• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuzum

minnie84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
367
75
28
40
arkadaşlar ;bana akıl verin lütfen kimse yok anlatabilcegim çok kötü hissediyorum kendimi.3,5 yıllık evliyim.Ailemde görmedigim kavgaları eşimin ailesinde özellikle annesinde gördüm.Evdeki hatta mahallede apartmandakı herkes ile kavga halinde.Sürekli ben merkezli.En son kavga sebebi evlendigimizden beri onun istediklerini çagırıp ev mevlüdü yapmamışız ki ben saat akşam 10:30da eve gelen çalışan haftada 1 gun izin yapan biriyim.O kadar ailesine maddi destekte oluyrouz siz naptınız ki verdiğin 3 kuruşla bişey yaptıgınımı sandın vs diye kavga çıktı.benim tandııgm birinin dugunune eşim ile katılacaktık değersiz insanların dügününe gidin eve çagırın benimkileri çagırmayın gelmeyin vs bir üsür bişeyler.evime 1 misafiirm geldi 3,5 sene yememiş içmemiş onu sundu orataya.Neyse bunun gibi bir dünya bişey.Bunların kavgasını eşim ile yapıyor bende yanlarında sadece dinliyorum ama tansiyonum düşüldü daha fazla dayanamadım bayıldım sinir krizleri geçirdim. 1 saatte kendime zor geldim.O sırada o naptı ben yerde yatıyorum üstümden atladı geçti kahve yapıp içti.3,5 ay görüşmedik eşim annesi harici bütün ailesi o süreçte görüştü geldiler gittiler vs.sonunda ortak bir davette görüştük bunlara ragmen gittim elini öptüm ve o gece bize geldiler 3 saat kadar oturuldu inanın sankı hiç biey olmamış gibieşimde o da gayet sakin herşey günlük gülüstanlık ama ben bunları hazmedemiyorum napıcam nolur yardım edin çıldırmak üzereyim :(

arkadaşlar ;bana akıl verin lütfen kimse yok anlatabilcegim çok kötü hissediyorum kendimi.3,5 yıllık evliyim.Ailemde görmedigim kavgaları eşimin ailesinde özellikle annesinde gördüm.Evdeki hatta mahallede apartmandakı herkes ile kavga halinde.Sürekli ben merkezli.En son kavga sebebi evlendigimizden beri onun istediklerini çagırıp ev mevlüdü yapmamışız ki ben saat akşam 10:30da eve gelen çalışan haftada 1 gun izin yapan biriyim.O kadar ailesine maddi destekte oluyrouz siz naptınız ki verdiğin 3 kuruşla bişey yaptıgınımı sandın vs diye kavga çıktı.benim tandııgm birinin dugunune eşim ile katılacaktık değersiz insanların dügününe gidin eve çagırın benimkileri çagırmayın gelmeyin vs bir üsür bişeyler.evime 1 misafiirm geldi 3,5 sene yememiş içmemiş onu sundu orataya.Neyse bunun gibi bir dünya bişey.Bunların kavgasını eşim ile yapıyor bende yanlarında sadece dinliyorum ama tansiyonum düşüldü daha fazla dayanamadım bayıldım sinir krizleri geçirdim. 1 saatte kendime zor geldim.O sırada o naptı ben yerde yatıyorum üstümden atladı geçti kahve yapıp içti.3,5 ay görüşmedik eşim annesi harici bütün ailesi o süreçte görüştü geldiler gittiler vs.sonunda ortak bir davette görüştük bunlara ragmen gittim elini öptüm ve o gece bize geldiler 3 saat kadar oturuldu inanın sankı hiç biey olmamış gibieşimde o da gayet sakin herşey günlük gülüstanlık ama ben bunları hazmedemiyorum napıcam nolur yardım edin çıldırmak üzereyim :KK43:

Dayanılmaz... Eşin ile konuş ve bi süre görüşme eşin görüşsün tabii ama en azından sen kendini toparlayana kadar görüşme yoksa iş daha fazla çığırından çıkar... biz herşeye rağmen görüşmeye devam ettik ve sonuç 2. yılı doldurdum onları görmeden gerçekten kendini yıpratmaktan ve evliliğinizdeki huzuru bozmaktan başka birşey değil bu...

biz napabiliriz ki?
sonuçta kayın validen...
ya görüşmeye devam edicen ya da araya mesafe koyucan...

eşim annesinin dayanılmaz oldugunu kabul ediyor ben de çogu şeyine dayanamıyorum ama katlanmak zorundayız.5 parmagın biirnden sen kesip vazgeçebiliyormusun diyor.işin kötüsü ailemle bile defalarca tartıştı bu kadın.ben artık arada kalmaktan çok yoruldum.3,5 yıllık evlilikte 4 defa dogum gunum oldu sadece ilk dogum gunumu kutladılar.geri kalan 3 tanesinde hep kavgalıydık ve aramadı.bunca şeye ragmen nasıl hala utanmadan yuzüme bakabiliyorlar anlamıyorum.İnanın gördügüm an sinirlerim boşalıyor aglamamk için zor tutuyorum kendimi.eşimle konuştum hak veriyor iadere edeceksin diyor.eşim bensız hiç bir yere gitmez ne yerse ne içerse getirir ancak anne konusunda hep çatışıyoruz dayanamıyorum bazen :( konuşacaksın öyle bir lüksn yok diyor :( of offf

eşim annesinin dayanılmaz oldugunu kabul ediyor ben de çogu şeyine dayanamıyorum ama katlanmak zorundayız.5 parmagın biirnden sen kesip vazgeçebiliyormusun diyor.işin kötüsü ailemle bile defalarca tartıştı bu kadın.ben artık arada kalmaktan çok yoruldum.3,5 yıllık evlilikte 4 defa dogum gunum oldu sadece ilk dogum gunumu kutladılar.geri kalan 3 tanesinde hep kavgalıydık ve aramadı.bunca şeye ragmen nasıl hala utanmadan yuzüme bakabiliyorlar anlamıyorum.İnanın gördügüm an sinirlerim boşalıyor aglamamk için zor tutuyorum kendimi.eşimle konuştum hak veriyor iadere edeceksin diyor.eşim bensız hiç bir yere gitmez ne yerse ne içerse getirir ancak anne konusunda hep çatışıyoruz dayanamıyorum bazen :KK43: konuşacaksın öyle bir lüksn yok diyor :KK43: of offf

ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen demeden önce... artık idare edemediğini ve sinirlerinin yıprandığını belirt sensiz bi yere gitmez olurmu zora gelince öyle bir gidiyorlarkiii... benim lafımdan çıkmayan adam annesi szö konusu olunca kendi gitmeye başladı... hiç bir zaman annesidir at diyemezsin baktın anlamıyor birazcık zora koş sen söyle o ilk söylediğim sözü hala aynı ise yapacak gerçekten birşey yok canım... gerçekten ya bu derdi çekiceksin yada henüz çocuğun yokken birşeylerle karşı çıkmayı öğreneceksin!

eşin ne diyor bu durumlara?
senin yanında mı?
saolsun ben agzımı dahı açmıyorum gereken cevabı annesine veriyor 3 ay konuşmuyoruz sonra bi ortamda şster istemez insan karşılaşıyor hiç bişey olmamış gibi başa sarıyoruz sankı kavgalar yaşanmamış gibi.eşimde herşey normal kavga eden onlar değilmiş gibi silebiliyor.ancak benim aklıma geldikçe sinir krizleri geçiriyorum.3,5 senede belki 15 defa kavga gördüm 1 ay 3 ay görüşmüyorlar sonra herşey sıfıra dönüyor ama artık dayanamıyorum.aileme yansıtmamaya çalışıyorum.ama onlarda farkında bazı şeylerin

ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidicen demeden önce... artık idare edemediğini ve sinirlerinin yıprandığını belirt sensiz bi yere gitmez olurmu zora gelince öyle bir gidiyorlarkiii... benim lafımdan çıkmayan adam annesi szö konusu olunca kendi gitmeye başladı... hiç bir zaman annesidir at diyemezsin baktın anlamıyor birazcık zora koş sen söyle o ilk söylediğim sözü hala aynı ise yapacak gerçekten birşey yok canım... gerçekten ya bu derdi çekiceksin yada henüz çocuğun yokken birşeylerle karşı çıkmayı öğreneceksin!
yarın doktora gidecegim hamilelikten şüpheleniyorum test yaptıracagım aklım o kadar karışıkki anlatamam size resmen içimi dökecek derdime derman olacak birilerini arıyorum.

saolsun ben agzımı dahı açmıyorum gereken cevabı annesine veriyor 3 ay konuşmuyoruz sonra bi ortamda şster istemez insan karşılaşıyor hiç bişey olmamış gibi başa sarıyoruz sankı kavgalar yaşanmamış gibi.eşimde herşey normal kavga eden onlar değilmiş gibi silebiliyor.ancak benim aklıma geldikçe sinir krizleri geçiriyorum.3,5 senede belki 15 defa kavga gördüm 1 ay 3 ay görüşmüyorlar sonra herşey sıfıra dönüyor ama artık dayanamıyorum.aileme yansıtmamaya çalışıyorum.ama onlarda farkında bazı şeylerin

eşin cevabını veriyormuş annesine ama sonuçta annesi...
ömür boyu konuşmayacak değil, bellki tepkisini belli ediyor sonra da araya mesafe koyuyor
sırf kv yüzünden boşanma bence
kv ile konuş ama mesafeli ol bence

eşin cevabını veriyormuş annesine ama sonuçta annesi...
ömür boyu konuşmayacak değil, bellki tepkisini belli ediyor sonra da araya mesafe koyuyor
sırf kv yüzünden boşanma bence
kv ile konuş ama mesafeli ol bence
tek sorun benimle yaşasa derim ki hatalarım var kesinlikle ben agzımı açmıyorum ne derse tmm dıyorum susuyorum huzurum olsun diyorum.ancak evde ki herkesle kavga halinde eşi bile maddi imkanı el verse boşanmayı düşünüyor.fakat ne değişti derseniz 3,5 yılda koca bir hiç her geçen gün daha da batıyoruz.Biliyorum günah işliyorum ancak hergün bin beddua ediyorum bana bunu yaşatana

yarın doktora gidecegim hamilelikten şüpheleniyorum test yaptıracagım aklım o kadar karışıkki anlatamam size resmen içimi dökecek derdime derman olacak birilerini arıyorum.

bu kadar problemin içine çocukk... Allah kalbine göre versin ne diyeyim... ama eğer ki yoksa bütün bunları çözüme kavuşturmadan sakın yapma

bu kadar problemin içine çocukk... Allah kalbine göre versin ne diyeyim... ama eğer ki yoksa bütün bunları çözüme kavuşturmadan sakın yapma
bende aynısını düşünüyorum 3,5 senede de olmamasının tek sebebi buydu bu kavganın içine nasıl dünyaya getirip hakkına girerim oldu.evlilik ne zor bişeymiş daha dogrusu anası ile ugraşmak bıktım ALLAHIM bıktım

bende aynısını düşünüyorum 3,5 senede de olmamasının tek sebebi buydu bu kavganın içine nasıl dünyaya getirip hakkına girerim oldu.evlilik ne zor bişeymiş daha dogrusu anası ile ugraşmak bıktım ALLAHIM bıktım

Allah yardımcın olsun bende 3.5 yıllık evliyim ama ilerde bi çocuğum olduğunda onlarla tekrardan görüşmeye başlarmıyım bilmiyorum... Görüşürsem tek şeyden eminiimm aynı olacak! o yüzden yapma mutsuzluk içine huzursuzluk içine birde ne yapıcam stresini sokma

Allah yardımcın olsun bende 3.5 yıllık evliyim ama ilerde bi çocuğum olduğunda onlarla tekrardan görüşmeye başlarmıyım bilmiyorum... Görüşürsem tek şeyden eminiimm aynı olacak! o yüzden yapma mutsuzluk içine huzursuzluk içine birde ne yapıcam stresini sokma
sende görüşmüyormusun ailesi ile

Hayır 2 yıl oldu görüşmüyorum :)
ben de buna ikna edebilsem keşke gitsin görüşsün kendisi buna asla karşı çıkamam ancak ben 3,5 yılda 3 defa aileme 3 defa tek gitmedim.hem anneme hem annesine evimiz 15 dk uzakta haftada 2 gun onlardayız.

ben de buna ikna edebilsem keşke gitsin görüşsün kendisi buna asla karşı çıkamam ancak ben 3,5 yılda 3 defa aileme 3 defa tek gitmedim.hem anneme hem annesine evimiz 15 dk uzakta haftada 2 gun onlardayız.

İkna etmek değil herşeyi göze aldım ben... görüşmeye devam ettikçe daha kötü oluyordu herşey seçimini yap dedim en son çare... çünkü artık kendi sağlımı bozdum bu denli tartışma yaşamamak için bazı şeyleri göze al ve sadece eşinin mutluluğunu düşünme sende bi bireysin ve seninde mutlu olmaya ihtiyacın var... evinde huzur olmasını istiyorsan sadece onu düşünme...

Hatta eşimin ailesine de söyledim oğlunuzun kaybedecek birşeyi yok alın götürün benimde kaybedecek birşeyim yok dedim ve çıktım aradan kendimi ezdirseydim bana neler yaparlardı!!!

Back
X