Merhabalar ben de Ağustos ayında mmeme büyütme ameliyatı oldum izmirde,Ebru durmuşa.eşim illa kadın doktor diye tutturdu.maalesef istediğim gibi olmadı istediğimden küçük oldu.en önemlisi de doktorun ameliyattan sonraki tavırlarıydı.ilgisizdi,kontrollerde hemen iki dakikada bakıp savuşturdu çok yoğunmuş.burada forumda yazılanları okuyunca iyice üzüldüm keşke daha önce buraya tanışabilseydim.inanın ameliyatın memnuniyetsizliğini doktorun hemşiresinin ameliyat sonrası umursamaz tavırları beni çok yıpratdı çünkü ameliyat öncesi çok farklılardı.inanın ameliyattan sonra şöyle böyle diye hiç rahatsız da etmedim sadece bir kere aradım bandajım açılmıştı onun için aramıştım.inanın 6. Ay kontrolüne gitmeyi hiç istemiyorum acaba gitmesem bişey olur mu şu anda bi şikayetim yok yani sağlık açısından. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba herkes memnun gibi olmayan da yeniden oluyor.maalesef maddi durumum da elverişli değil çooook mutsuzum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muts
- Konu Sahibi azzeyd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Merhabalar ben de Ağustos ayında mmeme büyütme ameliyatı oldum izmirde,Ebru durmuşa.eşim illa kadın doktor diye tutturdu.maalesef istediğim gibi olmadı istediğimden küçük oldu.en önemlisi de doktorun ameliyattan sonraki tavırlarıydı.ilgisizdi,kontrollerde hemen iki dakikada bakıp savuşturdu çok yoğunmuş.burada forumda yazılanları okuyunca iyice üzüldüm keşke daha önce buraya tanışabilseydim.inanın ameliyatın memnuniyetsizliğini doktorun hemşiresinin ameliyat sonrası umursamaz tavırları beni çok yıpratdı çünkü ameliyat öncesi çok farklılardı.inanın ameliyattan sonra şöyle böyle diye hiç rahatsız da etmedim sadece bir kere aradım bandajım açılmıştı onun için aramıştım.inanın 6. Ay kontrolüne gitmeyi hiç istemiyorum acaba gitmesem bişey olur mu şu anda bi şikayetim yok yani sağlık açısından. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba herkes memnun gibi olmayan da yeniden oluyor.maalesef maddi durumum da elverişli değil çooook mutsuzum
canım burada ebru hanımla ılgılı acılmıs konular faan vardı. keske onceden keşfetseymıssın bu forumu.
bence kontrolune gıt. ve memnunıyetsızlıgın varsada belirt. ben hemcınsım olmasına ragmen bayanları saglık konularında begenmıyorum. tek tuk ıclerınde cok asarılılar cıkıyo ama onada denkgelmek onemlli.
bu cumlem ebru hanım ıcın degıl yanlıs anlasılmasın genel olarak bayanlara bı antıpatım var saglık konularında yasadıklarımdan dolayı o yuzden hıc bayan doktor secmem. bır kere bı cıldıyecıye denkgeldım kardesım sıra almıs dıye sadece o bayanı tek gecerım. meslegınde on numara ve ılgılı, alakalı , sempatık. genelde ozel doktorlar bu saydıgım ozellıklere sahıptır ama o bayan devlette calısmasına ragmen bu ozellıklere sahıp.
Canim bende ebru durmustan randevu aldim simdi senin yazdiklarini okuyunca korktum, iyi yorumlarida okumuştum.. Lütfen irtibata geçelim telaslandim simdi
Canim bende ebru durmustan randevu aldim simdi senin yazdiklarini okuyunca korktum, iyi yorumlarida okumuştum.. Lütfen irtibata geçelim telaslandim simdi
Şahsım için söylüyorum asla tavsiye etmiyorum ben kapalıyıım sadece kadın diye ona gittim izmirde başka yok .anestezi falan herkes bayandı, ayarladı.yoksa fiyat olarak da Dr. Kalitesi olarak da başkalarını araştırırdım başkasından fiyat bile almadım herşeye tamam deldik biz.ameliyat öncesi on defa arıyorlar hatta sabahı iki kere aradı hemşiresi çıktınız mı geliyo musunuz diye.inanır mısın ikinci kontrolde alsancakta sokakta kapının önünde ameliyattan dönmelerini bekledim aramıyor msj falan atmak da yok.kimse açmıyor diye aradım da öyle öğrendim gecikeceklerni .hiç yönlendirmedi .memnun değilim Cup c olacak dedi ameliyattan önce inanır mısın ikinci gidişimde kaç beden sütten alacağımı sordum vallahi kıvırdı billahi kıvırdı dedi ki sütyenine göre değişiyor,kendi Cupımısorunca b ile c arası dedi .arası diye bişey var mı ya nolur söyleyin .ben bu forumu keşfetmekte çok geç kalmışım olan 5500tl ye oldu.gene söylüyorum kendi şahsi fikrim ben yandım sen yanma.bence erkekler bu konuda daha iyi ama en mecbur kaldım keşke oğlum biraz büyüyünce istanbula falan gitseydim seçenek çok fazla orda bence
Son düzenleme:
Anladim canim.. Peki seni üzen sadece ilgisizliği ve istediğinden küçük olmasimiydi,izlerin kotu goruntusu kapsul egrilik slikonu hissetme gibi seylerde yasadinmi, bana güzellik salonumdaki uzmanim önerdi müşterilerim memnun dedi,ebru hanimla konuştuğunda sifada yapıyorum anestezi uzmani iyi 5250 dedi ind le 5000 olucakti
Şahsım için söylüyorum asla tavsiye etmiyorum ben kapalıyıım sadece kadın diye ona gittim izmirde başka yok .anestezi falan herkes bayandı, ayarladı.yoksa fiyat olarak da Dr. Kalitesi olarak da başkalarını araştırırdım başkasından fiyat bile almadım herşeye tamam deldik biz.ameliyat öncesi on defa arıyorlar hatta sabahı iki kere aradı hemşiresi çıktınız mı geliyo musunuz diye.inanır mısın ikinci kontrolde alsancakta sokakta kapının önünde ameliyattan dönmelerini bekledim aramıyor msj falan atmak da yok.kimse açmıyor diye aradım da öyle öğrendim gecikeceklerni .hiç yönlendirmedi .memnun değilim Cup c olacak dedi ameliyattan önce inanır mısın ikinci gidişimde kaç beden sütten alacağımı sordum vallahi kıvırdı billahi kıvırdı dedi ki sütyenine göre değişiyor,kendi Cupımısorunca b ile c arası dedi .arası diye bişey var mı ya nolur söyleyin .ben bu forumu keşfetmekte çok geç kalmışım olan 5500tl ye oldu.gene söylüyorum kendi şahsi fikrim ben yandım sen yanma.bence erkekler bu konuda daha iyi ama en mecbur kaldım keşke oğlum biraz büyüyünce istanbula falan gitseydim seçenek çok fazla orda bence
Anladim canim.. Peki seni üzen sadece ilgisizliği ve istediğinden küçük olmasimiydi,izlerin kotu goruntusu kapsul egrilik slikonu hissetme gibi seylerde yasadinmi, bana güzellik salonumdaki uzmanim önerdi müşterilerim memnun dedi,ebru hanimla konuştuğunda sifada yapıyorum anestezi uzmani iyi 5250 dedi ind le 5000 olucakti
İzmirde koltuk altından yapan baska bir doktor varmi acaba, bu ay oldum oldum yoksa dugunum yaklasiyor
İzmirde koltuk altından yapan baska bir doktor varmi acaba, bu ay oldum oldum yoksa dugunum yaklasiyor
Kızlar ben kapalıyım o yüzden koltuk altından olmakta sakınca görmedim nasıl olsa gözükmicek diye ama açık olanlar için şahsen tavsiye etmiyorum kolunu kaldırınca yine de belli olur bence.benimkiler daha duruyor.meme başından olmak istemedim duyu kaybı olmasını istemedim.şimdiki aklım olsa meme altını isterdim diyorum.sevgili Ebru sağlıkta pazarlık olmaz demişti beş kuruş indirmedi.şifada istedim son anda dedi ki ayarlayamadık su hastanesinde olacak.neyse sesimizi çıkarmadık.odaya gittiğimizde çarşaflar kirliydi Dr.uyardı öyle değiştirdiler .
Kızlar ben kapalıyım o yüzden koltuk altından olmakta sakınca görmedim nasıl olsa gözükmicek diye ama açık olanlar için şahsen tavsiye etmiyorum kolunu kaldırınca yine de belli olur bence.benimkiler daha duruyor.meme başından olmak istemedim duyu kaybı olmasını istemedim.şimdiki aklım olsa meme altını isterdim diyorum.sevgili Ebru sağlıkta pazarlık olmaz demişti beş kuruş indirmedi.şifada istedim son anda dedi ki ayarlayamadık su hastanesinde olacak.neyse sesimizi çıkarmadık.odaya gittiğimizde çarşaflar kirliydi Dr.uyardı öyle değiştirdiler .
Canim oncelikle gecmis olsun.koltukaltindan ameliyat olan biri olarak bu yazdigina katilmiyorum.benim iz iyilesmem cok kotu.buna ragmen suan rengi baya acildi ve rengi tam acilinca koltukalti katlanti cizgisi gibi duracak.koltukalti vucudun en iyi iz iyilestiren bolgesi.ozellikle vucudunda kabarma tehlikesi olanlar kesinlikle koltukaltini secmeli.birde sole birsey var sahsen ben aynada memislere her baktigimda iki iz gormek istemezdim.keske sonucun senin icine sinseydi izleri bile takmazdin.senin yerinde olsam eger ki cok mutsuzsam ikinci ameliyati olurdum.onemli olan senin mutlulugun.
Canim oncelikle gecmis olsun.koltukaltindan ameliyat olan biri olarak bu yazdigina katilmiyorum.benim iz iyilesmem cok kotu.buna ragmen suan rengi baya acildi ve rengi tam acilinca koltukalti katlanti cizgisi gibi duracak.koltukalti vucudun en iyi iz iyilestiren bolgesi.ozellikle vucudunda kabarma tehlikesi olanlar kesinlikle koltukaltini secmeli.birde sole birsey var sahsen ben aynada memislere her baktigimda iki iz gormek istemezdim.keske sonucun senin icine sinseydi izleri bile takmazdin.senin yerinde olsam eger ki cok mutsuzsam ikinci ameliyati olurdum.onemli olan senin mutlulugun.
Sevgili ikiaradabiderede beni arkadaş olarak eklermisin, izlerini görmem mümkün olursa içim rahatlıyacak, bende koltuk altı istiyorum ve kararsızım aslında cok rahattım tamam derken kafam karıştı doktor kesi yeri derken strese girdim.
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun dileklerimii iletmek istiyorum Kesi izinin silikleşmesi kişinin vücudunun izi iyileştirme tepkisine bağlıdır.Yani benim vücudum kesi izini iyi yok edebilir,metabolizmam hızlı çalışıyordur,izi yok edebiliyordur fakat senin vücudun kesi izine iyi tepki vermiyordur iz bırakabiliyordur.İnan meme altı kesisi ile ameliya olsaydın yine bu kadar,belkide daha fazla bir iz bırakacaktı ve yine memnun olmayacaktın.. Kişi birşeyleri yaşamadan,görmeden anlayamıyor,belki ve keşkelerle kafayı meşgul edebiliyor..Mutsuz oluyor..Kızlar ben kapalıyım o yüzden koltuk altından olmakta sakınca görmedim nasıl olsa gözükmicek diye ama açık olanlar için şahsen tavsiye etmiyorum kolunu kaldırınca yine de belli olur bence.benimkiler daha duruyor.meme başından olmak istemedim duyu kaybı olmasını istemedim.şimdiki aklım olsa meme altını isterdim diyorum.sevgili Ebru sağlıkta pazarlık olmaz demişti beş kuruş indirmedi.şifada istedim son anda dedi ki ayarlayamadık su hastanesinde olacak.neyse sesimizi çıkarmadık.odaya gittiğimizde çarşaflar kirliydi Dr.uyardı öyle değiştirdiler .
Bene meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktorum asla his kaybı,hissizlik yaşamayacağıma dair garanti verdi.Allahıma şükür bir sorun yaşamadım.meme uçlarım eskisinden daha hisli bile diyebilirim.. Bazı kesiler uzmanlık gerektiriyor.Doktor bazı işlerde uzman olmayınca zaten hastasını kendi uzman olduğu branşa doğru çekmeye,teşvik etmeye çabalıyor zaten.. Bu yüzden görüşme yaptıgınız doktor sizin için neyi uygun görürse,ne önerirse ya onu kabul edip ameliyat olacaksınız yada aklınızdaki herşeyi size uygun gören,garanti veren doktoru bulana kadar doktor aramalarına devam edeceksiniz..Doktorun size uygun görmedigi birşeyi ben böyle istiyorum,böyle olsun derseniz bir sorun yaşayabilir bir sorun yaşadıgınız zamanda doktorunuz ben önermemiştim,siz istemiştiniz tepkisi ile karşılaşabilirsiniz..
Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah,ne diyeyim..
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canım şu kesi yerine takılmayıın. koltukaltı memeye en uzak bölge ve bırcok dokun zedeleniyo ve seklını tam olarak oturtamayabılıyo cerrah uzman degılse bu yontemde. ayrıca guneslenırken bellı olabılıyo. bunları bana cerrahım soyledı ve bende ılk başta koltukaltı dıye gıttım ve kararımı meme altından yana kullandım. bellı bı zaman sonra sılıklesıyo kı senın vucudun ıyı kapatamadı dıyelım ızı memealtında sutyenın ve bıkınının altında kaldıgı ıcın ıyı kamufle edersın ama koltukaltında oyle bı sansın yok.
o yuzden cerrahlardan randevu al , fıkırlerını al ve mutlaka ıcıne sınen bırı cıkar ve ona amelıyat olursun.
ben mesela sadece yuvarlak ve buyuk olsun dedım. gerısını cerraha bıraktım..
canım şu kesi yerine takılmayıın. koltukaltı memeye en uzak bölge ve bırcok dokun zedeleniyo ve seklını tam olarak oturtamayabılıyo cerrah uzman degılse bu yontemde. ayrıca guneslenırken bellı olabılıyo. bunları bana cerrahım soyledı ve bende ılk başta koltukaltı dıye gıttım ve kararımı meme altından yana kullandım. bellı bı zaman sonra sılıklesıyo kı senın vucudun ıyı kapatamadı dıyelım ızı memealtında sutyenın ve bıkınının altında kaldıgı ıcın ıyı kamufle edersın ama koltukaltında oyle bı sansın yok.
o yuzden cerrahlardan randevu al , fıkırlerını al ve mutlaka ıcıne sınen bırı cıkar ve ona amelıyat olursun.
ben mesela sadece yuvarlak ve buyuk olsun dedım. gerısını cerraha bıraktım..
Tesekkur ederim gizeml, suan saglikli dusundugumu sanmiyorum iki gündür sabahin 5 inde uyanip foruma giriyorum bu sabahta ağlamaya basladim, aslında kendime guvenim her zaman tamdir isim iyi diş görünüş tamam sanirim düğün stresi eklenince sinirler bosaldi..( yarin atlayip izmire gidicem annenin yanina o kesinlikle karsi ama onu görmek beni rahatlatiyor. Bu sabahtan slikonu cikarttiranlarin yorumunu okudum etkilendim, dolgu maddeleri varmis oda yabancı hatta daha tehlikeli geliyor, aslında simdi gelinligimi seçiyor olmam lazimdi bazen hic uğraşma diyorum dümdüz değil seninki küçük sadece seni boyle seviyor sonra diyorum gerçeği hic gormediki.. ne korkak insansin git ol..(
Bu ise karar vermek zormuş
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Tesekkur ederim gizeml, suan saglikli dusundugumu sanmiyorum iki gündür sabahin 5 inde uyanip foruma giriyorum bu sabahta ağlamaya basladim, aslında kendime guvenim her zaman tamdir isim iyi diş görünüş tamam sanirim düğün stresi eklenince sinirler bosaldi..( yarin atlayip izmire gidicem annenin yanina o kesinlikle karsi ama onu görmek beni rahatlatiyor. Bu sabahtan slikonu cikarttiranlarin yorumunu okudum etkilendim, dolgu maddeleri varmis oda yabancı hatta daha tehlikeli geliyor, aslında simdi gelinligimi seçiyor olmam lazimdi bazen hic uğraşma diyorum dümdüz değil seninki küçük sadece seni boyle seviyor sonra diyorum gerçeği hic gormediki.. ne korkak insansin git ol..(
Canım bnm hiç ağlama ve uzulme.ölüm dısında herseyin bir çözümü var. Bak benım resimlere öncesine ve suan diyorum ki iyiki sıfır meme dokusuna sahıpmişim ve olmusum bu ameliyatı. O kadar memnunum ki belki kendi memem olsa sarkacaktı bıcımsız olabilirdi dıye dusunuyorum. Senın dedıgın zararlı madde olan pıp markaydı ve olanlar cıkarttırdı. Ben once kendi mutlulugum için yaptırdım sonrada o sekılde yanı eskı halıyle evllenecegım adamın karsısında utanmamak için yaptırdım.gerekliyse bi deli cesaretıyle yaptır. Yede de telaşlıydı oncesınde ama suan amelıyatını oldu mutlu.
Sende canını sakın boyle bısey ıcın sıkma.kör değilsin, topal değilsin ve allaha şükret ki çözümü olan bir sey senın sorunun.
Üzme kendini artık ve aglama sakın
Son düzenleme:
Merhaba,
Ben operasyonu geçireli 2 ay oldu. Sonuç benim beklediğimden büyük ve rippling ismi verilen bir problem yaşıyorum. 2. kez ameliyat olma ihtimalim var. Olmadan önce dümdüz değildim. Azda olsa kendi dokum vardı. Eşim küçük göğüs seviyor. Ama ben normal göğüslere sahip olmak istiyordum. Yaşadığım tüm olumsuzlukları yazdım sana ama seni korkutmak için değil, Tüm bu yaşadıklarıma rağmen bu memeler bir harika dostum!!!! hahahahahaha!!!! 2. kez olacak olsam bile çok çok güzel. evet acısı eziyeti vs var. ama muhteşem birşey sırf dantel çamaşır giymek yada çamaşırsız gezmek... Yaptır gitsin diyorum. Ama çok iyi karar ver, iyi araştır...
Ben operasyonu geçireli 2 ay oldu. Sonuç benim beklediğimden büyük ve rippling ismi verilen bir problem yaşıyorum. 2. kez ameliyat olma ihtimalim var. Olmadan önce dümdüz değildim. Azda olsa kendi dokum vardı. Eşim küçük göğüs seviyor. Ama ben normal göğüslere sahip olmak istiyordum. Yaşadığım tüm olumsuzlukları yazdım sana ama seni korkutmak için değil, Tüm bu yaşadıklarıma rağmen bu memeler bir harika dostum!!!! hahahahahaha!!!! 2. kez olacak olsam bile çok çok güzel. evet acısı eziyeti vs var. ama muhteşem birşey sırf dantel çamaşır giymek yada çamaşırsız gezmek... Yaptır gitsin diyorum. Ama çok iyi karar ver, iyi araştır...
- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Merhaba,
merhaba cnm gecmis olsun 2c ameliyat olma gibi bir durum mevcutmus rippling proglemi ney nasil belirtileri var bundan biraz bahsedermisin nasil farkeddin ilk olark biraz bilgi verirmisin.. ameliyat olmadan bi cozumu yokmu tekrar gecmis olsun
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Merhaba,
Canım kıme ameliyat oldun bıde rippling ilk defa duydum.
Açıklayabılırmısın nasıl bı sorun
Sorun silikonun sadece elle değil, gözle de görülüyor olması hemde tam dekoltede! hey allahım... Çamaşırlı hiç sorun yok. Ama çıplak belli oluyor. Özellikle de öne doğru eğilince...
http://www.qvinna.info/pages/?ID=166&fcId=348
bu adresten görebilirsiniz. benim yaşadığım sorunun aynısı ama bu bir tık ilerde...
teşhis ismini ben de tam olarak bilmiyordum, forumda aynı sorunu yaşayan gypsymia arkadaşım yaşadığım sorunu anlayıp bana mesaj attı. Onun vasıtası ile öğrendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676600 bu benim konum yaşadığım süreci yazmıştım ayrıntılı...
buradan okuyabilirsiniz.
Fakat tekrar belirtmek isterim ki tüm bunlara rağmen memeli olmak bir harika...
bu adresten görebilirsiniz. benim yaşadığım sorunun aynısı ama bu bir tık ilerde...
teşhis ismini ben de tam olarak bilmiyordum, forumda aynı sorunu yaşayan gypsymia arkadaşım yaşadığım sorunu anlayıp bana mesaj attı. Onun vasıtası ile öğrendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=676600 bu benim konum yaşadığım süreci yazmıştım ayrıntılı...
buradan okuyabilirsiniz.
canım senın bu halını gorunce yazmak ıstedım ve yazdıklarımı gercekten tekrar tekrar okumanı ıstıyorum.eger kı bu amelıyatı olmak ıstıyorsan kesınlıkle ol.evet hıckımseyı ve hıcbırseyı dusunmeden git ol.ben bu amelıyatı sırf o gelınlıgın ıcını doldurayım,ilk gecemızde utanmayayım ,rahat rahat eşimin yanında soyunabıleyım kendıme guvenım gelsın dıye yaptım.bak benım dugunume 3-4 ay kaldı ve sımdı evlenecek olsam evlenebılırım.cunku 4-5 ayda kendını toparlayabılıyorsun..ve ben bu ameliyatı son anda olmaktan vazgectıgımde babam benı zorla gonderdı.sen bu ameliyatı olmak ıstıyorsun gıt ve ol dedı.kkaldıkı ben bu ameliyatı nişanlımdan gizli oldum :) evet cok buyuk cesaret ama nişanlımdan gizli oldum ve asla ve asla anlamadı.izler koltukaltımda ,soran herkese koltukaltımda beze vardı onu aldırdım dıyorum ..buzamana kadar bir iki kişi sordu okadar kımsenın dıkkatını cekmıyor.zaten beze dedıgım zaman herkes ınanıyor.meme uzerınde iz görmemek muhtesem bir duygu inan..ayrıca bircok dokuma zarar verılmıs olsaydı ben 4.gun avm gezecek duruma gelmezdım.suan tenıs oynuyor olmazdım :) aksıne hersey endoskobik yolla ekranda buyutulerek izlendıgı için sinirler ayırt edılıyor ve onlara dokunulmuyor.el yordamıyla yapıldıgında daha cok zarar gorur.ama kesı yerı sana kalmıs birşey.yuvarlak konusunda ısrar et.omur boyu damla donecekmı dıye strese gırme.tabıkıde buyuk olsun olmaya oluyorsun degsın.mentor olsun cunku fda onaylı.hıgh profil olsun dekolten dolu olur..eee daha ne dusunuyorsun..eger olmazsan hep ıcınde kalıcak git ve gorus..senı ekledım fotolarıma bak.yenı izlerın fotolarını yukleyecegım senın ıcın bak 6 aylık hallerıne.
- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Sorun silikonun sadece elle değil, gözle de görülüyor olması hemde tam dekoltede! hey allahım... Çamaşırlı hiç sorun yok. Ama çıplak belli oluyor. Özellikle de öne doğru eğilince...
buradan okuyabilirsiniz.
umarim hayirlisiyla sorununun caresi bulunur .. tekrar gecmis olsun..
bencede canım hiç birşeyi hiç kimsenin ne diyeceğini düşünme olmak istiyorsan ol içinde kalmasın muthiş bir duygu kendimi aslında forumdakilere oranla daha şanslı hissediyorum çünkü 19. yaşındayım ben bu ameliyatı oldum.. erkenden oldum kurtuldum daha önümde yıllar var.. çok güzel bir duygu benimde nişanlım bilmiyor silikon oldunu bende kist var aldıracam demiştim ve ona söylediğim tek yalan bu.. söylemek istemezdim ama estetiğe hiç olumlu bakmıyor burnumda et var ve estetik de gerekli ama eti aldır estetik kesinlikle olma diyor.. bende hiç bahsetmedim bu durumdan küçük halleri cidden iğrençti ben hep üzülürdüm benden 1 yaş büyük ablam c beden giyerken dolu dolu ben a yı zor giyiyordum psikilojim çok bozulmuştu stresten saçlarım dökülmeye başladı parayı biriktirmek bile belli başına bir süreçti benim için.. ama şimdi çok çok mutluyum hatta ben nişanlıma diyorum evlenince çocuktan sonra sarkarsa silikon taktırcam diyorum şimdideen daha söz alıyorum ondan bari öyle bu işi kurtarıyım bilsin..