazı şeyleri tercihinde sen olmazsan zaten boşuna zaman harcama o adama... ama ortayolu bulacak biriyse bunu seni üzmeden de yapmasını bilir... gitme!
burada okudugum veya bir çok yerde duydugumun aksine eşim;o nereye giderse beni götürür ne yer ne içerse getirir,arkadşlrı ile eşlerinizide getirin deyip benide alarak buluşur.kendisine ne alırsa banada alır vs vs evde yemek olmasa bile olsun ne varsa yeriz der 10 gun tost yap mızmızlanmaz.sevgisini herkesin yanında yada tekken gösterir.bunlar aklıma geliyor okuyorum bazılarını ALLAHA bin şükür diyorum ancak kızdınmı hele konu ailesi ise gözü birşeyi görmez dayak hariç bütün hakaretleri o anda duyabilirsin canavara dönüşür.bunlar aklıma geliyor soguyorum.bu aile konusunda da ailesi ile görüşmez isem beni kendi ailem ile görüştürmemeyle tehdit ediyor.veya sen onlara nasıl davranırsan ailesine 5 katını yaparım diye tehdit ediyor.

burada okudugum veya bir çok yerde duydugumun aksine eşim;o nereye giderse beni götürür ne yer ne içerse getirir,arkadşlrı ile eşlerinizide getirin deyip benide alarak buluşur.kendisine ne alırsa banada alır vs vs evde yemek olmasa bile olsun ne varsa yeriz der 10 gun tost yap mızmızlanmaz.sevgisini herkesin yanında yada tekken gösterir.bunlar aklıma geliyor okuyorum bazılarını ALLAHA bin şükür diyorum ancak kızdınmı hele konu ailesi ise gözü birşeyi görmez dayak hariç bütün hakaretleri o anda duyabilirsin canavara dönüşür.bunlar aklıma geliyor soguyorum.bu aile konusunda da ailesi ile görüşmez isem beni kendi ailem ile görüştürmemeyle tehdit ediyor.veya sen onlara nasıl davranırsan ailesine 5 katını yaparım diye tehdit ediyor.

Eşim nasıl ise aynen onu anlattın... bensiz asla asla aslaaa birşey yapmayan birisi kendini değil önce beni düşünür... ailesini susturmayı bilir... ama ben bişi dersem kıyamet kopardı... hala öyle bazen laf çarparım tamam kes demeye başlar ki bana hiç ters konuşmayan birisidir... daha da geç olmadan sadece önlemini al en azından bana zaman ver de şimdilik sen git sen konuş ama benden isteme de

Eşim nasıl ise aynen onu anlattın... bensiz asla asla aslaaa birşey yapmayan birisi kendini değil önce beni düşünür... ailesini susturmayı bilir... ama ben bişi dersem kıyamet kopardı... hala öyle bazen laf çarparım tamam kes demeye başlar ki bana hiç ters konuşmayan birisidir... daha da geç olmadan sadece önlemini al en azından bana zaman ver de şimdilik sen git sen konuş ama benden isteme de
inan 3,5 senede bunu belki 35 defa istedim sonuç mu 3 ay görüşme 9 ay dip dibe.cumartesi günleri işten erken çıkınca ailesine yemege gidiyoruz pazar gunu izinliyim benim aileme gittik annesi ne dedi biliyor musunuz neden izin günü benm ailemin yanına gidilip erken çıkışta onlara gidiyormuşuz orda daha uzun kalıyormuşuz bu nedir ya çocukmuyuz biz.ki ben 3,5 yıllık evlilikte ailemde 1 defa bile yatmadım 15 günde bir onlarda yatmaya gidiyoruz.

araya mesafe koy. istediği kadar konuşsun dursun. en azından sesini duymazsın, yüzünü görmezsin. gördüğünde de soğuk yap geç. ne uğraşıyorsun ya senin sağlığından, huzurundan kıymetli mi. bunların hakkından anca böyle gelinir. hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi.

inan 3,5 senede bunu belki 35 defa istedim sonuç mu 3 ay görüşme 9 ay dip dibe.cumartesi günleri işten erken çıkınca ailesine yemege gidiyoruz pazar gunu izinliyim benim aileme gittik annesi ne dedi biliyor musunuz neden izin günü benm ailemin yanına gidilip erken çıkışta onlara gidiyormuşuz orda daha uzun kalıyormuşuz bu nedir ya çocukmuyuz biz.ki ben 3,5 yıllık evlilikte ailemde 1 defa bile yatmadım 15 günde bir onlarda yatmaya gidiyoruz.

Ne derse desin bu seferki görüşmeye gitme... hastayım de çıkamam de ama gitme ve güzellikten anlamıyosa zorla anlatacaksın yapacak başka birsey yok göze alamam diyorsan mecbur çekilecek... çekilecek dert değil inan anlıyorum seni o yüzden göze al diyorum bazı şeyleri seni değil ailesini seçerse zaten baştan bitsin... sana hak vermiş olması birşey değiştirmiyo malesef... baktın olmuyo tartışıyorsunuz git ailenin yanına bi şekilde düzelecek öyle olmazsa böyle yada o ailesinee o kadar... Kendini yıpratma başkası için asla ama aslaaa kendini yıpratmaa en başka seninde mutlu olman gerektiğini unutma !

Ben şimdi işten çıkıyorum yarın özelden konuşalım bu konuyu müsait olursan ...

SONÇ MU ÇOCUK OLDU 6 AYLIGI ALLAH ÖMÜRÜNÜ UZUN ETSİN VE BİZ YİE HERGÜN AİLESİ YÜZÜNDEN KAVGA EDİYORUZ.

canım annesi olduğu için mecbur çekeceksin. soğuk dur hiç oralı olma

Back
X