Merhaba arkadaşlar geçmişe takılı kalmayıp önümüze nasıl bakabiliriz? Bunun için piskiyatriste gitmek nasıl bir fikir sizce? Daha önce giden oldu mu? Piskolog dinleyip fikir verir diye biliyorum ama piskiyatrist tıbbi müdahalede de bulunabiliyor sanırım. İkisinin de ücretleri pahalı ben randevu aldım bi piskiyatriste 150 tl yarım saati.. Umarım param boşa gitmez.. Kafam sürekli geçmişe takılı hüzünleniyorum mutlu olamıyorum geçmişi unut düşünmemeye çalış demeyin çünkü yapamıyorum. Evliliğimden işimden yaşantımdan herşeyden pişmanlık duyuyorum zaman zaman.
Aranızda piskiyatriste veya piskoloğa gitmiş tavsiyeler almış bunu paylaşacak kişiler var mı birbirimize yardımcı olalım. Ben yarın gideceğim deneyimimi size de aktarırım ancak sizin deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var şuan. Yardımlarınız için çokk teşekkürler şimdiden, ki zaten her yorum yapana cevap veriyorum :)
Not: Eski konularımı okuyup onun üzerinden yorum yapmayın lütfen, o konularda yeterince konuştuk..
Aranızda piskiyatriste veya piskoloğa gitmiş tavsiyeler almış bunu paylaşacak kişiler var mı birbirimize yardımcı olalım. Ben yarın gideceğim deneyimimi size de aktarırım ancak sizin deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var şuan. Yardımlarınız için çokk teşekkürler şimdiden, ki zaten her yorum yapana cevap veriyorum :)
Not: Eski konularımı okuyup onun üzerinden yorum yapmayın lütfen, o konularda yeterince konuştuk..