Mutsuz hayat ve sevmediğin işi yapmak...

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Selam arkadaslar,

Hayata dair hiç hevesim kalmadı. Otuzların başındayım ve çalışmak zorundayım. Eskiden hedeflerim vardı şimdi de var ama motivasyonum kalmadı. Mağazada çalışıyorum tüm gün ayaktayım. Kpss çalışmaya başladım ama bu şekilde zor oluyor kendimi yorgun hissediyorum. Ben de artık hayatta başarılı olmak istiyorum. Mücadele etmeyi sabretmeyi öğrendim ama geleceğim belirsiz şuan.

Okumayı, kendimi geliştirmeyi seviyorum özellikle sanata karşı ilgim var. Geçmişte hep bir şeyler yapmak istedim ama karşıma engeller cikti, aile desteği de goremedigim için olmadı. Şimdi daha güçlüyüm, daha sabirliyim...

Oncelikli hedefim başka bir şehre yerleşip yalnız yaşamak bunun için tek kurtuluşum kpss.

Daha rahat ve sevdiğim bir iş istiyorum. Bu yaşta başlasam ilerleyebilir miyim bilemiyorum. Artık mantıklı olmak zorundayım yıllar geçiyor...

Sosyal çevrem ve sevgilim yok. Çevremde kafa dengi bir arkadaş çevrem olsa iyi olurdu...

Bunun için kpss şart değil küçük şehir,en az asgari ücretli bir iş ve ev arkadaşıyla da hayallerinizi yaşayabilirsiniz. Ev arkadaşı kısmı olmadan denendi onaylandı 😊

Bölümünü bilmiyorum fakat kpss atanmak zor ama imkansız değil. Hayatını sadece kpss üzerine kurma elinden geleni yap fakat atanamama ihtimaline karşı yedek bir planın olsun en azından daha mutlu olmanı sağlayacak bir yol haritan olmalı

Selam arkadaslar,

Hayata dair hiç hevesim kalmadı. Otuzların başındayım ve çalışmak zorundayım. Eskiden hedeflerim vardı şimdi de var ama motivasyonum kalmadı. Mağazada çalışıyorum tüm gün ayaktayım. Kpss çalışmaya başladım ama bu şekilde zor oluyor kendimi yorgun hissediyorum. Ben de artık hayatta başarılı olmak istiyorum. Mücadele etmeyi sabretmeyi öğrendim ama geleceğim belirsiz şuan.

Okumayı, kendimi geliştirmeyi seviyorum özellikle sanata karşı ilgim var. Geçmişte hep bir şeyler yapmak istedim ama karşıma engeller cikti, aile desteği de goremedigim için olmadı. Şimdi daha güçlüyüm, daha sabirliyim...

Oncelikli hedefim başka bir şehre yerleşip yalnız yaşamak bunun için tek kurtuluşum kpss.

Daha rahat ve sevdiğim bir iş istiyorum. Bu yaşta başlasam ilerleyebilir miyim bilemiyorum. Artık mantıklı olmak zorundayım yıllar geçiyor...

Sosyal çevrem ve sevgilim yok. Çevremde kafa dengi bir arkadaş çevrem olsa iyi olurdu...

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum bu süreçlerden geçmiş birisi olarak. Umutsuz olmayın diyorum. Ben kaç yıl işsizdim allah bi anda açmıştı önümü özelde derken bi anda atandım vs... Şimdi kendimden bahsedip över gibi olmak istemiyorum ama gerçekten güzel şeyleri elde etmek hiiiç kolay değil.

Hep çabalamak, hep bi çıkış yolu aramak, bir şekilde bir şeylere tutunmak gerekiyor. Ben neler neler düşündüm ve çabaladım. Bi şekilde karşılığını aldığıma inanıyorum.

Size tavsiyem, kpss kolay olsaydı herkes atanırdı herkes yapardı. Herkes yapsa zaten bi anlamı olmazdı. Pes etmeyin ve bi çıkış yolu arayın. Çalışın, olmuyorsa dil çalışın, başka bölümler için açıktan okuyun. Ben hepsini denedim. Açıköğretime girdim, üniversite sınavına girdim, yabancı dil sınavına, kpss, ales. 31 yaşında oldu sonunda. Ne depresyonlar, ne ağlama krizleri yaşadım sayamam... Arkadaşsızlık, işsizlik. Cehennemdi sanki.

Hep kendinizi destekleyin, pes etmeyin. Sizin gibi olanlar ve başaranlar var. Siz de başarabilirsiniz. Hiçbir şey için geç değildir. 👍

Başka bir şehir için KPSS şart değil. Ev tutmak eşya almak için (ben ilk etapta spotçudan çözdüm daha uyguna geldi) birikmiş ya da kredi vs.’ ye bakıyor. Bende büyük bir şehirden nispeten daha küçük bir şehre geçtim. Moto kuryelik firmasının buradaki şubelerinde denemeye karar verdim. O süreçte mezun olduğum bölümden iş aramaya devam ettim. Sonra kendi sektörümde iş buldum. İnşallah her şey gönlünüzce olur.

Selam arkadaslar,

Tam 32 yaşında sevdiğim işi yapmaya başladı m. Çok ağladım. 20 kilo aldım. Deli stresli bir süreçti. Ama çok şükür oldu.
Size de tavsiyem evet bu yaşta isteseniz yaparsınız. Ki benim birde çocuğum var di. Bosanmistim. Lütfen vazgecmeyin

Bölümün ne ?
Yaparsın ama azimli olman lazım
Kararlı bir şekilde çalışmalısın
Kpss atanmak kolay değil
O yüzden olmazsa diye bir b planı mutlaka yap
Mağazada çalışma koşullarını biliyorum az çok
Ömür boyu yapılacak bir iş değil kesinlikle
Allah yardımcın olsun

Gereksiz şeyler için kendimi uzuyorum. Kısa süre flört ettiğim kişi tarafindan terkedildim halen atlatamadim...

Back
X