L LadySady Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2017 18 1 36 3 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LadySady #1 Benim gibi 6 aydır mutsuz olan varmı hayattan hiçbir tat almayan yakinda piskolojimi tamamen bozucam...
Benim gibi 6 aydır mutsuz olan varmı hayattan hiçbir tat almayan yakinda piskolojimi tamamen bozucam...
mormelodi O benim dünyam... Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 2.089 1.177 158 3 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi LadySady #2 LadySady .!.: Benim gibi 6 aydır mutsuz olan varmı hayattan hiçbir tat almayan yakinda piskolojimi tamamen bozucam... Genişletmek için tıkla... Mutsuzluğunun sebebini çözemiyorsan en iyisi yardım almak, illa ilaç kullanmana gerek Yok psikologlar ilaç yazmıyor. Ayıp da değil. Mühim olan senin iyi olman.
LadySady .!.: Benim gibi 6 aydır mutsuz olan varmı hayattan hiçbir tat almayan yakinda piskolojimi tamamen bozucam... Genişletmek için tıkla... Mutsuzluğunun sebebini çözemiyorsan en iyisi yardım almak, illa ilaç kullanmana gerek Yok psikologlar ilaç yazmıyor. Ayıp da değil. Mühim olan senin iyi olman.