Kız İsteme Mutluyumm ama korkuyorum =)

çok şükr geçim sıkıntımız olmucak. ben bebek yapıp evde oturmicam kii :S hicc öyle bi insan değilimm. cocuğu rahat 6 sene istemiyoruz :S biz hep qezicez . aramızda benim lise haric hic bi enqel yok . ve ben onun diğer erkeklerden çok çok farklı oldğnu düsünüorm. smdi diceksiniz aşıksında öyle düsünüosun diye. ama yok qerçekten cok farklı bambaska biri yani. o kdr şanslıyımki anlatamam :D

canim tabiki mutlu olmaya hakkin var, ve sen sevgilini taniyorsundur.. sanslisindir eminim, cünkü benim sevgilimde cok farkli ve bende cok mutlu ve sansliyim.. yani belki 100 erkegin icinden 1 tanesi böyle cikar =) ; ama canim biz hep gezicez demissin.. yani cok gencsiniz yazik günah canim , nisan yapin öyle takilin yani hemen evlilik ne bileyim , belkide cok mutlu olursunuz ve hersey istedigin gibi olur hic pisman olmasin.. ama bu evlilik isini cok iyi düsünmelisin.. geri dönüsü olmuyor malesef.. bosanma gibi bir geri dönüs oldugundada cok aci oluyor yarali oluyor.. ki korku cikiyor icten birdaha nasil güvenecem nasil sevecem ya yine öyle olursa.. en kötüsüde evlenmis bosanmis diyor etraftaki insanlar.. kizligini kayip etmis oluyorsun.. yani iyi düsün derim:: hakkinda hayirlisi :)

lisedeyken evlenmenin e si gelmezdi aklıma.. ama bakıyorumda şimdi lisede söz nişan yapmak moda olmuşş.. geçen günde tanıdığımız birinin kızı lise sonda olmasına rağmen sözlendi...maddi sıkıntımız olmıcak hep gezicez vs demişsinn.. ben evli değilim ama evli olan bir çok arkadaşım var.. sorsan eşleriyle birlikte gezdikleri zamanlar çok kısıtlıdır ve hepsi flört döneminde daha mutlu olduklarını söyler.. yinede karar senin ama evliliği canının sıkıldığında oynamaktan sıkılcağın vazgeççeğin bir oyuncağın gibi sanıyorsan çok üzülürsün...

maşallah bacım iyi cesaret 17 yaşında evlenme fikri...
ben 22 yaşındayım şubatta 23 olacağım ocakta kısmet olursa istemeye gelecekler yaza düğün kısmet ise ama halaa hazır değilim evlenmeye ve sorumluluklarına...
bi yandan onu çok seviyorum 4buçuk sene oldu mesafe var bzde de görüşme sorun oluyor artık yeter evlenelim diyorum sonraaaa hayal aleminden pufff biri uyandırıyor sanki...

Allah herşeyi gönlüne göre versin herşey güzel olsun hiç pişmanlık yaşama inşallah...

canım bende 17 iken herşey o kdr çekici gelirdikiboshayallersmile şuanda 21 im ve iyiki evlenmemişim diyorum:lepi:gerçekten 1 sene bile insanı daha mantıklı düşünmeye itiyo :teselli: benim kuzenim 18 inde evlendi ve şuanda pişman dha geç olsa idi dio:kahve:ama tabiki herkes pişman olmayabilir.....ama daha 17 de iken bence önceliklerin olmalı a.s umarım seçimlerin sana mutluluk getirira.s.

Ahhh aşkk :D aşkın qözü kör vallahi ya ! . ama evlendiğimde mutlu olcağımdan eminimmmm

1 önceki sayfada bir konunun linkini vermiştim
emin ol oda evlendiğinde çok mutlu olacağını düşünmüştür
canım ii olabilir,çok başka olabilir,kimseye benzemiyo olabilir
ama en azınsdan liseyi bir bitir
hadi üniversite falan demiyorum ama
şöle 2-3 yıl bekle
bak inan ben nişanlıyım
ama nişanlılık bile sevgililikten daha kötü
en güzeli sevgililik :)

17 yasında asık oldugum insanla hala beraberim 20'li yaslardayım ama hala bekarım.O zamanlarda hic düsünmedim evliligi hatta deli gibi seviyorken.Erkek arkadasım isterdi ben hic anlam veremezdim böyle birseyi o yasta düsündügü icin.

1-2 senedir düsünüyorum desem yeri.Bence acele etme 25-26'ya kadar yeri var yani.

22 yaşındayım, 5 yıldır bir beraberliğim var (yani 17 yaşından beri) ve hala "Herhalde bir 5 yıl sonra falan evleniriz" diyoruz. Ki bizde birbirimizi deli gibi sevmemize, istememize ve aynı çatı altında olmak için sabırsızlanmamıza rağmen...

Halime bakıyorum, size bakıyorum, bana mı yazık olmuş size mi yazık olacak anlayamıyorum :kahve:

ben de ilişkime 17 yaşımda başladı ve hala da beraberiz ama evlilik için acele karar verilmez bence 7 yıldır bekliyoruz uygun zamanı.. ilerde pişmnolmaman açısından söylüyorum nasihat istemiyormuşssun ama bence geri dönüşü yok biraz düşün.hayat sandığın kadar toz pembe değil...

17 yaşındayken evlilik fikrini aklını sokan çocukta da sorun var..
Eğer ailen razı olursa onlar da bir garip..
O zaman ben seni normal karşılıyorum artık..
Mutluluklar!!!!!

bi daha asla tek ve özgür olamıycaksın..
bi daha asla ana baba evinin rahatında olamıycaksın..
bu acele neden evlenmek için..
nasıl olsa bigün evleniceksin,20li yaşların güzelliğini yaşasana doya doya..
hayatın,yaşamadığın bisürü şeyler için,'keşke' demekle geçmesin..

sana kalmış karar elbette..
hayırlısı olsun hakkında canım..

Son düzenleme:
17 yaşındayken evlilik fikrini aklını sokan çocukta da sorun var..
Eğer ailen razı olursa onlar da bir garip..
O zaman ben seni normal karşılıyorum artık..
Mutluluklar!!!!!

Kesinlikle katılıyorum.Hadi ask senin gözünü kör etmis diyelim.Ya ailen onlara ne diyelim.bilmiyorumkismile

Bütün evlenenler mutlu olacağından emin bir şekilde evleniyorlar, kimse mutsuz olayım diye evlenmiyor, hayatta kendimizden emin olurken herşeyede açık bir kapı bırakalım değilmi?

Back