arkadaşlar ;bana akıl verin lütfen kimse yok anlatabilcegim çok kötü hissediyorum kendimi.3,5 yıllık evliyim.Ailemde görmedigim kavgaları eşimin ailesinde özellikle annesinde gördüm.Evdeki hatta mahallede apartmandakı herkes ile kavga halinde.Sürekli ben merkezli.En son kavga sebebi evlendigimizden beri onun istediklerini çagırıp ev mevlüdü yapmamışız ki ben saat akşam 10:30da eve gelen çalışan haftada 1 gun izin yapan biriyim.O kadar ailesine maddi destekte oluyrouz siz naptınız ki verdiğin 3 kuruşla bişey yaptıgınımı sandın vs diye kavga çıktı.benim tandııgm birinin dugunune eşim ile katılacaktık değersiz insanların dügününe gidin eve çagırın benimkileri çagırmayın gelmeyin vs bir üsür bişeyler.evime 1 misafiirm geldi 3,5 sene yememiş içmemiş onu sundu orataya.Neyse bunun gibi bir dünya bişey.Bunların kavgasını eşim ile yapıyor bende yanlarında sadece dinliyorum ama tansiyonum düşüldü daha fazla dayanamadım bayıldım sinir krizleri geçirdim. 1 saatte kendime zor geldim.O sırada o naptı ben yerde yatıyorum üstümden atladı geçti kahve yapıp içti.3,5 ay görüşmedik eşim annesi harici bütün ailesi o süreçte görüştü geldiler gittiler vs.sonunda ortak bir davette görüştük bunlara ragmen gittim elini öptüm ve o gece bize geldiler 3 saat kadar oturuldu inanın sankı hiç biey olmamış gibieşimde o da gayet sakin herşey günlük gülüstanlık ama ben bunları hazmedemiyorum napıcam nolur yardım edin çıldırmak üzereyim