çok şükr geçim sıkıntımız olmucak. ben bebek yapıp evde oturmicam kii :S hicc öyle bi insan değilimm. cocuğu rahat 6 sene istemiyoruz :S biz hep qezicez . aramızda benim lise haric hic bi enqel yok . ve ben onun diğer erkeklerden çok çok farklı oldğnu düsünüorm. smdi diceksiniz aşıksında öyle düsünüosun diye. ama yok qerçekten cok farklı bambaska biri yani. o kdr şanslıyımki anlatamam
canim tabiki mutlu olmaya hakkin var, ve sen sevgilini taniyorsundur.. sanslisindir eminim, cünkü benim sevgilimde cok farkli ve bende cok mutlu ve sansliyim.. yani belki 100 erkegin icinden 1 tanesi böyle cikar =) ; ama canim biz hep gezicez demissin.. yani cok gencsiniz yazik günah canim , nisan yapin öyle takilin yani hemen evlilik ne bileyim , belkide cok mutlu olursunuz ve hersey istedigin gibi olur hic pisman olmasin.. ama bu evlilik isini cok iyi düsünmelisin.. geri dönüsü olmuyor malesef.. bosanma gibi bir geri dönüs oldugundada cok aci oluyor yarali oluyor.. ki korku cikiyor icten birdaha nasil güvenecem nasil sevecem ya yine öyle olursa.. en kötüsüde evlenmis bosanmis diyor etraftaki insanlar.. kizligini kayip etmis oluyorsun.. yani iyi düsün derim:: hakkinda hayirlisi :)