- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.560
- 113
- Konu Sahibi umtsz vaka
Yorumculuğa da başladık,
Ne fevriyim ne kötü niyetliyim. Tüm yazdıklarımın arkasındayım. Flörtleşmeyi aldatma olarak düşünme diyen sizdiniz. Durduk yere ağlayan bir kadın olsun istemedim ama zaten durduk yere değil, kocası tarafından aldatılmış. Ayrıca bilmeden kul hakkına girmiyorum, adamın kendi mesajlarından yola çıkıyorum. Size bir sürü de soruyla haklı olduğumu kanıtladığımı düşünüyorum. O soru ve adamın verdiği cevabın bir açıklaması vardır: Aldattı. Maalesef aldatan erkeklere karşı, kadının bir yanlışını görse dünyayı yıkan erkeklere karşı sizin kadar toz pembe bakamadım bu olayda. Son cümleye cevap verebildiğiniz için onu çekip almanız da beni güldürdü. Size hayatınızda mutluluklar.Sesli güldüm son cümlene :)) belli ki kötü niyetli değilsin biraz fevrisin sadece, olur öyle şeyler sorun değil. Ben 2 kez evlilik yaptım, ilk evliliğimi bitirirken “34 yaşındasın, çocuğun yok, kocan zengin, yakışıklı, zorun ne?” Diyenlere “mutsuzum” yanıtı verip boşandım. 39 yaşında hayatımın aşkını buldum :) tekrar evlendim. Burada bu polemiklerde en çok ne üzücü biliyor musun, bir yorumdan ya da cümleden hareketle saldırıya geçmeye hazırsınız. Neden böyle bilmiyorum, sanırım foruma has bir durum. Neyse dilerim herkes mutlu olsun, benim derdim ağlayan gözü yaşlı kadın olmasın durduk yere, söylediğiniz sözlere dikkat edin. Bilmeden kocanın kul hakkına girmeyin derim. Yine de defter sizin nasıl isterseniz öyle doldurun. İyi geceler![]()