mutsuzum bana yardim edin

aşk acısından ölünmüyor konu sahibesi ölünseydi ölmüştüm.
aldattığını düşünerek unutma sürecini daha da kısaltmak mümkün olur belki. kötü bitmiş çünkü nefret etmesi daha kolaydır diye düşünüyorum.
zamana bırakın biraz, alışacaksınız
aslımız toprak ne de olsa nelere alışmıyoruz ki
allah kuvvet ve sabır versin

Aldatildim hem de 5 yol suren bir ilişkin vardi evlilik hayalleri kurarken aldatildim unutamiyorum yardim edin
Evlenipte aldatilmak dha kotu emin ol.gecmis olsun bu da gecer.inan evli olup bde cocugun olupta aldatilsan cok koyardi fakat sen kaybtmis deglsin aksine insanlri tanirsn bundan snra.belkide dha gusel bi iliskin olur.hersyn bi sebebi vardr.

Sakin kendini eve kapatma.Huzunlu sarkilar dinleme.Demet akalin ac ve yuru o kadin bana hep güc vermistir sarki sozlerinden dolayi arkadaslarinla bol bol vakit gecir.Kim ne yasattiysa onu yaşasin .Amin.

merak etme zamanla geçiyor sadece şu aralar çok canın yanıyor haklısın onu düşünmemeye çalış yürüyüş falan yap hatta kendine daha çok bak zaman ayır kitap falan oku işte düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…